Waar ben je naar op zoek?

Verzenden & retourneren

Wij doen samen met onze bezorgpartners ons uiterste best om elke bestelling goed en zo snel mogelijk te leveren. Jij moet je producten zorgeloos kunnen bestellen in onze webshop en daarna geen omkijken meer hebben naar de afhandeling. Onze bestellingen tot 22 kg worden altijd als pakket via PostNL verzonden. Zwaardere pakketten versturen we meestal via Transmission.

Nederland

Levertijd

Elke bestelling die we ontvangen op maandag tot en met vrijdag ontvangen voor 14:30 uur versturen we gegarandeerd op dezelfde dag, tenzij de producten vermeld staan als niet voorradig. In de praktijk versturen we 99% van de bestellingen die we ontvangen voor 17:00 uur nog dezelfde dag. Besteld in het weekend? Dan versturen we jouw pakket op maandag.

Is een product niet op voorraad? Op de productpagina staat vermeld wat de afwijkende levertijd is. 
Producten die de in webshop staan vermeld als niet voorradig moeten wij bij onze leveranciers bestellen of ze staan in backorder. Zodra wij het product binnen hebben, verzenden wij de bestelling op dezelfde dag. 

Verzendkosten

Onze verzendpartners doen hun uiterste best om pakketten de dag na verzending af te leveren. Wij versturen in de regel pakketten tot 22 kg met PostNL. Zij leveren het pakket op de dag nadat wij het versturen, zodat heb je jouw pakket binnen 1-2 werkdagen thuis. Als je niet thuis bent dan wordt de bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. De desbetreffende bezorger brengt je hiervan op de hoogte middels een briefje.

Wil je niet dat het pakket bij de buren wordt aangeboden? Je kunt er ook voor kiezen om je pakket te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt of vermeld dit bij opmerkingen in de order.

PostNL zorgt er altijd voor dat je een e-mail krijgt met een track en tracenummer. Dat staat aangegeven in een e-mail met daarin een bezorgdatum en -tijd(vaak aangegeven in dagdeel). Het track- en tracenummer wordt naar het e-mailadres verzonden dat je opgeeft bij de bestelling. Het is dus belangrijk dat een correct en valide e-mailadres wordt gebruik; anders kan het bezorgproces niet worden gevolgd. 

De bezorgers van PostNL bezorgen op maandag t/m zaterdag. Op zondag worden onze pakketten niet bezorgd. 

Verzendkosten tot 22 kg

Voor verzendingen tot 22 kg binnen Nederland rekenen wij € 5,50 verzendkosten. Bestellingen in deze gewichtsklasse van meer dan € 75,- verzenden wij binnen Nederland gratis.

Verzendkosten 22-250 kg

Vanwege de hogere verzendkosten geldt het gratis verzendtarief niet voor bestellingen die in totaal zwaarder zijn dan 22 kg. De verzendkosten hangen af van het totaalgewicht en worden bij het afrekenen getoond.

Verzendkosten pallet voer boven 250 kg

De verzendkosten van voer wijken af van de reguliere verzendkosten. Het totale gewicht van 1 bestelling zonder verzendkosten mag ten hoogste 30 kg zijn. Daarboven hangen de verzendkosten af van het totaalgewicht van de bestelling. De verzending van bestellen zwaarder dan 30 kg worden verzorgd door Transmission. Daarom ontvang je dan niet een Trace & Trace code van PostNL.

Palletlevering

Bij bestelling vanaf 250 kilo voer is levering per pallet mogelijk, alleen binnen Nederland. Bij bestelling van 700-1000 kg voer wordt een pallet voer gratis geleverd.

Bij bestelling van 250-700 kg voer zijn de verzendkosten incl. BTW als volgt.

 • 250-500 kg: € 54,50
 • 500-700 kg: € 30,25

Uiteraard is gecombineerde samenstelling mogelijk: bijvoorbeeld 10 zakken DW Meal, 20 zakken biks en 10 zakken muesli.

Voer op pallet bestellen?

Helaas biedt het bestelsysteem niet de mogelijkheid om een samengestelde bestelling te maken of een palletlevering van minder dan 1000 kg. Wij maken daarvoor graag een offerte voor je. Stuur ons een email met als onderwerp offerteverzoek naar [email protected] met daarin vermeld:

 1. het aantal per soort voer (s.v.p. de namen van de producten noemen)
 2. eventuele supplementen met het aantal;
 3. naam;
 4. adresgegevens van het afleveradres.

Binnen een dag ontvang je van ons een offerte op het account van paardensupplementen.nl en ontvang je een email. Als je nog geen account bij ons hebt, maken wij een account aan. Als je akkoord bent, zetten we de offerte om in een order. Nadat we de betaling hebben ontvangen ontvang je de pallet binnen 3 werkdagen.

Voorwaarden palletontvangst

Let er wel op dat de pallet met een vrachtwagen met laadklep op een pompwagen wordt afgeleverd. De pallet moet zodoende op een willekeurig moment op de aangekondigde dag worden aangenomen of op een verharde plek zonder drempels achtergelaten kunnen worden. De pallet wordt altijd met plastic omwikkeld en afgedekt, maar is niet geschikt om langer dan een dag in de regen te staan.

Volgen van de bestelling binnen Nederland

Via de track en trace code die je per mail ontvangt, kun je zelf de bestelling volgen.

België en Duitsland

Levertijd

Paardensupplementen.nl verzorgt de verzendingen vanuit Nederland. Wij leveren onze bestellingen  ook in België en Duitsland. Wij doen met onze verzendpartners ons uiterste best om pakketten de dag na verzending af te leveren. In Belgie lukt het onze verzendpartner in de regel om pakketten een dag na verzending af te leveren. Bestellingen uit Duitsland zijn tenminste 2 werkdagen onderweg nadat wij het pakket hebben verzonden.

Verzendkosten

De verzendkosten die wij rekenen voor verzendingen naar België en Duitsland zijn € 6,95. Bestellingen van meer dan €75,- versturen wij gratis naar België en Duitsland, mits lichter dan 22 kg.

EU Overig

Verzendkosten

Naast Duitsland en Belgie is verzending naar de volgende landen mogelijk op verzoek. Neem hiervoor contact op per mail, dan maken we een offerte.

 • Oostenrijk
 • Spanje
 • Portugal
 • Italie
 • Zweden
 • Tsjechie

De voorwaarden die afwijken van Duitsland en Belgie zijn:

 • Verzendkosten zijn €12,50
 • Het maximum verzendgewicht is 20 kg
 • Retourzending is voor rekening van de koper a € 15,00
 • Gratis verzending nooit van toepassing; ook niet in geval van acties.

Retourneren

Wij zijn blij met onze klanten. Daarom daarom geven we een zichttermijn van 14 dagen. Binnen die tijd mag je het product zonder opgaaf van redenen terugsturen. Onze producten hebben meestal een gestelde houdbaarheidsperiode worden onder strenge voorwaarden geproduceerd en verpakt. Daarom willen we daarvoor graag specifiek wijzen op artikel 10 van onze Algemene Voorwaarden.

Garantie staat los van zichttermijn
Als de kwaliteit van het product niet voldoet aan de eisen, geldt bovenstaande natuurlijk niet. Mocht er iets mankeren aan het product, geef dit dan direct door nadat je dit hebt ontdekt. Omdat de garantie op onze producten alleen geldt voor producten die ongeopend zijn. Tenminste binnen 30 dagen nadat je het product hebt ontvangen. Zaken die onder de garantie vallen, staan los van de zichttermijn. Als een product gebreken blijkt te hebben, dan lossen we dat direct voor op.

Terugsturen
Als je het product wilt terugsturen tijdens de 14 dagen bedenktijd onder toepassing van de zichttermijn/herroepingsrecht. Om het geld zo snel mogelijk terug te kunnen storten help je ons door de pakbon bij de artikelen bij te voegen. Heb je die niet meer? Vul dan duidelijk jouw naam, adres en emailadres in en bij voorkeur het ordernummer.

Om jouw pakket zo veilig en goedkoop mogelijk aan ons terug te sturen kun je jouw retour ook eerst bij ons aanmelden. Na ontvangst van het bericht krijg je dan van onze klantenservice een bevestiging en ontvang je een mail met instructies om het pakket te retourneren. De kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn € 5,- voor Nederland, € 7,- voor het buitenland. Dit bedrag moet worden voldaan als je het verzendlabel retour digitaal ontvangt. 

Heb je een account bij Paardensupplementen? Log dan in en ga naar Mijn Bestellingen en kies de order waarin het te retourneren product zat. Kies Artikelen Retourneren en kies welke artikelen je wilt retourneren en vul het aantal in. Omdat we graag leren wat we kunnen verbeteren zouden we graag van je horen  wat de reden is dat je het product retourneert. Met deze informatie kunnen wij eventuele onverhoopte onvolkomenheden herstellen en / of onze producten nog verder verbeteren.

Let op: Paardensupplementen.nl vergoedt alle retour ontvangen producten. Kosten gemaakt voor het retour sturen van het product en eventuele betaalkosten die door klant zijn voldaan (bij Klarna en PayPal) worden niet terugbetaald, tenzij sprake is van een gebrek aan het product. Voorwaarde voor terugbetaling is dat de consument producten tijdig en onder toepassing van de zichttermijn terugstuurt.

Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging. Vervolgens maken wij het bedrag over op de door klant aangegeven rekening. In geval van een nog openstaande factuur bij Klarna ontvang je van Klarna een creditfactuur.

Wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat zij/hij het product/de producten heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Paardensupplementen.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.


Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht geldt voor consumenten, niet voor bedrijven.

Vragen?
Heb je vragen? Neem contact op via onderstaande live chat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »