Waar ben je naar op zoek?

Supplementen voor spieropbouw en spierstijfheid van jouw paard

Supplementen voor spieropbouw en spierstijfheid van jouw paard

Wij bieden verschillende supplementen aan die bijdragen aan de spieropbouw en spierstijfheid van jouw paard. Wil jij weten voor welk supplement je het beste kunt kiezen? Klik dan hieronder op de knop lees meer.

Om een juiste keuze te maken in de supplementen die wij aanbieden kun je het beste persoonlijk even contact met ons opnemen. Hieronder beschrijven we van de 3 meeste gekozen supplementen de hoofdlijnen.  

Equinox Muscle: een uniek product dat vele essentiële aminozuren bevat die bijdragen aan de opbouw van spieren. Verder draagt het bij aan het herstelvermogen van je paard door de toevoeging van magnesium, vitamine E en spirulina algen. Verder is uniek aan dit product dat het geen toegevoegde suiker en gluten bevat. Het zijn smakelijke brokjes die de meeste paarden gemakkelijk opnemen. 

Myoselen 2500 E: heeft zich meer dan bewezen bij paarden die moeite hebben om te ontspannen. Dit product bevat geconcentreerde vitamines en antioxidanten die de spieren beschermen tijdens inspanning. Je zult ook merken dat het uithoudingsvermogen van je paard wordt vergroot en de spieren dus gemakkelijker ontspannen en herstellen. Ook zorgt dit product ervoor dat het bloed voldoende zuurstof transporteert door de aanmaak van rode bloedcellen waardoor je paard voldoende uithoudingsvermogen heeft. 

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 95,00
Vorm
Lichaamsdeel
Geschikt voor
Allergenen
Dopinganalyse
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »