Waar ben je naar op zoek?

4.9 stars based on 19 reviews

TENDI'PROTEC+: pezen paard

Jij bent op zoek naar een goed product voor de pezen? Dan is dit een aanrader! Met € 25 per maand vallen de kosten mee. Bekijk de reviews om te lezen wat anderen na het gebruik merkten.

€49,95 €0,79 / Dag

Incl. btw 9%
Op voorraad

Paskacheval TENDI'PROTEC+: pezen paard

Beschrijving

Jij bent op zoek naar een goed product voor de pezen? Dan is dit een aanrader! Met € 25 per maand vallen de kosten mee. Bekijk de reviews om te lezen wat anderen na het gebruik merkten.

Hét supplement voor de pezen 

Onze klanten en dierenartsen zijn verrast over de resultaten bij het gebruik van Tendi Prote

TENDI' PROTEC+ is speciaal ontwikkeld voor de pezen en gewrichtsbanden van paarden. Dit vloeibare product bestaat uit een slimme mix van plantextracten met onder andere zwavelverbindingen.

Goed om te weten is dat paarden niet onrustig worden door het gebruik van TENDI' PROTEC+.

Gebruiksaanwijzing

Kan over het voer worden toegediend: 50 ml per paard per dag gedurende 10 dagen per maand. In de dop zit een maatbeker geïntegreerd.

We adviseren om het gebruik maandelijks te herhalen.

Goed schudden voor gebruik.

Samenstelling & Ingrediënten

VERPAKKING
Fles van 1 liter

SAMENSTELLING

Voedermiddel
Zwarte bessen, wilg, bamboe, heermoes.
Analytische samenstelling (per kg/l)
Ruwe celstof 0,6 %
Ruw eiwit 0,0 %
Ruw vet 0,0 %
Ruwe as 0,2 %
Natrium 0,0 %
Additieven
Additieven bij vloeistoffen per l vermeld
Soortelijk gewicht (voor vloeistoffen) Niet van toepassing
Smaakstoffen
Mengsel van smaakstoffen ja
TYPE PRODUCT
Aanvullend diervoeder voor paarden
Erkenningsnummer 44AYR44O47O13

Reviews

4.9 stars based on 19 reviews

 • Door Suzanne op 09/07/2020

  Fantastisch supplement, echt een aanrader mocht je de pech hebben dat je paard geblesseerd is geraakt. Enorm vriendelijke en vakkundige service!!

 • Door Annie op 23/02/2020

  In 1 woord geweldig voor ieder aan te bevelen

 • Door A De Jong op 15/02/2020

  Kliniek was verbaasd over het snelle herstel van de pees.

 • Door Isabel op 08/02/2020

  Erg tevreden over dit supplement

 • Door Jojanneke op 11/07/2019

  Het supplement is makkelijk toe te dienen middels of een spuit direct in de mond of door het voer. Dat laatste heb ik gedaan. Er zit een mooi maatbekertje aan de dop om de juiste dosering te geven.Ik denk al iets van verschil te kunnen zien, nu 2x een kuur gegeven. Of het echt het effect heeft gehad waar ik op hoop moet nog even worden afgewacht tot de dierenarts komt om een echo te maken van haar pees. Tot nu toe in ieder geval zeer tevreden. Bij het gewenste resultaat is het product zeker 5 sterren waard

 • Door Gertine op 19/06/2019

  Product gekozen n.a.v. advies.Lijkt te werken en geeft toch net wat meer vertrouwen in je dier nu je een supplement geeft

 • Door Kimberley Roelvink Israël op 09/06/2019

  Na een hele vervelende blessure die in eerste instantie niet wilde helen begonnen de prele en equus. Vervolgens als ondersteuning de tendi protect gaan gebruiken. Elke maand 10 dagen. Na een half jaar was het dicht.
  Ook in de opbouw fase hierna maandelijks bij blijven voeren. Voorheen hadden we in de opbouw altijd tegenslagen te verwerken, nu zijn we weer een half jaar verder, trainen we volop, zijn weer aan het springen en hebben we de laatste scan gehad. Een ongelooflijk resultaat, van de zeer ernstige blessure was nu niks meer te zien.
  Of we zonder de supplementen er gekomen waren betwijfel ik. En na in totaal 6 blessures durf ik nooit meer te stoppen. En hoop nu volop te kunnen blijven genieten.

 • Door Corrie van de ven op 17/04/2019

  Mij pony had half december een blessure opgelopen. Na advies van DA rust. Na vier weken terug zat wel wat verbetering in maar nog niet echt tevreden.
  Doorgaan met rust en tien a 15min stappen.
  Na veel google kwam ik bij paardensupplementen uit. Na goed advies ben ik Tendiprotec gaan geven.
  na zes weken DA en je kon niks meer zien op de scan en mocht ik weer stilletjes opgaan bouwen. We rijden nu al een uurtje met draf en galop en het gaat uitstekend super blij mee. Kan ik over een maandje weer tochten gaan rijden .
  Raad iedereen aan om. Advies te vragen wat voor supplement het beste is voor je paard.

 • Door Marjolein op 30/03/2019

  Product kan door mij nog niet beoordeeld worden, ik heb het pas net in huis

 • Door wendy op 08/03/2019

  mijn paard doet het er super op

 • Door L. op 25/12/2018

  Afgelopen zomer is mijn paard uit de wei gesprongen en heeft daardoor een blessure opgelopen. De eerste weken hebben we veel lasertherapie gedaan, volgens de dierenarts was een supplement niet noodzakelijk, maar omdat ik toch alles wilde doen om mijn paard goed te laten herstellen heb ik ervoor gekozen als extra de tendi’protec te geven. Natuurlijk is het moeilijk om te zeggen hoeveel de tendi’protec heeft bijgedragen, maar na de eerste scan was het gat al helemaal dicht. Toen we de training weer zijn gaan opbouwen heb ik hem nogmaals de Tendi Protec gegeven, en dit wil ik nu regelmatig blijven doen.

 • Door Joyce Heuvelman op 14/11/2018

  Mijn paard heeft achter een chronisch probleem. Na veel getob hem weer op de rit gekregen. Maar merkte al snel dat het werk toch te belastend was. Nadat ik dit ben gaan voeren is die veel losser, en zijn been blijft mooi dun. Geen onzuivere passen meer en weer op niveau. + het belangrijkste! Hij heeft plezier in alles en word totaal niet meer geremd in zijn doen en laten.

 • Door Kristel van der Wal op 01/04/2018

  Mijn merrie Estha krijgt de Tendi Protec ter ondersteuning van haar knie. Met de Tendi Protec belast ze haar been steeds beter en beweegt ze gemakkelijker. Voor ons werkt het dus. Product is zeer gemakkelijk te doseren door de handige bijhorende dop. Ik meng de Tendi Protec door het voer heen wat zeer smakelijk gegeten wordt.

 • Door Dorothy Selen op 28/02/2018

  Mijn paard van toen 30 had problemen met de pezen in de lies. Nooit gedacht dat dit nog zou herstellen maar gelukkig is hij nu weer zo vrolijk en levendig als wat en rent ie weer door de paddock. Vorige maand zijn 31e verjaardag mogen vieren en dat gaan er op deze manier nog meer worden. Ik blijf het bestellen!!

 • Door Nancy Stokman op 27/11/2017

  Mijn paard heeft een oude blessure die niet goed hersteld was. We hebben de Tendi Protec gegeven. De echo zag er na drie weken tiptop uit.
  Ook geef ik sinds een paar maanden de Elite. Mijn paard is een zeer slechte eter en heeft last van heimwee. Op de kliniek hebben ze de Elite doorgevoerd. Ze ziet er nog steeds super goed uit! Geen uitstekende botten, maar nog een heerlijke ‘body’!
  Suzan heeft me super goed geadviseerd. Ik blijf de supplementen geven. Mijn paard doet het er geweldig op! Dank je wel Suzan!

 • Door Jorie Duizendstra op 27/11/2017

  Dit product 2x 10 dgn per maand in de afgelopen 3 maanden toegediend. Daarnaast elke dag ice vibes gebruikt. Gisteren de scan na 3 maanden...... Onze DA en wijzelf aangenaam verrast!!! Alles is dicht!!! We mogen weer voorzichtig opbouwen!! De ice vibes houden we erin en we zullen de Tendi Protec ook regelmatig gaan herhalen!!

 • Door Linda Peeters op 27/11/2017

  Eind maart werd er een blessure geconstateerd bij mijn merrie.. Heb toen ACP therapie gedaan en de Tendi Protec als ondersteuning gegeven. Na 10 weken was het gat dicht en nu 9 maanden verder ben ik klaar met de opbouw periode en weer aan het trainen. Ik ben van mening dat de Tendi Protec hier goed mee geholpen heeft. Blijf dit zeker maandelijks ter ondersteuning geven.

 • Door Mirjam Blokker op 12/11/2017

  Mijn paard heeft een blessure gehad en bleef steeds op die plek een dikker beentje houden...heb nu in combinatie met de coolgel haar been behandeld met de Tendi Protec en haar been is een stuk dunner geworden en minder wisselvallig . dus ik ben zeer tevreden!

 • Door Tamara Spruit op 23/10/2016

  Wat een super product! Ik heb dit nu 10 dagen gegeven en al heel snel liep hij weer een stuk soepeler en lijkt ook fijner in zijn vel te zitten. Hij eet het ook heel makkelijk.

Voordeelbundels: Speciaal voor jou geselecteerd

TENDI'PROTEC+: pezen paard
Uw selectie
50% korting arnicalgel
Je bespaart 8%

€54,70 €59,45

TENDI'PROTEC+: pezen paard
Uw selectie
50% korting cooling gel
Je bespaart 8%

€54,70 €59,45

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »