Waar ben je naar op zoek?

Waarom kruiden voor paarden?

Waarom kruiden voor paarden?

Onze natuurlijke kruiden voor paarden zijn van de hoogste kwaliteit. We hebben een strenge selectie gemaakt van kruiden waarvan wij zien dat ze ook daadwerkelijk iets bijdragen.

Onze ervaring is namelijk dat dat in sommige gevallen betere resultaten worden bereikt als je kiest voor een supplement waar meerdere planten en kruiden in zijn verwerkt. De kruiden die wij dus los aanbieden zijn bewezen goed. 

Brandnetel voor paarden

Brandnetel draagt onder meer bij aan een goede weerstand en bloedsomloop. We zien dat paarden met stalbenen veel baat hebben bij het bijvoeren van brandnetel. Ook is gedroogde brandnetel gericht op de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam wat een belangrijke basis is voor de gezondheid van paarden. 

Kurkuma poeder voor paarden 

De kurkuma wortel ken je in gedroogde gemalen vorm misschien wel als het gele goud. Het is een krachtig kruid met een hele brede werking door de werkzame stof curcumine. Kurkuma is voor paarden daarom een nuttig kruid om in de basis te voeren. Ook werkt het goed om het bewegingsapparaat van paarden te ondersteunen.

Welke kruiden zijn zinvol voor mijn paard?

We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wil je weten welke kruiden zinvol kunnen zijn voor jouw paard? Dan geven we graag geheel vrijblijvend advies. Je kunt Suzan dagelijks een berichtje sturen op +31648566572

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 40,00
Lichaamsdeel
Vorm
Geschikt voor
Allergenen
Anijs paard

€21,95

Anijs paard

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »