Waar ben je naar op zoek?

Anke van Kessel

Mijn paard heeft een stevige peesblessure en heb Suzan om advies gevraagd, 6 weken geleden begonnen met de Equus Silicis, daarna de Prele en nu 2 x de Tendi Protec gebruikt. Nu moet je weten dat mijn dierenarts zei dat het echt geen kleine blessure was bij de eerste echo...

15 mei 2019: Vandaag heb ik de tweede echo laten maken en we waren blij verrast met het resultaat. Samen met het stappen van 10 minuten per dag en de producten van paardensupplementen zagen we, vergeleken met de eerste echo, echt verbetering. 
Dus gaan we lekker door met 1 x in de maand 10 dagen Tendi❤️. Ben zo blij met Paardensupplementen. 

 

12 augustus 2019: Bij de eerste echo die gemaakt werd van de peesblessure van mijn paard werd mij verteld dat de dierenarts hoopte voor ons dat ik hem nog een pijnvrij leven op de wei kon gunnen, meer zou er niet meer in zitten. Maar ik gaf ons niet zomaar gewonnen en samen met mijn paard, de dierenarts en zeker Suzan van Paardensupplementen ben ik de strijd naar meer aangegaan.

4 maanden en heel wat stappen op het verharde later en 1x per maand de Tendi Protect voor 10 dagen en jawel de laatste echo van anderhalve week geleden geeft zoveel verbetering aan dat ik hem langzaam toch weer onder het zadel mag gaan rijden in stap en langzaam beetje bij beetje mag gaan draven. Lieve mensen geef niet te snel op want veel is mogelijk.

Dank je wel Suzan en Ralph mede door jullie fijne adviezen en medeleven mag mijn paardje gelukkig weer meer zijn dan alleen maar een weidemaatje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »