Waar ben je naar op zoek?

4.9 stars based on 12 reviews

NO STRESS voor regelmatig of langdurig gebruik

No'Stress is ontwikkeld voor paarden die gespannen zijn voor een gebeurtenis (transport, training).

€39,95

Incl. btw 9%
Op voorraad

Beschrijving

Vermindert de (sport)prestaties niet

Paarden worden er niet sloom van waardoor de sportprestaties niet negatief worden beïnvloed. Dit product is geschikt voor continue gebruik of alleen voorafgaand aan een spannende gebeurtenis.

 

Gebruiksaanwijzing

Geschikt voor continue gebruik of alleen voorafgaand aan een spannende gebeurtenis.

 • Bij continue gebruik: 30 ml per dag.
 • Bij gebruik voorafgaand aan een spannende gebeurtenis: eerst eenmalig 50 ml per dag gedurende 5 dagen om het paard gevoelig te maken voor de werkzame stoffen. Daarna 2 uur voorafgaand een spannende gebeurtenis 50 ml toedienen.

Samenstelling & Ingrediënten

VERPAKKING
Doseerfles van 1 liter

SAMENSTELLING

Voedermiddel
Magnesiumchloride, watervrij magnesiumsulfaat, goudsbloem.
Analytische samenstelling (per kg/l)
Ruwe celstof 0,0 %
Ruw eiwit 0,0 %
Ruwe as 1,9 %
Magnesium 1,0 %
Natrium 0,0 %
Additieven
Additieven bij vloeistoffen per l vermeld
Soortelijk gewicht (voor vloeistoffen) Niet van toepassing
Smaakstoffen
Mengsel van smaakstoffen Ja
Vitamines
Vitamine A 1.800.000 UI
TYPE PRODUCT
Aanvullend dieetvoeder voor paarden
Erkenningsnummer 44AYR44O47O13

Reviews

4.9 sterren op basis van 12 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

 • Door MG op 05/01/2024

  Begin december gestart ivm oud en nieuw. Heeft erg goed gewerkt voor mijn stresskip merrie. Ben nu gestopt maar ze is meteen weer een stuk nerveuzer dus ik blijf het nu gewoon geven.

 • Door Riny op 05/07/2021

  Ons paard reageert super goed op nostress

 • Door Monique op 31/03/2021

  Ik heb een paardje dat veel heeft meegemaakt en daardoor heel erg stressgevoelig. Nu krijgt ze bijna 2 weken No stress en ik merk heel veel verschil. Zeker als ze haar week heeft dan is haar spanningsboog sky high, maar nu heeft ze wat lichte spanningen. Ik vind het echt top spul!

 • Door Claudia op 07/08/2020

  Mijn paard is een echte stresskip en als er iets afwijkends gebeurt dan kan hij dagen/weken ontzettend van slag zijn.. Nu heb ik al van alles geprobeerd en niks werkte echt. Tot ik no stress uitprobeerde. Na 2 dagen was hij weer zichzelf en super relaxed. Echt blij mee!!

 • Door Kelly Nooijen op 03/08/2020

  Sinds 2,5 jaar ben ik trotse eigenaar van mijn jonge Lusitano merrie Saira. Ze kwam bij me toen ze bijna 3 was en is inmiddels 5,5 jaar. Ik heb haar zelf ingereden! Hier hebben we ruim de tijd voor genomen en begonnen lekker laagdrempelig met een barebackpad en een pitloos hoofdstel. Sinds een half jaar zijn we wat serieuzer aan de gang gegaan. Ik merk dat ze snel spanning opbouwt en dit moeilijk kan loslaten. Ze wordt dan zo druk in haar hoofd met alles om zich heen, dat alles wat ik dan nog doe "teveel' is. We konden samen de rust en ontspanning moeilijker vinden. We werken daarnaast ook veel vanaf de grond, maar ook hier had ze snel spanning. Na een tijdje kwam ik via een kennis in contact met paardensupplementen.nl. Ik was blij verrast toen ik zag dat je gratis een telefonisch consult kunt aanplanten aan de hand van een vragenlijst. Ik werd gebeld en kreeg uitgebreid advies! Super fijn!! We zijn uitgekomen bij de " No Stress" en de Myoselen 2500 E". Naast de supplementen is mijn eigen fysiotherapeut ook nog langs geweest om Saira weer goed los te maken. We kregen oefeningen om te stretchen.... Maar ja... dat is lastig met een gespannen paard dat snel ontploft. Na de behandeling zijn we gestart met de supplementen en sindsdien is er echt een wereld van verschil. Saira is ontspannen en kan de omgeving beter tot zich nemen. Ze is een hele pittige dame en dat is ze gelukkig nog steeds. Maar het scherpe randje is eraf, waardoor zelf meer rust kan vinden. Dat vind ik zo fijn voor haar. We konden nu op ons gemakje alle hoeken van de bak door en aan de slag met de oefeningen van de fysio.

 • Door susanne op 31/07/2020

  Zeer nerveuze merrie maar met no stress wordt de scherpe rand eraf gehaald . Erg fijn

 • Door Isabel op 08/02/2020

  Mijn paard werd erg druk tijdens het stappen. Na 1 week no stress door het voer merk ik al verschil Ze is veel rustiger

 • Door Regina op 27/09/2019

  In overleg met Suzan no stress besteld, omdat mijn paard op wedstrijd kijkerg op de baan kan zijn. Het bevalt heel goed, heb het ook al aan andere mensen aanbevolen.

 • Door Joyce op 18/09/2019

  Dit is wat mijn meissie zo nodig had Ze is een stuk rustiger zonder d'r eigen ik te verliezen

 • Door Trine Harpsoe Sorensen op 10/07/2017

  Van onze Deense collega ontvingen wij de review van Trine die de werking van No Stress op haar paard Bloghesten zeer treffend beschrijft:

  ‘No stress’, zoals de naam al zegt is een product dat je geeft aan nerveuze paarden die moeilijk om kunnen gaan met stressvolle situaties. Denk aan een extra grote spanning voor als ze op de trailer meegaan, bewegende voorwerpen rond de rijbak of takken die breken tijdens een buitenrit.
  Onze ervaring is dat het product een sterk effect heeft als je het de eerste 5 tot 10 dagen in een hoeveelheid van 50 ml per dag toedient. Op de dag zelf wordt de No Stress 2 uur voor de gebeurtenis toegediend. Het effect is dat het paard kalm is tijdens het werk met een heldere geest.

  Op mijn paard “Bloghesten” heb ik de No Stress in twee verschillende situaties gebruikt, beide met duidelijk merkbaar resultaat. Toen ze moest beginnen met revalidatietraining na een operatie aan beide voorbenen. Ik wilde voorkomen dat ze haar benen onnodig zou belasten na een periode van 7 weken stalrust (aangezien ze nogal wat energie over had). De eerste revalidatietraining was op de loopband, wat ze nog nooit eerder had gedaan. Hier zagen we echt welke positieve effecten het product gaf op de stress.

  Bloghesten is zeer alert en een lichtvoetige dame. Nieuwe dingen kunnen een beetje spannend zijn en vragen wat gewenning, hier hielp de No Stress ons en Katja, onze fysiotherapeut, echt mee. Ze kan haar werk beter aan en het heeft ons een paard gebracht dat evenwichtig en verstandig is, waar we echt van onder de indruk zijn.
  Vervolgens gebruikten we No Stress toen we haar weer onder het zadel gingen rijden. Ook daarvan moet ik zeggen dat we zeer tevreden zijn. Uit eerdere ervaringen weten we dat ze onder het zadel niet gemakkelijk is, wat er twee jaar voor de operatie Bloghesten toe leidde dat ze geen enkele punt verzamelde. In het jaar daarna was ze gefocust tijdens het werk, wat we ook van de ruiter terugkrijgen. No Stress werkt alleen om de nervositeit weg te krijgen; op geen enkele manier wordt het paard lui of sloom. Het paard is als het ware meer uitgebalanceerd, je kunt met het paard blijven communiceren, in plaats van dat je paard uit angst niet meer reageert en alleen in paniek is.

 • Door jessie op 04/10/2016

  Merk duidelijk verschil, mijn paard is rustiger in zijn hoofd. Raakt sneller los in zijn lijf. Heeft minder spanning. De service van Paardensupplementen is ook super goed! Snel uitgebreid antwoord op vragen, goed advies !

 • Door Anita huft op 14/08/2016

  Wij gebruiken no stress nu een paar weken voor onze pony die erg lastig te rijden was,sinds hij no stress gebruikt gaat het stukken beter,,hij is veel minder schrikkerig en heeft veel minder last van verlatingsangst,wij zijn erg tevreden over dit product en blijven het zeker gebruiken

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »