Waar ben je naar op zoek?

5 stars based on 11 reviews

TENDI'PROTEC+ 1 liter

Effectieve ondersteuning van pezen. Met de vernieuwde formule ondersteunt TENDI' PROTEC+ de pezen en ligamenten nog beter.

€47,50 €0,75 / Dag

Incl. btw 9%
Op voorraad

PASKACHEVAL TENDI'PROTEC+ 1 liter

Beschrijving

Effectieve ondersteuning van pezen. Met de vernieuwde formule ondersteunt TENDI' PROTEC+ de pezen en ligamenten nog beter.

Effectieve ondersteuning van pezen

TENDI' PROTEC+ is speciaal ontwikkeld om de sterk belaste pezen en gewrichtsbanden (ligamenten)  van sportpaarden te ondersteunen. Het zorgt voor soepele en elastische pezen en sterke banden en goed herstel na (over)belasting. De toevoeging van bamboe draagt eraan bij om gelijkmatige verkalking van de pezen te stimuleren en zo de aanhechting te verbeteren.

Voor paarden die een peesblessure hebben gehad, wordt aanbevolen TendiProtec+ elke maand een kuur van een week te geven.

Gebruiksaanwijzing

50 ml per paard per dag in een kuur van 6 tot 10 dagen. 

Afhankelijk van de ernst van de klachten de kuur met regelmaat herhalen.

Goed schudden voor gebruik.

Meer informatie over

Specificaties

SAMENSTELLING

Belangrijkste ingrediënten
Zwarte bessen, wilg, bamboe, heermoes.
Analytische samenstelling (%)
Ruwe celstof 0,6 %
Ruw eiwit 0,0 %
Ruw vet 0,0 %
Ruwe as 0,2 %
Natrium 0,0 %

Additieven (per kg/l)

Additieven bij vloeistoffen per l vermeld
Soortelijk gewicht (voor vloeistoffen) Niet van toepassing
Anti-oxidanten
Smaakstoffen
Mengsel van smaakstoffen ja
Anti klontermiddelen
Sporenelementen
Aminozuren
Vitamines

VERPAKKING

Fles van 1 liter

Reviews

5 stars based on 11 reviews

 • Door Kimberley Roelvink Israël op 09/06/2019

  Na een hele vervelende peesblessure die in eerste instantie niet wilde helen op advies van Susan begonnen de prele en equus. Na 2 maanden gebruikt te hebben was de pees al enorm ver aan het helen. Vervolgens als ondersteuning de tendi protect gaan gebruiken. Elke maand 10 dagen. Na een half jaar was de pees dicht.
  Ook in de opbouw fase hierna maandelijks bij blijven voeren. Voorheen hadden we in de opbouw altijd tegenslagen te verwerken, nu zijn we weer een half jaar verder, trainen we volop, zijn weer aan het springen en hebben we de laatste scan gehad. Een ongelooflijk resultaat, van de zeer ernstige blessure was nu niks meer te zien, weinig tot nihil littekenweefsel en zeer goed ontwikkeld qua structuur en hardheid.
  Of we zonder de supplementen er gekomen waren betwijfel ik. En na in totaal 6 blessures durf ik nooit meer te stoppen. En hoop nu volop te kunnen blijven genieten.

 • Door Corrie van de ven op 17/04/2019

  Mij pony had half december flinke peesblessuren opgelopen. Na advies van DA rust. Na vier weken terug zat wel wat verbetering in maar nog niet echt te vrede.
  Doorgaan met rust en tien a 15min stappen.
  Na veel google kwam ik bij paardensupplementen uit. Na goed advies ben ik Tendiprotec gaan geven.
  na zes weken DA en je kon niks meer zien op de scan en mocht ik weer stilletjes opgaan bouwen. We rijden nu al een uurtje met draf en galop en het gaat uitstekend super blij mee. Kan ik over een maandje weer tochten gaan rijden .
  Raad iedereen aan om. Advies te vragen wat voor supplement het beste is voor je paard.

 • Door L. op 25/12/2018

  Afgelopen zomer is mijn paard uit de wei gesprongen en heeft daardoor een peesblessure opgelopen, een gat in de tussenpees. De eerste weken hebben we veel lasertherapie gedaan, volgens de dierenarts was een supplement niet noodzakelijk, maar omdat ik toch alles wilde doen om mijn paard goed te laten herstellen heb ik ervoor gekozen als extra de tendi’protec te geven. Natuurlijk is het moeilijk om te zeggen hoeveel de tendi’protec heeft bijgedragen, maar na de eerste scan was het gat in de pees al helemaal dicht. Toen we de training weer zijn gaan opbouwen heb ik hem nogmaals een 10daagse kuur gegeven, en dit wil ik nu regelmatig blijven doen.

 • Door Joyce Heuvelman op 14/11/2018

  Mijn paard heeft achter een chronische sesamschede ontsteking. Na veel getob hem weer op de rit gekregen. Maar merkte al snel dat het werk toch te belastend was. Nadat ik dit ben gaan voeren is die veel losser, en zijn been blijft mooi dun. Geen onzuivere passen meer en weer op niveau. + het belangrijkste! Hij heeft plezier in alles en word totaal niet meer geremd in zijn doen en laten.

 • Door Kristel van der Wal op 01/04/2018

  Mijn merrie Estha krijgt de Tendi Protec ter ondersteuning en verlichting van haar knieblessure. Met de Tendi Protec belast ze haar been steeds beter en beweegt ze gemakkelijker. Voor ons werkt het dus. Product is zeer gemakkelijk te doseren door de handige bijhorende dop. Ik meng de Tendi Protec door het voer heen wat zeer smakelijk gegeten wordt.

 • Door Dorothy Selen op 28/02/2018

  Mijn paard van toen 30 had een gescheurde pees in de lies. Nooit gedacht dat dit nog zou herstellen maar gelukkig is hij nu weer zo vrolijk en levendig als wat en rent ie weer door de paddock. Vorige maand zijn 31e verjaardag mogen vieren en dat gaan er op deze manier nog meer worden. Ik blijf het bestellen!!

 • Door Nancy Stokman op 27/11/2017

  Mijn paard heeft een oude peesblessure die niet goed hersteld was. Het bindweefsel was twee jaar geleden niet goed hersteld. Op de kliniek is dit in drie weken tijd met ultrasound kapot gemaakt. Ze hebben de Tendi Protec gegeven. De echo zag er na drie weken tiptop uit. De peesvezels staan allemaal de goede kant op!
  Ook geef ik sinds een paar maanden de Elite. Mijn paard is een zeer slechte eter en heeft last van heimwee. Op de kliniek hebben ze de Elite doorgevoerd. Ze ziet er nog steeds super goed uit! Geen uitstekende botten, maar nog een heerlijke ‘body’!
  Suzan heeft me super goed geadviseerd. Ik blijf de supplementen geven. Mijn paard doet het er geweldig op! Dank je wel Suzan!

 • Door Jorie Duizendstra op 27/11/2017

  Dit product 2x als 10 daagse kuur in de afgelopen 3 maanden toegediend. Daarnaast elke dag ice vibes gebruikt. 3 maanden geleden rechts achter een gat in de oppervlakkige buig pees en links achter kleine beschadigingen ook in de oppervlakkige buig pees. Gisteren de scan na 3 maanden...... Onze DA en wijzelf aangenaam verrast!!! Alles is dicht!!! (Litteken weefsel natuurlijk) We mogen weer voorzichtig opbouwen!! De ice vibes houden we erin en we zullen deze kuur ook regelmatig gaan herhalen!!

 • Door Linda Peeters op 27/11/2017

  Eind maart werd er een peesblessure geconstateerd bij mijn merrie in de diepe buigpees. Heb toen ACP therapie gedaan en de Tendi Protec als ondersteuning gegeven. Na 10 weken was het gat dicht en nu 9 maanden verder ben ik klaar met de opbouw periode en weer aan het trainen. Ik ben van mening dat de Tendi Protec hier goed mee geholpen heeft, de pees ziet er mooi en strak uit. Blijf dit zeker maandelijks ter ondersteuning geven.

 • Door Mirjam Blokker op 12/11/2017

  mijn paard had een peesblessure gehad en bleef steeds op die plek een dikker beentje houden...heb nu in combinatie met de coolgel
  haar been in 2 kuren behandeld van 10 dagen en haar been is een stuk dunner geworden en minder wisselvallig . dus ik ben zeer tevreden!

 • Door Tamara Spruit op 23/10/2016

  Wat een super product, mijn tinker was ontzettend stijf en stram. Ik heb dit nu 10 dagen gegeven en al heel snel liep hij weer een stuk soepeler en lijkt ook fijner in zijn vel te zitten. Hij eet het ook heel makkelijk.

Aanbevolen combinaties

TENDI'PROTEC+ 1 liter
Uw selectie
Ontstekingsremmer bij peesblessure
Je bespaart 5%

€61,00 €64,00

Recent bekeken

Vergelijk producten
Selecteer 2 of meer producten om te vergelijken.

Klik hier om verder te winkelen..
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »