Waar ben je naar op zoek?

Paskacheval

Paskacheval

Verzorgingsproducten en supplementen voor paarden

Paskacheval ontwikkelt en produceert al ruim 50 jaar verzorgingsproducten, supplementen en andere oplossingen om paarden optimaal te kunnen ondersteunen. Binnen Frankrijk is Paskacheval vooral bekend binnen de rensport en de drafsport. Omdat van deze paarden het uiterste gevraagd wordt, nemen de eigenaren en grooms alleen met het beste genoegen. Met een team van ruim 40 laboranten, voedingsdeskundigen en veterinair specialisten kan Paskacheval in eigen huis samenwerken aan innovatieve producten en deskundig advies geven.

In het eigen labratorium en de twee productiefaciliteiten in Frankrijk ontwikkelt en produceert Paskacheval alle producten. Bovendien zijn de experts op de stallen aanwezig om met vragen van klanten nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Daarmee neemt het bedrijf qua innovatie een leidende positie in, net als de paarden die zij ondersteunen...

De supplementen van Paskacheval worden volgens strenge richtlijnen geproduceerd, waarbij binnen de productielocaties alle grondstoffen volledig traceerbaar zijn. De ingrediënten worden streng gecontroleerd en alle eindproducten tijdens het hele productieproces worden de producten aan kwaliteitseisen getoetst. 

Laboratorium en productielocatie Paskacheval

Anti-doping test voor sportpaarden

De geselecteerde producten van Paskacheval voor sportpaarden worden gecontroleerd door het Franse Nationaal Dopingcontrole Laboratorium (LCH). De analyse door het LCH garandeert dat er geen doping vervuiling in de producten voorkomt. Door de nauwe relatie met het Dopingcontrole Laboratorium wordt Paskacheval ook direct op de hoogte gebracht van wijziging in de regelgeving van de verschillende disciplines. De producten die door het LCH zijn getest zijn in onze webshop gekenmerkt door het logo van het LCH.

 

Uitgebreid assortiment

verzorgingsproducten PaskachevalHet assortiment is uitgebreid en varieert supplementen om meer uithoudingsvermogen te creeren, oliën voor hoefverzorging tot balsems voor leerverzorging. Om de prestatie van paarden te verbeteren biedt Paskacheval natuurlijke en onderbouwde supplementen ter ondersteuning van paarden met maagproblemen, om spierontwikkeling te bevorderen, de botstructuur te versterken en vitimanepreparaten voor meer energie, meer uithoudingsvermogen en sneller herstel.

 

Paardensupplementen is importeur van de supplementen en verzorgingsproducten van Paskacheval. Zodoende hebben wij een zeer korte lijn met het team van ontwikkelaars en nutritionisten wanneer wij vragen zelf niet kunnen beantwoorden.

 

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 200,00
Vorm
Lichaamsdeel
Geschikt voor
Allergenen
Dopinganalyse
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »