Waar ben je naar op zoek?

Mokzalf 300 ml

Ontwikkeld om de huid van paarden te verzorgen die last hebben van mok of een gebarsten huid. Bevordert herstel van de huid .

€10,00

Incl. btw 21%
Op voorraad

Black Horse Mokzalf 300 ml

Beschrijving

Ontwikkeld om de huid van paarden te verzorgen die last hebben van mok of een gebarsten huid. Bevordert herstel van de huid .

Verzachtend voor de huid

De speciaal geselecteerde bestanddelen zorgen voor een intensieve werking van het middel bij de bestrijding van mok. Het gehalte allantoïne en vaseline zorgen voor zachte maar doeltreffende verwijdering van korsten. Thee-olie en plantaardige extracten zorgen voor antibacteriële, antiseptische en verzachtende werking. De unieke samenstelling op basis van aloë vera en mineralen oliën bevordert het herstel van weefsel en ondersteunt zo het herstellend vermogen van de huid.

Het middel vormt op de plekken waar het is aangebracht een dun, waterdicht laagje dat een aanvullende huidbescherming vormt tegen ongewenste externe factoren.

Gebruiksaanwijzing

Voorafgaand aan het aanbrengen van de zalf moet de huid gereinigd en droog zijn. De zalf rijkelijk aanbrengen op de beschadigde huid en vervolgens zachtjes inwrijven.

Knijp de tube goed uit vanaf de onderkant in de richting van de opening. Voor gebruik op kamertemperatuur brengen om het gemakkelijk uit de tube te krijgen. 

Tijdens de kuur: de eerste week 2x per dag. Daarna 1x per dag voor korsten en 2x per week op andere plekken totdat de huid volledig geheeld is.

Preventief: aanbrengen voorafgaand aan het buiten zetten op vochtige en regenachtige dagen. Ter bescherming: naar gelang de behoefte en de staat van de huid van het paard.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Vergelijk producten
Selecteer 2 of meer producten om te vergelijken.

Klik hier om verder te winkelen..
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »