Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Waar ben je naar op zoek?

Alltech: het bedrijf dat Lifeforce ontwikkelde

Alltech is een Amerikaans bedrijf dat veel wetenschappelijk onderzoek doet om de gezondheid en (re)productie van dieren te verbeteren. Inmiddels heeft Alltech verschillende producten ontwikkeld die aantoonbaar positieve effecten hebben bij paarden.

  1. YEA SACC: een levende gist die specifiek is geselecteerd vanwege zijn positieve invloed op prestaties van paarden. Onderzoek naar Yea-Sacc heeft aangetoond dat het de vermeerdering van goede bacteriën in de dikke darm stimuleert en helpt de darmverzuring te bufferen. Hierdoor blijft een gezonde vertering op gang. 
  2. SEL-PLEX is een seleniumgist en de eerste in Europa goedgekeurde vorm van organische selenium. Selenium is een belangrijke antioxidant voor mens en dier. Meer dan 18 jaar wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Sel-Plex beter opgenomen en vastgehouden wordt dan enig andere vorm van selenium. 
  3. BIOPLEX zijn organische sporenelementen koper, zink, mangaan en ijzer. Deze sporenelementen zijn bij paarden essentieel voor immuniteitsopbouw, beendervorming, wondheling en vruchtbaarheid. De organische vorm houdt in dat ze net als in gras zijn opgeslagen en hierdoor beter benut worden. 
  4. BIO-MOS is een beproefde oplossing voor darmgezondheidsproblemen. Bio-Mos versterkt de goedaardige bacterien en bouwt de natuurlijke weerstand op. Hierdoor worden slechte bacterien als E-coli en salmonella beter geweerd. 
  5. Mycosorb is een effectieve mycotoxinebinder. Mycotoxines zijn gifstoffen die kunnen ontstaan tijdens opslag van ruwvoer en krachtvoer. Deze mycotoxinebinder zorgt ervoor dat de gifstoffen zicht niet nestelen, maat afgevoerd worden via de mest. Zo worden allerlei gezondheidsproblemen op de langere termijn voorkomen.