Waar ben je naar op zoek?

5 stars based on 2 reviews

Puppy Lam/Rijst hondenvoer

DW Puppy/Junior Lam en Rijst is speciaal samengesteld voor pups en jonge opgroeiende honden van (middel)grote rassen. Geschikt vanaf 3 weken tot circa 1,5 jaar.

€41,95

Incl. btw 21%
Op voorraad

Beschrijving

DW Puppy/Junior Lam en Rijst bestaat uit een grotere brok waardoor hij ook uitermate geschikt is voor grote rassen. De grotere brok dwingt uw opgroeiende hond goed te kauwen, hetgeen en positief effect heeft op de spijsvertering. Daarnaast is DW Puppy/Junior Lam en Rijst meer geschikt voor pups van grotere hondenrassen vanwege de lagere calcium-fosfor verhouding ten opzichte van DW Puppy. De gunstige eigenschappen van lamsmeel en rijst maken deze brok natuurlijk ook zeer geschikt voor kleinere rassen.

De geëxpandeerde brokjes bevatten een zeer gevarieerd aanbod van eiwit en zetmeel. Met name vanuit het lamsmeel respectievelijk rijst, wat de verteerbaarheid ten goed komt.

 

 

Type product: volledig diervoeder voor honden

Samenstelling & Ingrediënten

SAMENSTELLING

Granen (waarvan 2% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 9% lam), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, gist, mineralen.

Analytische bestanddelen (%)

Kijk bij specificaties op www.mijnhondenvoer.nl
Erkenningsnummer PDV209357

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

  • Door Willy op 25/10/2020

    Hond is kerngezond op dit voer.

  • Door Willy op 21/07/2020

    Hond doet het er goed op. Ik krijg vaak complimentjes dat mijn hond er zo goed uitziet, met zo'n glanzende vacht. Daar is het voer zeker debet aan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »