Waar ben je naar op zoek?

4.8 stars based on 9 reviews

PASKAFLEX 900 gr: Gewrichten

Gebruik PASKAFLEX voor de gewrichten

€117,95

Incl. btw 9%
Op voorraad

Beschrijving

 

Wat je kunt doen voor de gewrichten van je paard

Paskaflex bevat glucosamine en chondroïtine in combinatie met zwarte bes, sporenelementen (koper, zink en mangaan) en Omega 3 vetzuren en DHA afkomstig van poeder van schaaldieren. Een uitstekend product om te geven aan paarden in de sport of aan oudere paarden. Het product bestaat uit brokjes wat de meeste paarden gemakkelijk opnemen. Je kunt deze dagelijks toedienen aan het voer. 

Gebruiksaanwijzing

Volwassen paarden: 30 gram (2 maatscheppen) per paard per dag gedurende 15 dagen, daarna 15 gram (1 maatschep) per dag per paard.

Samenstelling & Ingrediënten

VERPAKKING
Pot van 900 gram. Bevat maatschap van 15 gram.

SAMENSTELLING

Voedermiddel
Glucosamine uit schalen van schaaldieren, tarwezemelen, methylsulphonylmethaan (msm), bamboe, magnesiumoxide, lithothamnium, zwarte bes, chondroïtine (haaienkraakbeen), algen schizochytrium sp., collageen, producten van fijngemalen planten.
Analytische samenstelling (per kg/l)
Ruwe celstof 2,2 %
Ruw eiwit 12,0 %
Ruw vet 3,0 %
Ruwe as 21,0 %
Natrium 1,0 %
Additieven
Additieven bij vloeistoffen per l vermeld
Soortelijk gewicht (voor vloeistoffen) Niet van toepassing
Anti-oxidanten
Smaakstoffen
Mengsel van smaakstoffen ja
Anti klontermiddelen
Sporenelementen
Chondroïtine 50.000 mg
Glucosamine 200.000 mg
Koper (koperchelaat) 505 mg
Mangaan (mangaan chelaat) 1735 mg
Zink (zinkchelaat) 1980 mg
Aminozuren
Vitamines
TYPE PRODUCT
Aanvullend diervoeder voor paarden
Erkenningsnummer 44AYR44O47O13

Reviews

4.8 sterren op basis van 9 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

 • Door Karin op 05/12/2023

  Gebruik het net nog geen verschil

 • Door Mirjam op 10/11/2023

  Het zorgt dat mijn bijna 28 jarige ruin net wat meer flexibiliteit heeft!

 • Door Kristy Huijbers op 04/04/2023

  7 maanden geleden kreeg mijn paard een trap. De revalidatie hiervan duurde lang. Tijdens de revalidatie zag ik hem moeite hebben met het oppakken van het werk. De ene week liep hij goed, de andere week onregelmatig. De dierenarts kwam opnieuw langs en constateerde Artro op 4 jarige leeftijd. Hoewel het mij onwerkelijk leek wilde ik hem graag ondersteunen met een supplement. Via de chat vroeg ik wat het beste bij mijn paard zou passen. Nu zijn we ruim twee maanden veder, mijn paard krijgt de Paskaflex nog steeds iedere ochtend. Mijn paard heeft tot nu toe niet meer onregelmatig gelopen en lijkt een stuk beter in zijn vel te zitten.

 • Door Angelique op 31/12/2022

  Super tevreden over Paskaflex. Paard is 4,5 jaar geleden geopereerd aan botcyste. Was wisselend wel goed en niet goed door kort en stijf te lopen. Nu na 3 maanden voeren loopt ze helemaal rad en stapt ze ruimer dan ooit tevoren.

 • Door Edith op 27/01/2022

  Na dat mijn paard viel tijdens het trainen heb ik hem onmiddellijk laten onderzoeken bij de kliniek, na een ctscan kreeg ik een revalidatieplan van enkele maanden, weken stappen, controle, dan weken draf uitbreiden, weer controle en als laatste ook weer weken de galop erbij en weer controle..was een lang voorzichtig traject..
  Ik wilde hem graag ondersteunen met een supplement en heb toen contact gezocht met Suzan en Ralph en op hun advies ben ik begonnen met de Paskaflex.
  Hij verbaasde de dierenarts bij elke controle omdat hij met sprongen vooruit ging wat niet de verwachting was gezien de Ct-uitslag
  .Ik kan het absoluut aanraden!
  Suzan en Ralph geven eerlijk goed advies en hun supplementen werken!

 • Door Mariska op 06/04/2020

  Mijn paard gaat na 5jr blessure leed enorm vooruit met dit product

 • Door Sylvia op 23/01/2020

  Mijn paard kreeg voor zijn bovenste nekwervels al glusomine van een ander merk. Op advies van vriendin contact gezocht met Suzanne. De Paskaflex was het advies. Na een paar weken trad er echt een verandering op. Mijn paard kan alle buigingen met gemak maken, is soepel door zijn lijf. Uiteraard is het een balans tussen training, voeding en dagelijks management. Voor mij is het duidelijk zichtbaar dat er een wezenlijk verandering heeft plaatsgevonden na het gebruik van Paskaflex. Mijn paard is soepeler in zijn bewegingen. Een pot is duur maar in verhouding gaat het veel langer mee en zijn de kosten niet hoger dan andere middelen.
  De adviezen van Suzanne zijn goed, eerlijk en geheel vrijblijvend. Geen verkooppraatjes maar goed advies.

 • Door Lesley op 09/03/2019

  Super tevreden over de paskaflex. Ik wilde ondersteuning geven na een operatie . Hij was vorig jaar augustus heel erg onregelmatig, dus na de foto’s met vaststelling van het probleem.
  Bij toeval op paardensupplementen gestuit en advies gevraagd.
  Advies paskaflex icm prele.
  We zijn het gaan voeren en hij doet het er zo goed op!!! Inspuiten wat de veearts als stap erna adviseerde hebben we kunnen laten, want hij is rad. De veearts is ook erg tevreden want zelfs na de buigproeven blijft hij goed lopen.
  Kortom super spul, wel duur maar goed paard: is rad en blij.

 • Door Selena op 05/01/2018

  Mijn paard was wisselvallig; wel goed lopen niet goed lopen; zo was het met haar.
  Ik heb na advies van Suzanne dit product gegeven en gaf al langer de elite ze is nu 3.5 jaar en wordt momenteel beleerd ! Geen dag meer uit de pas gelopen en ook soepeler heel blij!

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »