Waar ben je naar op zoek?

Bezorging paardenvoer en hondenvoer Groningen en Drenthe

We leggen je graag uit wanneer en waar we voer bezorgen in Groningen en Drenthe. 

Bezorging op vrijdag

Bestellingen die tot en met donderdag bij ons zijn doorgegeven worden de eerstvolgende vrijdag bezorgd. 

Bezorggebied

We bezorgen in het gekleurde gebied op onderstaande kaart. Gebruik de + en - knoppen om te  zoomen. Gemak voor onze klanten vinden we erg belangrijk. Daarom bezorgen wij ook thuis of tot in de stal.

In twee gebieden leveren we niet wekelijks, maar rijden we de leverroute eens per drie weken op vrijdag. Op die manier kunnen gratis leveren en leveren we een bijdrage aan het milieu:

  1. Ten oosten van de lijn Siddeburen, Meeden, Wildervank: in Scheemda, Heiligerlee, Winschoten, Blijham, Wedde, Onstwedde en Pekela's

  2. Ten zuiden van de lijn Glimmen-De Groeve- Eexterveenschekanaal-Nieuwe Pekela: in Zuidlaren, Annen, Eexterveen en Gieterveen.

    Wil je herinnerd worden om op tijd te bestellen? Stuur dan een mail aan [email protected]. Dan voegen we je toe aan de mailinglijst voor de bestellingen van dat gebied.

 

 

 

Gratis bezorging van paardenvoer in Groningen en Drenthe

Wij bezorgen gratis vanaf € 50 bestelling aan voer* (*supplementen zoals Lifeforce en Paskacheval worden niet als voer gerekend).

Geen verzendkosten betalen? Plaats dan je bestelling en kies voor afhalen; de bestelling staat dan op werkdagen klaar vanaf 16:00. Ook kun je zonder bestelling te plaatsen op vrijdagmiddag langskomen in de winkel.

(*supplementen worden niet als voer gerekend)

Bestelling ophalen

Wil je niet wachten tot het voer wordt bezorgd op de volgende vrijdag? Dan kun je jouw bestelling met onderstaande knoppen ook bestellen en jouw bestelling maandag-donderdag ophalen vanaf 16:00. Zo betaal je geen verzendkosten en kun je nog dezelfde dag het voer ophalen aan de Kalkwijk 40 in Hoogezand.

Assortiment

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »