Waar ben je naar op zoek?

Luzerne

Luzerne is vezelrijk en tegelijk een hele mooie eiwitbron om bij te voeren aan sportpaarden. Wordt niet verzonden met PostNL.

€17,95

Incl. btw 9%

Beschrijving

Ook kan het gebruikt worden om als kaf bij het krachtvoer te geven, zodat het paard er langer over doet om zijn krachtvoer te eten. Hierdoor wordt het krachtvoer beter verteerd en is er minder kans op maagzweren en koliek. 

Vezelrijke voeding is voor de spijsvertering van paarden erg belangrijk. Daarom kiezen paardenhouders voor Hartog Lucerne-mix naast het krachtvoer. De Hartog Lucerne-mix heeft de volgende voordelen:

  • vezelrijk;

  • rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen;

  • ondersteunt de ontwikkeling van spieren, botten en gewrichten;

  • laag gehalte aan zetmeel en suikers in vergelijking met hooi en kuilgras.

Een misverstand over Luzerne-mix is dat het te veel suikers zou bevatten. Het suikergehalte in Hartog luzerne is altijd constant en een stuk lager dan dat van vers gras tijdens koudere en/of drogere periodes. Wil je voor een geconditioneerd ruwvoerproduct kiezen dat een lagere energiewaarde heeft? Kies dan voor Gras-mix.

Verzending

Vanwege het formaat en gewicht worden Hartog producten niet verzonden via PostNL, maar uitsluitend binnen ons bezorggebied in de omgeving van Hoogezand (Groningen).
 
Kortingen
Winkelprijs afgehaald (pin/contant) 5%
   
Gratis bezorgd in regio  
>10 zakken* 3%
   
*Aantal wordt berekend over totaal aantal zakken voer van de merken Dommelsche Watermolen en Hartog. De korting wordt automatisch berekend bij bestellen.

Samenstelling & Ingrediënten

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor paarden

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Hartog Luzerne

€17,95

Luzerne

Hartog

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »