Waar ben je naar op zoek?

Betaalmethoden

Is mijn betaling veilig?

Betaling op Paardensupplementen.nl is 100% veilig. Wij maken gebruiken van een SSL Certificaat waardoor de gegevens via een beveiligde verbinding verzonden worden en nooit in handen vallen van derden. Zodra het betaaltraject wordt gestart wordt de adresbalk groen en weet je zeker dat er een veilige gegevensoverdracht is. Om dit te garanderen kunnen bestellingen daarom alleen via het bestelproces worden geplaatst. Gaat er toch iets mis met de levering? Met de kopersbescherming van Trusted Shops kun je gratis €2500 kopersbescherming krijgen.

Op welke manieren kan ik betalen?

Paardensupplementen.nl biedt meerdere mogelijkheden om te betalen.
Wil je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebben? Kies dan voor een van de electronische betaalmethoden Ideal of Bancomat/MisterCash. Doordat je betaling direct met de bestelling bij ons bekend is en wordt geverifieerd kunnen wij direct versturen.
Wil je liever achteraf betalen? Dan bieden wij de mogelijkheid om je bestelling te betalen met Klarna, met je Creditcard of via Paypal.

IDEAL

logo IDealDe meest gebruikte en gemakkelijkste manier om te betalen is Ideal. Na het afronden van de koop kom je automatisch in de vertrouwde bankomgeving van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers en kan de betaling eenvoudig worden afgerond. Bovendien kunnen wij direct de bestelling in behandeling nemen en heb je je bestelling zo snel mogelijk in huis.

Vooruitbetaling via bankrekening

Als je geen gebruik kunt maken van iDeal kun je via onze betaalprovider Mollie ook een bankoverschrijving doen. Let er daarbij wel op dat wij de betaling pas 2-3 werkdagen later ontvangen en het pakket daarna pas versturen.

Achteraf betalen met KLARNA. 

logo KlarnaPaardensupplementen biedt voor consumenten in Nederland en Duitsland aan om achteraf te betalen via Klarna. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden, ontvang je per e-mail een digitale factuur van Klarna. Je hebt vervolgens 14 dagen de tijd om de bestelling te betalen. De betalingsgegevens zijn terug te vinden op de digitale factuur. Via Mijn Klarna heb je een volledig overzicht van de factuur en de betaling. Wij accepteren betalingen met Klarna voor orders tot € 200,-. Kies je voor Klarna, dan brengt Paardensupplementen € 1,- extra betaalkosten in rekening.

Vragen over je betaling via Klarna?

Klarna voert voor alle bestellingen een check uit. Heb je vragen over jouw betaling of waarom je bestelling niet wordt goedgekeurd door Klarna? Neem dan contact op met Klarna via 020-8082852 of chat via klarna.nl/klantenservice. Klarna is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op www.klarna.nl.

Deze betaalmethode is uitsluitend beschikbaar als je bestelling wordt geleverd op het factuuradres en is niet beschikbaar voor bedrijven.

Kun je niet via Klarna betalen? Dan kun je natuurlijk altijd je bestelling vooraf betalen door middel van één van de overige betaalmethoden zoals iDeal.

CREDITCARD

logo creditcardBij Paardensupplementen.nl kun je betalen met je creditcard. Wij accepteren kaarten van Visa en Mastercard voor orders tot € 300,-.

PAYPAL

logo PaypalOmdat wij bestelgemak hoog in het vaandel hebben staan kun je bij Paardensupplementen ook betalen via Paypal. Wij accepteren betalingen met Paypal voor orders tot € 200,-. Een deel van de verwerkingskosten rekenen wij door aan de klant: per transactie via Paypal rekenen wij € 1,- extra betaalkosten.

BANCOMAT / MISTERCASH

Speciaal voor onze Begische klanten bieden wij de betaalservice Mistercash aan. Na het afronden van de koop kom je automatisch in de vertrouwde bankomgeving en kan de betaling eenvoudig worden afgerond. Bovendien kunnen wij direct de bestelling in behandeling nemen en heb je je bestelling zo snel mogelijk in huis.

Pinnen of contact afrekenen bij ophalen in onze winkel

Omdat wij op vrijdagmiddag geopend zijn, kun je je producten ook van tevoren op de site bestellen en de eerstvolgende vrijdag bij ons ophalen. Zo weet je van tevoren zeker dat jouw product op voorraad is en zetten wij het voor je opzij. Je kunt contant afrekenen en per pin, maar natuurlijk ook vooraf afrekenen met iDeal. Als de bestelling na een week nog niet is opgehaald zetten wij de bestelde producten weer terug in de winkel en annuleren we de order. 

Betaalmethode bepaalt de verzenddatum

Goed om te weten is dat je zelf kunt bepalen hoe je betaalt. De verwerkingstijd van de betaalmethoden is meestal korter dan een dag. Kies je voor bankoverschrijving, hou dan rekening met een verwerkingstijd van 2-3 werkdagen. Pas als de bestelling bij ons vermeld staat als betaald versturen wij de bestelling.
  • Ideal: 1 werkdag
  • Paypal: 1 werkdag
  • Klarna: 1 werkdag
  • Creditcard: 1 werkdag
  • Belfius/KBC: 1 werkdag
  • Bankcontact/Mr. Cash: 1 werkdag
  • Vooruitbetaling via bankrekening: 2-3 werkdagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »