Waar ben je naar op zoek?

Paardenvoer van Dommelsche Watermolen

Naast supplementen bieden we ook paardenvoer aan. 

Grotere partijen paardenvoer kunnen we per pallet leveren door heel Nederland voor zeer scherpe prijzen. Een aantal soorten paardenvoer kunnen we aanbieden: sportbrok, kruidenmuesli, slobber, maar ook veulenbrok en merriebrok met daarin ingrediënten uit Lifeforce. Benieuwd naar de prijzen en wil je profiteren van het gemak van bezorging? Vraag dan nu een offerte aan.

Waarom kiezen voor paardenvoer van Dommelsche Watermolen?

  1. Het paardenvoer van Dommelsche Watermolen werkt prestatieverhogend. 

  2. Het voer bevat een zeer rijke samenstelling aan grondstoffen van hoge kwaliteit.

  3. Wij garanderen altijd een constante samenstelling.

  4. Vergeleken met andere merken worden minder restproducten gebruikt. Hierdoor komt de voedingswaarde van de recepturen van Dommelsche Watermolen beter tot zijn recht. In de praktijk komt dit neer op een lagere krachtvoergift voor uw paard bij een gelijkblijvende prestatie. Dit betekent een financiële besparing. 

  5. Door onze persmethode bevatten de sportbrok en prestatiebrok nauwelijks stof. Hierdoor hebben de brokken geen prikkelende werking op de luchtwegen. Uiteraard zijn ook de muesli's vrij van stof.

Palletlevering

Vanaf 250 kg voer is het al mogelijk om een pallet voer te laten bezorgen in Nederland. Heb je niet zoveel zakken voer nodig? Over een bestelling van bijvoorbeeld 5 zakken Meal, 5 zakken Muesli Herbs en 3 zakken sportbrok wordt €54,50 verzendkosten gerekend.

Gratis levering

Bij bestelling van paardenvoer van tenminste 700 kg wordt een pallet gratis afgeleverd. Bovendien zijn de prijzen per zak dan lager dan de standaard prijzen in de shop.

Bestelproces palletlevering

Hoe gaat het in z’n werk om paardenvoer op een pallet thuis te laten bezorgen? Op de webshop vind je alle producten die als pallet kunnen worden besteld. Heb je de gewenste producten gevonden? Stuur ons dan een email met als onderwerp offerteverzoek naar info@paardensupplementen.nl met daarin vermeld:

  1. het aantal per soort voer (s.v.p. de namen van de producten noemen)
  2. eventuele supplementen met het aantal;
  3. naam;
  4. adresgegevens van het afleveradres en het factuuradres.

Binnen een dag ontvang je van ons een offerte op het account van paardensupplementen.nl en ontvang je een email. Als je nog geen account bij ons hebt, maken wij een account aan. Als je akkoord bent, zetten we de offerte om in een order. Nadat we de betaling hebben ontvangen ontvang je de pallet binnen 3 werkdagen.

Voorwaarden palletontvangst

Let er wel op dat de pallet met een vrachtwagen met laadklep op een pompwagen wordt afgeleverd. De pallet moet zodoende op een willekeurig moment op de aangekondigde dag worden aangenomen of op een verharde plek zonder drempels achtergelaten kunnen worden. De pallet wordt altijd met plastic omwikkeld en afgedekt, maar is niet geschikt om langer dan een dag in de regen te staan.

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »