Waar ben je naar op zoek?

Hoe Renskes paard weer schone billen kreeg

Ik heb mijn Tinker (6 jaar) nu 2 jaar en zodra hij hooi eet heeft hij last van extreem slappe mest en veel mest water. (op de wei met gras gaat het iets beter).

Nu heb ik al een jaar van alles geprobeerd om hier vanaf te komen (ook met da) maar niks hielp. Nu kwam ik toevallig 2 weken geleden via FB op jullie website en twijfelde om dan toch als laatste nog maar de Black Balance te proberen. Ik heb namelijk al zoveel geprobeerd en veel geld aan uit gegeven dat de moed in de schoenen gezonken was.

Nu is hij sinds vorige week aan de Black balance en.. Het werkt geweldig!! Schone billen, schone staart en schone sokken... Eindelijk iets dat echt helpt!! Ik ben er zo blij mee, had ik dit maar eerder geweten.

Nu vroeg ik me alleen af hoe lang je dit mag gebruiken achter elkaar? Moet je dit als kuur gebruiken of mag je gewoon elke dag blijven geven zolang het nodig is?
Of is dat dan niet goed voor de darmen?

 

Suzan haar reactie: Black Balance kan langere tijd achter elkaar gebruikt worden. Zo lang het wordt gebruikt, ondersteunt het de spijsvertering. Als het gebruik een tijd wordt gestaakt, zullen de effecten verdwijnen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »