Waar ben je naar op zoek?

Hondenvoer en kattenvoer. Thuis bezorgd in Groningen, Hoogezand, Veendam en omstreken.

Hondenvoer en kattenvoer. Thuis bezorgd in Groningen, Hoogezand, Veendam en omstreken.

De keuze voor hondenvoer en kattenvoer van Dommelsche Watermolen is snel gemaakt. Een overzichtelijk assortiment en constante kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Waarom hondenvoer van Dommelsche Watermolen?

Dommelsche Watermolen biedt prima kwaliteit hondenvoer voor zeer scherpe prijzen.

Een overzichtelijk en compleet assortiment

Het assortiment van Dommelsche Watermolen hondenvoer bestaat uit vele varianten. Daarmee is er voor elke hond een geschikte variant en wordt u niet overspoeld door een enorm aantal (overbodige) soorten voer.


Naast de normale puppybrok is in het assortiment een speciale Lam & Rjst Junior brok opgenomen. Verzameling DW HondenvoerDeze brok is samengesteld uit lam en rijst met de bijbehorende gunstige kenmerken voor honden met een gevoelige spijsvertering. Doordat de brokjes groter zijn dan de reguliere puppybrok, is DW Lam & Rijst Junior zeer geschikt voor jonge honden van grote rassen. De honden zijn gedwongen beter te kauwen, waardoor de brok beter wordt verteerd.

 

Hondenvoer van Leader: kwaliteitsvoer uit Ierland

Wil je graag een hoger vleesgehalte of specifiek voer voor kleine of juist grote rassen, honden met overgewicht of heb je een hond met overgevoelige darmen? Kies dan voor Leader: de fabrikant, het Ierse Red Mills kan heeft de ontwikkeling, inkoop van ingrediënten en productie volledig in eigen beheer. Bovendien wordt het natuurlijk gemakkelijk bij je thuis bezorgd. 
Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 40,00
Vorm
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← >    Zoek je cadeautje uit. Check de homepage. Verbergen