Waar ben je naar op zoek?

Over ons

eigenaren Paardensupplementen.nl Suzan en Ralph
Ralph Eggink en Suzan Klaassens zijn het gezicht achter Paardensupplementen.nl. Samen met jou gaan wij voor het optimale resultaat.

Hoe bereiken we voor jouw paard het optimale resultaat? Door te kiezen voor producten die zich onderscheiden op de  markt van supplementen voor paarden. We hebben een aantal selectiecriteria vastgesteld waar de producten aan moeten voldoen.

  • Bewezen (wetenschappelijk) onderbouwd

  • Natuurlijke ingrediënten

  • Geselecteerde dopingvrije producten

  • Unieke samenstelling

  • Hoge concentraties aan ingrediënten.

Op dit moment werken we samen met Alltech en Paskacheval en Equiplanet, Equinox en Hartog bedrijven die zich ruimschoots bewezen hebben op de wereldmarkt qua diergezondheid. Om onszelf ook te overtuigen hebben we meerdere pilots uitgezet van verschillende producten en de resultaten zijn bovengemiddeld. Zo kunnen wij garanderen dat onze producten absoluut bijdragen aan de gezondheid en prestatie van jouw paard.

Daarnaast hechten we veel waarde aan het contact met jou als klant. Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat we het probleem goed analyseren. Dit doen we samen met jou omdat jij je paard het beste kent. Wil je weten wat wij voor jouw paard kunnen betekenen? Je kunt ons altijd vragen om advies. Wij vinden het namelijk essentieel om jou te helpen om de juiste oplossing te vinden om jouw paard te helpen.

Daarom kun je altijd contact met ons opnemen:

  • via de live chat linksonderin beeld;

  • via Messenger door een bericht te sturen aan de Facebook pagina Paardensupplementen;

  • natuurlijk door ons te bellen. Wordt de telefoon niet direct opgenomen? Spreek dan je naam en telefoonnummer in en wij bellen je later op de dag terug.

Bezoeklocatie

Daarnaast ben je op vrijdagmiddag tussen 13:00 en 18:00 uur van harte welkom in onze winkel, uitgezonderd 5-5-2023; dan zijn we gesloten. Je kunt in onze winkel betalen met je bankpas. 

Wil je zeker weten of jouw product op voorraad is? Kijk dan eerst in de webshop of stuur ons een bericht zodat we het voor je apart kunnen zetten. Onze locatie is:

Kalkwijk 40

9603 TD Hoogezand (Groningen)

Achter onze boerderij is ruime parkeergelegenheid, ook voor auto’s met (paarden)trailer is er voldoende ruimte.
 

Contactgegevens

Balaiko VOF
Kalkwijk 40
9603 TD Hoogezand

Telefoon: 0648566572

Email: [email protected]

BTW nr: 856046772B01
KVK nr: 65273257

Geschillen

Wij zijn bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure. Klik op deze link om een geschil aan te melden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »