Waar ben je naar op zoek?

Paardenvoer van Dommelsche Watermolen

Naast supplementen bieden we ook paardenvoer aan.  Paardensupplementen bezorgt zelf elke vrijdag paardenvoer, hondenvoer en ander voer voor hobbyvee in de provincie Groningen en Noord Drenthe. Waar precies? In het gekleurde gebied op onderstaande kaart. Gebruik de + en - knoppen om te  zoomen. Gemak voor onze klanten vinden we erg belangrijk. Daarom bezorgen wij bestellingen zelf bij jou af; op de plek waar jij het wilt: ook in de schuur of stal.

Bestellingen die tot en met vrijdag 8:00 uur zijn gedaan worden de eerstvolgende vrijdag bezorgd. Niet thuis? Geef in het opmerkingenveld aan waar we het voer kunnen neerzetten of afleveren als je op het moment van afleveren niet thuis bent.De volgende voorwaarden gelden voor gratis levering:

  • Gratis bezorging
    In de kaart vind je vanaf welk bedrag wij gratis leveren. Wij bezorgen gratis vanaf € 40 in het binnenste gebied (bezorggebied klein, groenige kleur). In het buitenste gekleurde gebied (bezorggebied groot,) bezorgen wij gratis als u voor tenminste € 85 aan voer* besteld (*Lifeforce en Paskacheval worden niet als voer gerekend).

Heb je een lager bestelbedrag of woon je buiten het bezorggebied? Neem contact op, zodat we kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Voer ophalen Hoogezand

Wij zijn GEEN standaard dierenwinkel in Hoogezand waar je elk moment van de dag binnen kunt stappen. BEHALVE op vrijdagmiddag van 13:00 uur tot 18:00 uur. MAAR... WEL zijn we ELKE DAG bereikbaar om afspraken te maken over het ophalen of bezorging van het jouw hondenvoer. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan verder of stuur Suzan vrijblijvend een bericht met WhatsApp (0648566572).  

Elke werkdag kun je jouw bestelling ophalen vanaf 16:00 uur bij ons aan aan de Kalkwijk 40 in Hoogezand. Bij het plaatsen van een bestelling op onze site kun je kiezen voor de verzendoptie afhalen, belangrijk hierbij is wel dat je bij je bestelling aangeeft op welke dag je het wilt ophalen. We zetten het dan voor je klaar in onze overkapping.

Winkel in Hoogezand elke vrijdagmiddag open 

Voor de mensen die ons toch even willen treffen of de hond willen laten zien is de winkel elke vrijdagmiddag van 13:00 uur tot 18:00 uur open. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Uiteraard hanteren wij alle maatregelen die nodig zijn in het kader van Corona. 

 

de eigenaren van Hondensupplementen: jouw hondenvoer specialist in in Hoogezand

De historie van ons bedrijf

Ons bedrijf is sinds 2011 gevestigd aan de Kalkwijk 40 in Hoogezand onder de naam Balaiko en Paardensupplementen. We hebben veel kennis van aanvullende diervoeders om de gezondheid van honden te ondersteunen. Zo kunnen we voor elke specifieke hond een optimaal voedingsadvies geven.

 

Waarom kiezen voor paardenvoer van Dommelsche Watermolen?

  1. Het paardenvoer van Dommelsche Watermolen werkt prestatieverhogend. 

  2. Het voer bevat een zeer rijke samenstelling aan grondstoffen van hoge kwaliteit.

  3. Wij garanderen altijd een constante samenstelling.

  4. Vergeleken met andere merken worden minder restproducten gebruikt. Hierdoor komt de voedingswaarde van de recepturen van Dommelsche Watermolen beter tot zijn recht. In de praktijk komt dit neer op een lagere krachtvoergift voor uw paard bij een gelijkblijvende prestatie. Dit betekent een financiële besparing. 

  5. Door de persmethode van Dommelsche Watermolen bevatten de sportbrok en prestatiebrok nauwelijks stof. Hierdoor hebben de brokken geen prikkelende werking op de luchtwegen. Uiteraard zijn ook de muesli's vrij van stof.

Heb je ook andere dieren?

Heb je kippen, een konijn of honden en wil je dat ook graag laten bezorgen? Kijk dan ook bij de categorieen die onder Paardenvoer staan en bestel al je voer in één keer.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »