Waar ben je naar op zoek?

Spaarsysteem

Omdat wij onze trouwe klanten graag belonen hebben wij een uniek spaarsysteem. Als je een account hebt ontvang je automatisch korting, bij elke bestelling*. De gespaarde korting die je krijgt bijgeschreven is afhankelijk van het bedrag dat je aan producten* hebt besteld.

Hoe spaar ik?

Linksonderin vind je de knop KORTING sparen om jezelf te registreren of in te loggen op je bestaande account. Zodra je bent ingelogd zie je hier het gespaard bedrag. Met zo'n account bij Paardensupplementen spaar je automatisch met de volgende acties:

  • als je supplementen of verzorgingsproducten bestelt;
  • Elke review van meer tenminste 250 letters wordt beloond met €1,- spaartegoed.

Korting sparen

Je spaart voor korting die je in mindering kunt brengen op je volgende bestelling zodra je een tegoed hebt van meer dan €5,-. 

Als je een account aanmaakt bij Paardensupplementen.nl doe je vanaf dat moment automatisch mee aan het SUPPIES Spaarsysteem. Bij je volgende bezoeken kun je makkelijk je jouw spaarsaldo zien. Als je weer via je account bestelt* worden de korting automatisch bijgeschreven. LET OP: met een gastaccount spaar je geen korting, achteraf kan dit niet alsnog worden toegevoegd. Accounts kunnen niet worden samengevoegd.

Zo ontvang je jouw gespaarde korting

Wil je je korting verzilveren? Ga dan naar de site van het spaarsysteem door linksonderin beeld op KORTING sparen te klikken. Daar kun je de gespaarde korting inwisselen voor een kortingscode die je kunt gebruiken bij het afrekenen.

  1. Kopieer de kortingscode die in beeld wordt getoond
  2. Klik op de winkelwagen rechtsbovenin beeld
  3. Vul de gekopieerde kortingscode in en klik op Toepassen: op desktop midden in beeld, op mobiel onderin beeld
  4. Rond de bestelling af

LET OP: vanwege technische redenen kan per bestelling maar één kortingscode worden gebruikt.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

 

Klanten bij Balaiko

Ben jij regionale klant bij Balaiko en bestel je met het voer ook supplementen van Lifeforce of Paskacheval?  Ook dan kun je sparen. Vraag Suzan of Ralph naar de spaarkaart en zorg dat je bij elke levering je spaarkaart klaar hebt liggen. Kom je op vrijdagmiddag bij ons langs in onze winkel? Vergeet ook dan je spaarkaart niet mee te brengen. 

Per €50 aan voedingsupplementen* krijg je een stempel. Op de spaarkaart zie je wanneer je welke kleding kunt bestellen zonder bijbetaling. Dit kun je doen door je kaart in te leveren bij de levering van het voer of in de winkel. Punten tussen de spaarkaart en het online spaarsysteem zijn onderling niet uitwisselbaar. 

* over voerproducten en bij bezorging door Balaiko wordt met het SUPPIES spaarsysteem geen korting gerekend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »