Waar ben je naar op zoek?

Summer Scent

Summer scent geeft je paard verlichting op dagen met weinig wind.

€17,00

Incl. btw 21%
Op voorraad

Paskacheval Summer Scent

Beschrijving

Summer scent geeft je paard verlichting op dagen met weinig wind.

Volledig natuurlijk en zonder insecticiden

Vraag je je ook af waarom vliegenspray zoveel insecticide moet bevatten? Summer Scent is een heel nieuw product van Paskacheval. De unieke samenstelling werd in het laboratorium van Paskacheval ontwikkeld en geeft optimale verlichting voor je paard tijdens warme en zonnige dagen. Omdat het verkrijgbaar is als gel en als spray kan het ook voor paarden worden gebruikt die gespannen reageren op sprays. Bovendien kan de gel ook op het hoofd worden gebruikt in de buurt van de ogen. Volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten; Summer Scent bevat geen insecticiden. 

Paarden hebben in de zomer veel last van dazen en vliegen om zich heen. Ze zijn niet alleen vervelend voor onze paarden (en onszelf), ze steken of bijten ook. Soms leidt dat tot heftige allergische reacties en irritatie van de huid. Of een paard vatbaar is en heftig reageert op de dazensteken heeft mede te maken met het voer. en aanvullingen. Het is erg belangrijk dat paarden voldoende vitamines en sporenelementen binnenkrijgen. Hierdoor is het paard beter in staat om van binnenuit om te gaan met deze vervelende insectenbeten en -steken. 

Het ene paard is gevoeliger voor insectenbeten dan het andere. Heeft jouw paard veel last van insecten? Dan kun je je paard behalve met Summer Scent en een goede aanvulling van mineralen en vitaminen ook helpen met de wondgenezing van de huid. 

Gebruiksaanwijzing

Op een droge vacht toepassen voor het beste resultaat. 

Spray: Vernevel de spray over het hele lichaam, vooral rond de bovenbenen, onder de manen en staart en op de buik, maar wees voorzichtig bij gebruik op het hoofd.

Gel: doe een beetje gel op je hand en smeer de gel over het hele lichaam, vooral rond de bovenbenen, onder de manen en staart en op de buik. De gel kan ook rond de ogen en neus worden gebruikt.

Samenstelling & Ingrediënten

VERPAKKING
Pompspray van 500 ml / pot van 500 ml

SAMENSTELLING

TYPE PRODUCT

Verzorgingsproduct voor paarden voor uitwendig gebruik

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Voordeelbundels: Speciaal voor jou geselecteerd

Summer Scent
Uw selectie
SME pakket
Je bespaart 7%

€45,95 €48,95

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »