Waar ben je naar op zoek?

Conditioning shampoo

De verzorgende paardenshampoo is speciaal samengesteld om het haar, de huid en vacht van jouw paard optimaal te reinigen en te verzorgen.

€9,95

Incl. btw 21%
Op voorraad

Black Horse Conditioning shampoo

Beschrijving

De verzorgende paardenshampoo is speciaal samengesteld om het haar, de huid en vacht van jouw paard optimaal te reinigen en te verzorgen.

Reinigt, verzorgt en beschermt de paardenvacht

Deze doeltreffende shampoo bevat aloe vera en andere voedende en hydraterende minerale verbindingen en vitamines. De ingrediënten zijn zacht voor de huidverbindingen en vitamines in de shampoo zorgen voor een zijdezachte glans en een zachte vacht en haren. De dunne lipidelaag die op de haren achterblijft, biedt bescherming tegen uitdroging en stofafzetting. 

Black Horse-shampoo bevat geen irriterende geurbestanddelen en veroorzaakt geen irritatie van de huidklieren.

Gebruiksaanwijzing

De shampoo is op 2 manieren te gebruiken: geconcentreerd op de spons en opgelost in een emmer water.

  1. Als concentraat: de vacht en de haren van het paard nat maken, de shampoo aanbrengen met een spons of met de hand en dan direct op de vuile plekken. Masseer de shampoo kort in tot er schuim ontstaat en spoel het dan grondig af met water.
  2. Als wasbeurt: 30 ml shampoo oplossen in een emmer lauw water. Het sop vervolgens gelijkmatig aanbrengen over de huid en de staart en manen met een spons. Masseer het licht tot er schuim ontstaat en spoel het dan grondig af met water. Breng geen sop aan in de buurt van de ogen en slijmvliezen.

De behandeling zo vaak herhalen als nodig is, rekening houdend dat de omstandigheden en de temperatuur waaronder het paard staat na de wasbeurt.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »