Waar ben je naar op zoek?

5 stars based on 3 reviews

PASKAFLEX 900 gr

Gebruik PASKAFLEX bij paarden voor soepele gewrichten. Verrijkt met glucosamine en chondroitine, effectieve vetzuren en diverse plantextracten die de soepelheid en flexibiliteit bevorderen.

€108,50 €1,55 / Dag

Incl. btw 9%
Op voorraad

PASKACHEVAL PASKAFLEX 900 gr

Beschrijving

Gebruik PASKAFLEX bij paarden voor soepele gewrichten. Verrijkt met glucosamine en chondroitine, effectieve vetzuren en diverse plantextracten die de soepelheid en flexibiliteit bevorderen.

Volledig uitgebalanceerd om de gewrichten van je paard optimaal te ondersteunen

De unieke samenstelling heeft twee bijzondere eigenschappen:
  1. Bescherming van de kraakbeenstructuur: door de ideale verhouding in de samenstelling van glucosamine en chondroïtine in combinatie met plantenextracten en sporenelementen (koper, zink en mangaan in de organische glycinaatvorm). Glucosamine en chondroïtine dringen de structuur van het kraakbeen binnen en versterken het beschermingsmechanisme. 
  2. Ondersteuning van de soepelheid van gewrichten: het hoge gehalte aan onverzadigde Omega 3 vetzuren en DHA (afkomstig van poeder van schaaldieren) en plantenextracten van zwarte bessen dragen bij aan soepele en goed bewegende gewrichten. 

Paskaflex is zowel geschikt voor paarden die in de sport worden uitgebracht en bescherming van de gewrichten nodig hebben. Natuurlijk kan dit gewrichtssupplement dat bestaat uit kleine korrels ook worden gevoerd aan oudere paarden voor extra smering van de gewrichten en bescherming van het kraakbeen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing

Volwassen paarden: 30 gram (2 maatscheppen) per paard per dag gedurende 15 dagen, daarna 15 gram (1 maatschep) per dag per paard.

Meer informatie over

Specificaties

VERPAKKING

Pot van 900 gram. Bevat maatschap van 15 gram.

SAMENSTELLING

Voedermiddel
Glucosamine uit schalen van schaaldieren, tarwezemelen, methylsulphonylmethaan (msm), bamboe, magnesiumoxide, lithothamnium, zwarte bes, chondroïtine (haaienkraakbeen), algen schizochytrium sp., collageen, producten van fijngemalen planten.
Analytische samenstelling
Ruwe celstof 2,2 %
Ruw eiwit 12,0 %
Ruw vet 3,0 %
Ruwe as 21,0 %
Natrium 1,0 %
Additieven (per kg/l)
Additieven bij vloeistoffen per l vermeld
Soortelijk gewicht (voor vloeistoffen) Niet van toepassing
Anti-oxidanten
Smaakstoffen
Mengsel van smaakstoffen ja
Anti klontermiddelen
Emulsionanten, stabilisatoren,
verdikkingsmiddelen en
geleermiddelen:
Sporenelementen
Chondroïtine 50.000 mg
Glucosamine 200.000 mg
Koper (koperchelaat) 505 mg
Mangaan (mangaan chelaat) 1735 mg
Zink (zinkchelaat) 1980 mg
Aminozuren
Vitamines
Vitamine K3
Choline

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor paarden
Erkenningsnummer art. 10 nr. 183/2005 44AYR44O47O13

Reviews

5 stars based on 3 reviews

 • Door Sylvia op 23/01/2020

  Mijn paard bleek een ernstige vorm van artrose te hebben in zijn bovenste nekwervels. Hij kreeg al glusomine van een ander merk. Op advies van vriendin contact gezocht met Suzanne. De Paskaflex was het advies. Na een paar weken trad er echt een verandering op. Mijn paard kan alle buigingen met gemak maken, is soepel door zijn lijf. Uiteraard is het een balans tussen training, voeding en dagelijks management. Voor mij is het duidelijk zichtbaar dat er een wezenlijk verandering heeft plaatsgevonden na het gebruik van Paskaflex. Mijn paard is soepeler in zijn bewegingen .Een pot is duur maar in verhouding gaat het veel langer mee en zijn de kosten niet hoger dan andere middelen.
  De adviezen van Suzanne zijn goed, eerlijk en geheel vrijblijvend. Geen verkooppraatjes maar goed advies.

 • Door Lesley op 09/03/2019

  Super tevreden over de paskaflex. Mijn paard heeft lichte artrose in de kogel ontstaan na een operatie aan een open kogelgewricht. Hij was vorig jaar augustus heel erg kreupel, dus na de foto’s met vaststelling van het probleem, heeft hij 3 weken ontstekkingsremmers gehad.
  Bij toeval op paardensupplementen gestuit en advies gevraagd.
  Advies paskaflex icm prele.
  We zijn het gaan voeren en hij doet het er zo goed op!!! Inspuiten wat de veearts als stap erna adviseerde hebben we kunnen laten, want hij is rad. De veearts is ook erg tevreden want zelfs na de buigproeven blijft hij goed lopen.
  Kortom super spul, wel duur maar goed paard is rad, pijnvrij en blij.

 • Door Selena op 05/01/2018

  Mijn paard is als 2 jarige geopereerd aan ocd.
  En ook later nog is problemen met de gewrichten voor , wel goed lopen niet goed lopen zo was het met haar.
  Ik heb na advies van Suzanne dit product gegeven en gaf al langer de elite ze is nu 3.5 jaar en wordt momenteel beleerd ! Geen dag meer uit de pas gelopen en ook soepeler heel blij!

Recent bekeken

Vergelijk producten
Selecteer 2 of meer producten om te vergelijken.

Klik hier om verder te winkelen..
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »