Waar ben je naar op zoek?

Paskacheval

Paskacheval

Paskacheval ontwikkelt en produceert al ruim 50 jaar verzorgingsproducten, supplementen en andere oplossingen om paarden optimaal te kunnen ondersteunen. Binnen Frankrijk is Paskacheval vooral bekend binnen de rensport en de drafsport.

Eigen laboratorium en twee productielocaties 

Alle producten van Paskacheval worden in het eigen labratorium en de twee productiefaciliteiten in Frankrijk ontwikkeld en geproduceerd. Bovendien zijn de experts op de stallen aanwezig om met vragen van klanten nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Daarmee neemt het bedrijf qua innovatie een leidende positie in, net als de paarden die zij ondersteunen...

De supplementen van Paskacheval worden volgens strenge richtlijnen geproduceerd, waarbij binnen de productielocaties alle grondstoffen volledig traceerbaar zijn. De ingrediënten worden streng gecontroleerd en alle eindproducten worden tijdens het hele productieproces aan kwaliteitseisen getoetst. 

Laboratorium en productielocatie Paskacheval

Anti-doping test voor sportpaarden

De geselecteerde producten van Paskacheval voor sportpaarden worden gecontroleerd door het Franse Nationaal Dopingcontrole Laboratorium (LCH). Van alle geselecteerde producten wordt van elke batch een sample opgestuurd voor analyse op stoffen die op de lijsten met verboden stoffen staan. De analyse door het LCH garandeert dat er geen dopingvervuiling in de producten voorkomt. Door middel van het batchnummer dat op elke verpakking staat, kan Paskacheval het analyserapport van LCH traceren. 

De producten die door het LCH zijn getest zijn in onze webshop gekenmerkt door het logo van het LCH.

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 150,00
Vorm
Lichaamsdeel
Geschikt voor:
Allergenen
Dopinganalyse
Paskacheval NaturaDerm SME

€27,95 €31,95

NaturaDerm SME

Paskacheval

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »