Waar ben je naar op zoek?

Total Care Lac merriebrok na de dracht

DW Total Care Lac is specifiek ontwikkeld voor fokmerries na de geboorte van het veulen. De voedingsbehoeftes van zogende merries wijken namelijk af van merries die nog drachtig zijn.

€17,20

€13,20

Incl. btw 9%
In bestelling: binnen 4-10 dagen thuis geleverd

Dommelsche Watermolen Total Care Lac merriebrok na de dracht

Beschrijving

DW Total Care Lac is specifiek ontwikkeld voor fokmerries na de geboorte van het veulen. De voedingsbehoeftes van zogende merries wijken namelijk af van merries die nog drachtig zijn.

Speciaal voor merries met een zogend veulen

 • Hoog in energie en ruw eiwit, voor een topconditie van de merrie tijdens de lactatie.
  Uitgekiend vetzuurpatroon remt het ontstaan van maagzweren.
 • Nadruk op ondersteuning van de immuniteitsopbouw van het veulen via de vetzurensamenstelling van de melk.
 • Bevat bètacaroteen voor snellere hengstigheid en betere eicel ontwikkeling. Met o.a. levende gisten voor een goede darmgezondheid en daarmee een efficiënte opname van nutriënten uit het voer. Dit bevordert de melkproductie en het conditieherstel van de merrie.
 • Organisch selenium bevordert de immuniteit en de vruchtbaarheid. Tevens wordt dit selenium via de melk doorgeven aan het veulen voor extra weerstand tegen ziekte en stress. Bevat sporenelementen (koper, zink, mangaan, ijzer) noodzakelijk om minerale reserves die de merrie verliest tijdens dracht en lactatie sneller aan te vullen.
 • Hoge dosering calcium, fosfor en magnesium ter stimulering van de melkgift.

Gebruiksaanwijzing

Geef Total Care Lac afhankelijk van de dagelijkse hoeveelheid 2 tot 4 keer per dag een portie in aanvulling op het rantsoen ruwvoer.

Hoeveelheid

Te voeren tijdens de lactatieperiode van de merrie (2-6 kg per dag). De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van het gewicht van het paard, de fase van het zogen van het veulen en de rest van het rantsoen. 

 

Verpakking

Papieren zak van 20 kg.
 

 Verzending en verzendkosten van voer

De verzendkosten van voer wijken af van de reguliere verzendkosten. Het totale gewicht van 1 bestelling zonder verzendkosten mag ten hoogste 30 kg zijn. Daarboven hangen de verzendkosten af van het totaalgewicht van de bestelling.

 

Palletlevering

Bij bestelling vanaf 250 kilo voer is levering per pallet mogelijk. Dan geldt de laagst vermelde stuksprijs per zak. Bij bestelling van 700-1000 kg voer wordt een pallet voer gratis geleverd.

Bij bestelling van 250-700 kg voer zijn de verzendkosten incl. BTW als volgt.

 • 250-500 kg: € 54,50
 • 500-700 kg: €30,25

Uiteraard is gecombineerde samenstelling mogelijk: bijvoorbeeld 10 zakken DW Meal, 20 zakken biks en 10 zakken muesli.

 

Paardenvoer op pallet bestellen?

Helaas biedt het bestelsysteem niet de mogelijkheid om een samengestelde bestelling te maken of een palletlevering van minder dan 1000 kg. Wij maken daarvoor graag een offerte voor je. Stuur ons een email met als onderwerp offerteverzoek naar info@paardensupplementen.nl met daarin vermeld:

 1. het aantal per soort voer (s.v.p. de namen van de producten noemen)
 2. eventuele supplementen met het aantal;
 3. naam;
 4. adresgegevens van het afleveradres.

Als je nog geen account bij ons hebt, maken wij een account aan, waarop je onze offerte ontvangt. Als je akkoord bent, kun je de offerte omzetten in een order, deze online afrekenen. Binnen 3 werkdagen ontvang je je bestelling.

 

Voorwaarden palletontvangst

Let er wel op dat de pallet met een vrachtwagen (bakwagen) met laadklep op een pompwagen wordt afgeleverd. De pallet moet zodoende op een willekeurig moment op de aangekondigde dag worden aangenomen of op een verharde plek zonder drempels achtergelaten kunnen worden. 

Meer informatie over

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Vergelijk producten
Selecteer 2 of meer producten om te vergelijken.

Klik hier om verder te winkelen..
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »