Waar ben je naar op zoek?

GrasMix

Net als luzerne is Gras-mix een product dat goed gebruikt kan worden om bij te voeren. Ook werkt het ideaal als kaf bij het krachtvoer, zodat het paard er langer over doet om zijn krachtvoer te eten. Wordt niet verzonden als pakket met PostNL

€17,95

Incl. btw 9%

Beschrijving

Hierdoor wordt het krachtvoer beter verteerd en is er minder kans op maagzweren en koliek. Hartog Gras-mix bevat een hoogwaardige kwaliteit gedroogd gras verrijkt met ± 20% structuurbrok, plantaardige olie en melasse. Door de toevoeging van plantaardige olie en melasse wordt het bladstof gebonden. De Gras-mix is uitermate geschikt voor stof-allergische paarden. De melasse maakt het product extra smakelijk, waardoor alle paarden deze ruwvoermix graag opnemen. De plantaardige olie draagt bij aan een glanzende vacht en extra langzaam vrijkomende energie.

Hartog Gras-mix is een smakelijke en gezonde ruwvoermelange die kan dienen als vervanger van hooi of kuilgras. Hartog Gras-mix heeft de volgende kenmerken:

  • eiwitarm en vezelrijk;

  • een weldaad voor allergische paarden;

  • zeer geschikt voor oudere paarden met een verminderd gebit;

  • constante kwaliteit het hele jaar;

  • gegarandeerd vrij van Jacobskruiskruid.

Verzending

Vanwege het formaat en gewicht worden Hartog producten niet verzonden via PostNL, maar uitsluitend binnen ons bezorggebied in de omgeving van Hoogezand (Groningen).
 
Kortingen
Winkelprijs afgehaald (pin/contant) 5%
   
Gratis bezorgd in regio  
>10 zakken* 3%
   
*Aantal wordt berekend over totaal aantal zakken voer van de merken Dommelsche Watermolen en Hartog. De korting wordt automatisch berekend bij bestellen.

Samenstelling & Ingrediënten

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor paarden

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Hartog GrasMix

€17,95

GrasMix

Hartog

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »