Waar ben je naar op zoek?

4.65 stars based on 3 reviews

NO'STRESS 1 liter

No'Stress is ontwikkeld voor nerveuze paarden en voor paarden die gespannen zijn door een gebeurtenis (transport, training).

€37,00 €1,68 / Dag

Incl. btw 9%
Op voorraad

PASKACHEVAL NO'STRESS 1 liter

Beschrijving

No'Stress is ontwikkeld voor nerveuze paarden en voor paarden die gespannen zijn door een gebeurtenis (transport, training).

Vermindert de reacties op stress

NO STRESS werkt zeer effectief bij stress gevoelige paarden. Het mooie is dat het de stress bestrijdt zonder dat de sportprestaties negatief worden beïnvloed. Dit product is geschikt voor continue gebruik of alleen voorafgaand aan een stressvolle gebeurtenis. 

Gebruiksaanwijzing

Geschikt voor continue gebruik of alleen voorafgaand aan een stressvolle gebeurtenis.

 • Bij continue gebruik: 30 ml per dag.
 • Bij gebruik voorafgaand aan een stressvolle gebeurtenis: eerst eenmalig 50 ml per dag gedurende 5 dagen om het paard gevoelig te maken voor de werkzame stoffen. Daarna 2 uur voorafgaand een stressvolle gebeurtenis 50 ml toedienen.

Specificaties

SAMENSTELLING

Belangrijkste ingrediënten
Magnesiumchloride, watervrij magnesiumsulfaat, goudsbloem.
Analytische samenstelling (%)
Ruwe celstof 0,0 %
Ruw eiwit 0,0 %
Ruwe as 1,9 %
Magnesium 1,0 %
Natrium 0,0 %

Additieven (per kg/l)

Additieven bij vloeistoffen per l vermeld
Soortelijk gewicht (voor vloeistoffen) Niet van toepassing
Anti-oxidanten
Smaakstoffen
Mengsel van smaakstoffen Ja
Anti klontermiddelen
Sporenelementen
Aminozuren
Vitamines
Vitamine A 1.800.000 UI

VERPAKKING

Doseerfles van 1 liter

Reviews

4.65 stars based on 3 reviews

 • Door Trine Harpsoe Sorensen op 10/07/2017

  Van onze Deense collega ontvingen wij de review van Trine die de werking van No Stress op haar paard Bloghesten zeer treffend beschrijft:

  ‘No stress’, zoals de naam al zegt is een product dat je geeft aan nerveuze paarden die moeilijk om kunnen gaan met stressvolle situaties. Denk aan een extra grote spanning voor als ze op de trailer meegaan, bewegende voorwerpen rond de rijbak of takken die breken tijdens een buitenrit.
  Onze ervaring is dat het product een sterk effect heeft als je het de eerste 5 tot 10 dagen in een hoeveelheid van 50 ml per dag toedient. Op de dag zelf wordt de No Stress 2 uur voor de gebeurtenis toegediend. Het effect is dat het paard kalm is tijdens het werk met een heldere geest.

  Op mijn paard “Bloghesten” heb ik de No Stress in twee verschillende situaties gebruikt, beide met duidelijk merkbaar resultaat. Toen ze moest beginnen met revalidatietraining na een operatie aan beide voorbenen. Ik wilde voorkomen dat ze haar benen onnodig zou belasten na een periode van 7 weken stalrust (aangezien ze nogal wat energie over had). De eerste revalidatietraining was op de loopband, wat ze nog nooit eerder had gedaan. Hier zagen we echt welke positieve effecten het product gaf op de stress.

  Bloghesten is zeer alert en een lichtvoetige dame. Nieuwe dingen kunnen een beetje spannend zijn en vragen wat gewenning, hier hielp de No Stress ons en Katja, onze fysiotherapeut, echt mee. Ze kan haar werk beter aan en het heeft ons een paard gebracht dat evenwichtig en verstandig is, waar we echt van onder de indruk zijn.
  Vervolgens gebruikten we No Stress toen we haar weer onder het zadel gingen rijden. Ook daarvan moet ik zeggen dat we zeer tevreden zijn. Uit eerdere ervaringen weten we dat ze onder het zadel niet gemakkelijk is, wat er twee jaar voor de operatie Bloghesten toe leidde dat ze geen enkele punt verzamelde. In het jaar daarna was ze gefocust tijdens het werk, wat we ook van de ruiter terugkrijgen. No Stress werkt alleen om de nervositeit weg te krijgen; op geen enkele manier wordt het paard lui of sloom. Het paard is als het ware meer uitgebalanceerd, je kunt met het paard blijven communiceren, in plaats van dat je paard uit angst niet meer reageert en alleen in paniek is.

 • Door jessie op 04/10/2016

  Merk duidelijk verschil, mijn paard is rustiger in zijn hoofd. Raakt sneller los in zijn lijf. Heeft minder spanning. De service van Paardensupplementen is ook super goed! Snel uitgebreid antwoord op vragen, goed advies !

 • Door Anita huft op 14/08/2016

  Wij gebruiken no stress nu een paar weken voor onze pony die erg lastig te rijden was,sinds hij no stress gebruikt gaat het stukken beter,,hij is veel minder schrikkerig en heeft veel minder last van verlatingsangst,wij zijn erg tevreden over dit product en blijven het zeker gebruiken

Recent bekeken

Vergelijk producten
Selecteer 2 of meer producten om te vergelijken.

Klik hier om verder te winkelen..
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »