Waar ben je naar op zoek?

Lifeforce

Lifeforce

LIFEFORCE™ voedingssupplementen voor paarden hebben zich al wereldwijd bewezen. LIFEFORCE onderscheidt zich door volledig uit te gaan van de spijsvertering. Alltech, de producent van Lifeforce, bepaalt wereldwijd al meer dan 30 jaar de standaard.

LIFEFORCE™ voedingssupplementen voor paarden hebben zich al wereldwijd bewezen. LIFEFORCE Horse onderscheidt zich door volledig uit te gaan van de spijsvertering. Alltech, producent van Lifeforce, bepaalt al meer dan 30 jaar wereldwijd de standaard in diervoeding met veilige, hoogwaardige en innovatieve ingrediënten. De roots van Alltech liggen in Kentucky, Verenigde Staten, waar het hoofdkantoor en een groot deel van de laboratoria staan.

Alltech heeft sinds de oprichting in 1980, diverse oplossingen geleverd voor de paardenwereld. Nu, 37 jaar later, zijn hun technologiën te vinden in paardenvoeders en -supplementen over de hele wereld. Voor kampioenen op de renbaan en op de Olympische piste en net zo goed voor paarden van de particuliere eigenaar - allemaal met evenveel zorg.

De expertise van Alltech is gestart met gist. Yea-Sacc®1026 is het eerste gistproduct dat is toegelaten voor paarden door de EU en de FDA. Andere producten zoals Bio-Mos®met zijn bewezen effect op de immuunrespons en de research met DHA van algen, versterken voortdurend Alltech's expertise op dit gebied. Samen met leidende onderzoeksinstellingen wereldwijd voeren ze onderzoek uit, net als op het eigen paardencentrum in Kentucky dat in 2009 is opgericht.

LIFEFORCE brengt Alltech's beste technologieën in één product samen. Dagelijks gebruik van LIFEFORCE draagt bij om een paard gezond te houden en optimaal te presteren. De ingrediënten zijn wetenschappelijk onderbouwd, betrouwbaar en volledig traceerbaar. Hieronder vind je een korte uitleg over de functie van de gepatenteerde ingrediënten in Lifeforce.

Patenten van Alltech voor paarden

 

 

Yea -Sacc AC

Yea-Sacc® is een levend gist dat specifiek is geselecteerd vanwege zijn positieve effecten op de vertering en darmgezondheid van het paard. Yea-Sacc stimuleert de groei van melkzuurconsumerende bacteriën die helpen verzuring te voorkomen. Hierdoor is meer ruimte voor de groei van 'vezelverterende' bacteriën in de darm waardoor een gezonde vertering wordt ondersteund.

 

Bio -Mos -AC

Bio-Mos® is is een onderdeel van de celwand van gist. De koolhydraten van deze specifieke celwand hechten in de darm aan gram negatieve bacteriën (bijvoorbeeld E-Coli) zodat deze niet aan de darmwand kunnen hechten. Hierdoor kunnen ze niet vermeerderen en vermindert het aantal E-Coli bacteriën.

 

Bioplex AC

Bioplex®  bestaat uit essentiële sporenelementen zink, koper en mangaan. Deze organische sporenelementen hebben een betere biologische beschikbaarheid. Daardoor worden ze effectiever vanuit de darm opgenomen en beter benut door het paard. Sporenelementen zijn voor paarden essentieel voor onder andere immuniteitsopbouw, beendervorming, wondheling, stofwisseling en vruchtbaarheid.

 

Sel -Plex AC

Sel-Plex® is het eerste door EFSA toegelaten organische selenium product in de Europese markt. Sel-Plex verhoogt het seleniumgehalte in cellen, weefsels en organen. Selenium is een belangrijke anti-oxidant en ondersteunt snelle recuperatie, vruchtbaarheid en weerstand bij mens en dier.

 

Mycosorb AC

Mycosorb® is een mycotoxinebinder. Mycotoxinen zijn gifstoffen van schimmels die voorkomen in diervoeder: ruwvoer en krachtvoer. Diervoeders bevatten doorgaans meerdere typen mycotoxinen. Mycosorb wordt gemaakt uit de binnenzijde van de celwand van gist. De sponsachtige structuur (vergelijk met de binnenzijde van de sinaasappelschil) is in staat mycotoxinen te binden en vast te houden waardoor deze niet door de darm worden geabsorbeerd in het lichaam en geen schade kunnen veroorzaken. Zoek je een effectieve mycotoxinebinder voor paarden? Bestel dan Forage Guard.Over het gevaar van mycotoxines heeft in de Paardenkrant een uitgebreid artikel gestaan. Benieuwd? Lees dan het artikel hier.

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 60,00
Lichaamsdeel
Vorm
Geschikt voor:
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »