Waar ben je naar op zoek?


Vind artikel in Gezondheid op tag

De laatste maanden van de dracht van een fokmerrie

Wist jij dat de behoeften van een fokmerrie aan het einde van de dracht sterk veranderen? De benodigde voedingstoffen die ze nodig heeft in de laatste twee maanden voor de geboorte zijn zo belangrijk omdat het gewicht van de foetus verdubbelt. Vandaar dat juist in die periode de behoefte aan mineralen, sporenelementen en vitamines groter is dan de behoefte aan eiwitten en energie.

Daarom is een toename van het dagelijks rantsoen krachtvoer niet genoeg om de ontwikkeling van het ongeboren veulen, de kwaliteit van de biest en een goede opstart van de melkproductie te garanderen. Een specifieke merriebrok of een aanvullend merriesupplement voor drachtige merries met een zeer specifieke samenstelling aan mineralen is juist dan essentieel!
 
Paskabreeding
HET voedingsupplement voor fokmerries om te geven aan het einde van de zwangerschap. PASKABREEDING helpt om het rantsoen aan te vullen in de laatste maanden van de dracht. De mineralen, vitamines en sporenelementen zorgen voor een goede basis voor de ontwikkeling van het ongeboren veulen. 

Paskabreeding is een breed vitamine-mineralen preparaat dat specifiek is samengesteld voor drachtige merries. De verhouding van calcium-fosfor en zink-koper zijn precies goed uitgebalanceerd en de vitamines bevorderen de melkproductie en -kwaliteit voor een evenwichtige ontwikkeling van het veulen. De kleine brokjes kunnen gemakkelijk worden toegediend over het voer.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »