Waar ben je naar op zoek?

Ruwvoer

Ruwvoer

Wordt uitsluitend bezorgd binnen onze bezorgregio in Groningen en Drenthe (klik op lees meer).

Paardensupplementen bezorgt zelf elke vrijdag paardenvoer, hondenvoer en ander voer voor hobbyvee in de provincie Groningen en Noord Drenthe. Waar precies? In het gekleurde gebied op onderstaande kaart. Gebruik de + en - knoppen om te  zoomen. Gemak voor onze klanten vinden we erg belangrijk. Daarom bezorgen wij bestellingen zelf bij jou af; op de plek waar jij het wilt: ook in de schuur of stal.

Bestellingen die tot en met vrijdag 8:00 uur zijn gedaan worden de eerstvolgende vrijdag bezorgd. Niet thuis? Geef in het opmerkingenveld aan waar we het voer kunnen neerzetten of afleveren als je op het moment van afleveren niet thuis bent.De volgende voorwaarden gelden voor gratis levering:

  • Gratis bezorging
    In de kaart vind je vanaf welk bedrag wij gratis leveren. Wij bezorgen gratis vanaf € 40 in het binnenste gebied (bezorggebied klein, groenige kleur). In het buitenste gekleurde gebied (bezorggebied groot,) bezorgen wij gratis als u voor tenminste € 85 aan voer* besteld (*Lifeforce en Paskacheval worden niet als voer gerekend).

    Wil je samen met je buren bestellen of andere mensen binnen een straal van 1 kilometer? Mits de bestelling altijd tegelijk wordt gedaan, stapelen we dan het bestelbedrag om gratis te bezorgen. Zo kun je met 1 of 2 anderen met een bestelling van ieder €50 dus altijd gratis laten bezorgen in het hele gebied.

 

Lees meer

Filters

€ 0,00
€ 25,00
Lichaamsdeel
Hartog Luzerne

€17,95

Luzerne

Hartog

Hartog GrasMix

€17,95

GrasMix

Hartog

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »