Waar ben je naar op zoek?

Kelly Huisman

Op 20 maart mijn lieve Jewel gekocht.Met mijn vorige paard Zorro goede ervaringen met de producten van Paardensupplementen dus met Suzanne gechat wat ik het beste kon geven. Ze was erg mager en moest minimaal 100 kilo aankomen en geen conditie.

Ingevallen flanken en ribben waren goed zichtbaar. Advies Lifeforce (voor de spijsvertering en om haar in goede conditie te krijgen) en Myoselen (voor herstel na rijden van de spieren en uithoudingsvermogen en is voor magere paarden). Samen met een goed voorbeleid op onze stal is mijn paard na 2 maanden een ander paard.

Geen ribben meer te zien, geen invallen flanken meer en ze gaat met rijden super goed. Ook had ze mok dacht ik maar dit bleek helaas zonneallergie te zijn.

Met Algua Digest nu een kuur gedaan om haar lever te ontgiften. Al met al weer erg blij met deze producten De myoselen ging door het voer en at ze zo op. De Lifeforce vond ze niet lekker en liet haar eten in het begin staan. Begonnen met een heel klein schepje en zo opgebouwd en aangelengd met water, en nu eet ze alles zo op! Dank je wel Suzan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »