Waar ben je naar op zoek?

PASKADOUCE spray 250 ml

Jeukverlichtende spray die helpt bij genezing van snij-, brand- en schaafwonden. Geeft paarden verlichting van de jeuk bij eczeemklachten.

€21,00

Incl. btw 21%
126 punten
1 a 2 werkdagen

PASKACHEVAL PASKADOUCE spray 250 ml

Beschrijving

Jeukverlichtende spray die helpt bij genezing van snij-, brand- en schaafwonden. Geeft paarden verlichting van de jeuk bij eczeemklachten.

Helpt jeuk en schrijnende pijn te verlichten

Op de huid aanbrengen bij jeuk, snijwonden, schaafwonden of brandwonden. Doordat de vacht en manen niet aangeraakt hoeven te worden erg geschikt om verlichting te geven van staart- en maneneczeem. Door vroegtijdig te beginnen, nog voordat de paarden beginnen te schuren zien we dat de paarden duidelijk minder last van jeuk hebben.

Bij fjorden en Ijslanders bevelen we aan om in het vroege voorjaar mineralen en vitamines aan te vullen. Start dan rond maart Paskamine bij te voeren in aanvulling op het ruwvoer en blijf dit gedurende het hele SME seizoen, voorjaar en zomer, bijvoeren.

Belangrijkste ingrediënten

  • Minerale oliën
  • Lanoline
  • Benzylalcohol 

 

Gebruiksaanwijzing

Breng het 3 a 4 keer per dag aan. Paskadouce ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de epidermale cellen (opperhuid) en helpt de jeuk te verlichten.
Dit product bij gematigde temperatuur bewaren. 

 

Verpakking

Spray van 250 ml
Meer informatie over

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »