Waar ben je naar op zoek?

LIFEFORCE

LIFEFORCE

De producent van Lifeforce is Alltech: een Amerikaans bedrijf dat veel wetenschappelijk onderzoek doet om de gezondheid en (re)productie van dieren te verbeteren. Inmiddels heeft Alltech verschillende producten ontwikkeld die aantoonbaar positieve effecten hebben bij paarden.

  1. YEA SACC: een levende gist die specifiek is geselecteerd vanwege zijn positieve invloed op prestaties van paarden. Onderzoek naar Yea-Sacc heeft aangetoond dat het de vermeerdering van goede bacteriën in de dikke darm stimuleert en helpt de darmverzuring te bufferen. Hierdoor blijft een gezonde vertering op gang. 
  2. SEL-PLEX is een seleniumgist en de eerste in Europa goedgekeurde vorm van organische selenium. Selenium is een belangrijke antioxidant voor mens en dier. Meer dan 18 jaar wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Sel-Plex beter opgenomen en vastgehouden wordt dan enig andere vorm van selenium. 
  3. BIOPLEX zijn organische sporenelementen koper, zink, mangaan en ijzer. Deze sporenelementen zijn bij paarden essentieel voor immuniteitsopbouw, beendervorming, wondheling en vruchtbaarheid. De organische vorm houdt in dat ze net als in gras zijn opgeslagen en hierdoor beter benut worden. 
  4. BIO-MOS is een beproefde oplossing voor darmgezondheidsproblemen. Bio-Mos versterkt de goedaardige bacterien en bouwt de natuurlijke weerstand op. Hierdoor worden slechte bacteriën als E-coli en salmonella beter geweerd. 
  5. Mycosorb is een effectieve mycotoxinebinder. Mycotoxines zijn gifstoffen die kunnen ontstaan tijdens opslag van ruwvoer en krachtvoer. Deze mycotoxinebinder is zeer effectief bij paarden en zorgt ervoor dat de gifstoffen zich niet nestelen, maar afgevoerd worden via de mest. Zo wordt de kans op allerlei gezondheidsproblemen op de langere termijn verminderd.

Voor paarden heeft Alltech een aantal kant en klaar producten ontwikkeld die natuurlijk bij Paardensupplementen te bestellen zijn. Je vindt ze hieronder.

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 65,00
Vorm
Lichaamsdeel
Geschikt voor
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »