Waar ben je naar op zoek?

Minou Kramer: "alle bultjes zijn weg..."

Mijn 4 jarige E-pony had al minstens 1 jaar lang hele rare bultjes rondom zijn buik en op de plekken waar het zadel ligt. Meerdere malen hebben verschillende dierenartsen hier naar gekeken. Eerst instantie dachten ze aan regenrot, maar gezien het op dat moment al zeker 3 weken niet meer geregend had vond ik dit een hele rare gedachte.

Hierna kwamen ze met de theorie dat het eiwitbulten zouden zijn. Ook dit bleef ik raar vinden aangezien de bulten niet weg gingen en hierbij continu aan bleven houden. Ik heb meerdere dingen uitgeprobeerd om deze bultjes weg te krijgen, maar niks hielp. Daarbij bleef mijn pony heel erg schraal. Ik kon voeren wat ik wilde, hij kwam geen gram aan. Ook in bespiering niet. Ik wist mijzelf geen raad meer aangezien ik al zoveel geprobeerd had. Uiteindelijk ben ik via via terecht gekomen bij Paardensupplementen. Ik heb bij hun mijn verhaal gedaan en om advies gevraagd. Zij hebben geadviseerd om Lifeforce Elite te gaan voeren. Niet alleen geadviseerd maar ook volledig uitgelegd wat dit supplement met je paard zal doen. Ik heb dit supplement als laatste hoop besteld en ben meteen begonnen met dit te voeren aan mijn pony. Nu 1,5 maand verder en alle bultjes zijn weg, hij is ontzettend veel aangekomen in bespiering en fitter dan ooit! Het supplement is zeer zeker aan te raden voor paarden met soortgelijke verhalen, maar ook zeer zeker om bij te voeren als je paard niet gespierd raakt. Ik ben in ieder geval nu al super tevreden met het resultaat en zal dit zeer zeker blijven voeren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »