Waar ben je naar op zoek?

5 stars based on 3 reviews

Kattenbakvulling hout 25 liter

Linda Hout is een natuurlijk product, bestaande uit geperste houtvezels. Na gebruik kan de kattenbakvulling bij het GFT-afval.

€10,95

Incl. btw 21%

Beschrijving

Linda Hout is een natuurlijk product, bestaande uit geperste houtvezels. Als je regelmatig de uitwerpselen uit de kattenbak verwijdert, hoef je minder vaak de gehele bak te verschonen. Na gebruik kan de kattenbakvulling bij het GFT-afval, in tegenstelling tot de kleikorrels van andere merken. Deze kattenbakvulling is ook zeer geschikt voor gebruik in vogel- knaagdieren-, en konijnenkooien.

Let op. Als je de eerste keer de kattenbak met houtkorrels vult, kan het gebeuren dat de kat er eerst onwennig omheen draait. In dat geval raden wij u aan eerst een dun laagje van het ‘oude’ product bovenop de houtkorrels te leggen.

Reviews

5 sterren op basis van 3 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

  • Door Janny op 27/03/2020

    Urine wordt goed opgenomen door de korrels. Makkelijk het kan in de biobak. Poepje kan je makkelijk uit scheppen.

  • Door Janny Veen op 27/02/2020

    Zeer tevreden. Nu al een paar keer gebruikt voor de kattenbak. Urine wordt goed opgenomen door de korrels. De korrels vallen uit elkaar en dan kan je makkelijk op scheppen. Kan in de biobak.

  • Door jtveen1 op 07/11/2019

    vind dit prettig te gebruiken, het neemt alle vocht op en het kan in de groene afvalbak

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »