Waar ben je naar op zoek?

5 stars based on 1 reviews

THERMOGEL 200 ml

Stimuleert de bloedcirculatie waardoor de spieren sneller op temperatuur komen en ontspannen. Geschikt voor de spieren, pezen en (gevoelige) gewrichten.

€9,50

Incl. btw 21%
Op voorraad

PASKACHEVAL THERMOGEL 200 ml

Beschrijving

Stimuleert de bloedcirculatie waardoor de spieren sneller op temperatuur komen en ontspannen. Geschikt voor de spieren, pezen en (gevoelige) gewrichten.

Verwarmende massage-gel voor je paard

Thermogel is een verwarmende gel die op de benen (pezen en gewrichten) en spieren aangebracht kan worden ter voorbereiding op de training. Vooral in de winter zorgt Thermogel ervoor dat door de warmte de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Daardoor kunnen de spieren zich makkelijker ontspannen. Thermogel kan ook na de trainining worden gebruikt om je paard te masseren op gevoelige plekken. Zo draagt het ook bij aan het herstel van de spieren na intensieve trainingen.

Het warmte-effect van de Thermogel begint ongeveer 10 minuten nadat je het hebt aangebracht. Daarna heeft het ongeveer 20 minuten effect, zodat je paard sneller klaar is voor het werk en de spieren aan het begin van de training makkelijker ontspannen. 

Thermogel bevat geen capsaicine en is daarmee dopingvrij.
 

Gebruiksaanwijzing

Breng de gel aan door het voorzichtig in te wrijven op de plekken waar je het los wil maken. Thermogel kan ook na de trainining worden gebruikt voor het herstel van de spieren.

Meer informatie over

Specificaties

SAMENSTELLING

Belangrijkste ingrediënten
Etherische oliën

VERPAKKING

Tube van 200 ml

Reviews

5 stars based on 1 reviews

  • Door Rea Lagestee op 20/07/2019

    Dit product ondersteunt de pezen tijdens een blessure en wanneer je paard bijvoorbeeld peesbeschermers om heeft gehad. Ik gebruik dit product na inspanning van de pezen. Zeer tevreden over dit product.

Aanbevolen combinaties

THERMOGEL 200 ml
Uw selectie
Masseerpakket
Je bespaart 14%

€20,45 €23,45

Recent bekeken

Vergelijk producten
Selecteer 2 of meer producten om te vergelijken.

Klik hier om verder te winkelen..
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »