Waar ben je naar op zoek?

4.9 stars based on 10 reviews

MYOSELEN+: NIEUWE FORMULA voor nog beter herstel

Myoselen bevat naast de bekende geconcentreerde vitamines en antioxidanten nu ook SOD. Essentieel om de spieren tijdens inspanning te beschermen en om de spieren na inspanning te laten herstellen.
⬇️⬇️ CHECK OOK DE VOORDEELBUNDELS ⬇️⬇️

€94,95

Incl. btw 9%
Op voorraad

Beschrijving

Zorgt dat de spieren beter en sneller kunnen herstellen

Myoselen+ is specifiek ontwikkeld om de spieren te ondersteunen.

In alle situaties waarbij het spierstelsel wordt aangesproken, komen melkzuur en vrije radicalen vrij. Die moeten worden geneutraliseerd om de spieren te beschermen en de spieren te laten herstellen na intensieve inspanning. Als dit niet gebeurt kan dit leiden tot verminderde prestaties en spierkramp. Om de spieren zo goed mogelijk te beschermen en te ondersteunen adviseren wij Myoselen+.

Welke bestanddelen zorgen voor afvoer van melkzuur in de spieren?

Het aminozuur lysine speelt een belangrijke rol voor de ontwikkeling van de spieren van het paard. Om de spieren te beschermen bevat Myoselen+ vitamine C, vitamine E en selenium in combinatie met natuurlijke anti-oxidanten en het nieuwe anti-oxidant SOD. Deze antioxidanten dragen bij aan de afvoer van melkzuur en helpen zo spiervermoeidheid te verminderen.

In Myoselen+ is de organische vorm van selenium gebruikt, die beter wordt opgenomen en effectiever is dan natriumseleniet. Bovendien zorgt Myoselen ervoor dat de reserves koolhydraten weer worden hersteld en het bloed voldoende zuurstof transporteert door de aanmaak van rode bloedcellen. Myoselen is daarvoor verrijkt met dextrose en ijzer.

Gebruiksaanwijzing

Dit supplement is makkelijk in gebruik; een dosis van 30 gram per dag is voldoende voor een volwassen paard. Voor paarden die intensief in de sport lopen, adviseren we om Myoselen dagelijks te geven. Voor paarden die een paar keer per maand aan een wedstrijd meedoen of een zware training ondergaan, kan het ook worden gegeven in de periode van 4 vóór tot 2 dagen na de wedstrijd/training .

  • Volwassen paarden: 30 gram per paard per dag
  • Jaarlingen: 15 gram per paard per dag
  • Veulens: 10 gram per paard per dag

Inhoud maatschep: op de verpakking zie je een pictogram van een maatschep. Het getal geeft de inhoud in gram aan.

Meer informatie over

Samenstelling & Ingrediënten

VERPAKKING
Emmer van 1,5 kilo of 3 kilo.

SAMENSTELLING

Voedermiddel
Tarwegries, magnesiumoxide, verwerkingsproducten van echinacea purpurea, sorbitol, calciumcarbonaat, natriumchloride, gevriesdroogd meloensapconcentraat.
Analytische samenstelling (per kg/l)
Ruwe celstof 2,54%
Ruw eiwit 17,45 %
Ruw vet 1,99 %
Ruwe as 18,52 %
Natrium 0,36 %
Additieven
Smaakstoffen
Sporenelementen
IJzer (ijzersulfaat monohydraat) 10.200 mg
Selenium (selenomethionine) 45 mg
Aminozuren
L-Lysine monohydrochloride  100.000 mg
Vitamines
Vitamine B1 300 mg
Vitamine B2 150 mg
Vitamine B6 300 mg
Vitamine B12 4,5 mg
Vitamine C 20.000 mg
Vitamine E (alfa-tocoferol) 50.000 mg
TYPE PRODUCT
Aanvullend diervoeder voor paarden
Erkenningsnummer 44AYR44O47O13

Reviews

4.9 sterren op basis van 10 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

  • Door Ester op 31/03/2023

    Ik merk heel duidelijk verschil. Door mijn eigen laksheid niet gelijk een nieuwe verpakking gekocht, dom! Het helpt mijn paard enorm om soepeler te bewegen en makkelijker los te laten.

  • Door Esther op 13/09/2021

    in combinatie met Life Force elite bevalt het ons prima. Ook kunnen we bij dit product merken als we het even niet hebben gegeven.

  • Door Tanja op 01/04/2021

    Kan het nog niet beoordelen. Geef het eerst twee weken. Paard Lust het niet echt... dus nog even testen hoe we het het beste kunnen geven.

  • Door Ann op 10/03/2021

    Paardje is n'a 20 dagen al veel soepeler en mankt bijna niet meer

  • Door Esther op 30/07/2020

    Dit werkt absoluut. Tijdens het trainen merken wij dat heel

  • Door Niki Diels op 23/06/2020

    In overleg Ben ik in Mei na uitvoerig overleg begonnen met het voeren van Lifeforce icm Mysolenen E2500 . Mijn paard kwam maar niet uit zijn haren, had chronisch last van zijn maag met dunne mest als gevolg en viel enorm af. Mijn paard loopt 5 dagen in de week op L2 & Z niveau waarbij spieren, gezond gewicht en een vrolijk paard natuurlijk van essentieel belang zijn.
    We hadden een punt bereikt dat je letterlijk al zijn ribben kon tellen. Er moest NU iets gebeuren.
    Via bekende kwam ik uit op Paardensupplementen.nl waar de tijd voor me genomen werd om me goed te adviseren en samen te kijken wat te doen.

    Sceptisch als ik ben heb ik een foto gemaakt voor en na.
    Mijn knapperd at het vrijwel direct droog over zijn voer. Inmiddels zijn we een dikke maand verder en al zoveel verschil.. minder chagrijnig met aansingelen, zoveel meer vorm en de spieren groeien op het moment als kool! Kortom een heel blij paard en nog een veel blijere eigenaar. Zeg nou zelf.. je wilt niets liever dan dat je maatje goed in zn velletje zit en je echt samen een combinatie kunt zijn.

    Nogmaals dikke dankjewel voor de fijne begeleiding! Voor ons is dit een blijvende toevoeging aan zijn dagelijks rantsoen!

  • Door Mariska op 06/04/2020

    Fijn product en mijn paarden lopen er goed bij.

  • Door Esther op 06/08/2019

    Het werkt prima voldoet asn mijn verwachting

  • Door Robin Vos op 18/10/2018

    Op advies van Suzan voer ik mijn paard nu een maand Myoselen E 2500. Ik merk grote veranderingen bij mijn paard sinds ik dit voer. De bespiering is veel beter geworden.

  • Door Hennie Roffel op 18/10/2018

    Sinds een kleine 3 maanden heb ik veel ontwikkeling gezien door het gebruik van MYOSELEN E 2500 ( goed voor de bescherming van de spieren tijdens training en voor het herstel na training). En het gebruik van PASKAMINE ( vitaminen en mineralen supplement) door de juiste balans van deze vitaminen heeft dit een positieve werking voor goede prestaties. De paarden zijn mooier bespierd

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »