Waar ben je naar op zoek?

4.8 stars based on 9 reviews

MYOBUILDER: voor spieropbouw

Paskacheval MYOBUILDER bevat geconcentreerde proteïnen en aminozuren die bijdrage bij de spieropbouw van jouw paard.

⬇️⬇️ CHECK OOK DE VOORDEELBUNDEL ⬇️⬇️

€59,50

Incl. btw 9%
Op voorraad

Beschrijving

Ter ondersteuning van de opbouw van spieren

MYOBUILDER is speciaal ontwikkeld voor elk paard waarvan spierontwikkeling wel een boost kan gebruiken. Het is een eiwitconcentraat dat aminozuren beschikbaar stelt. Amonizuren zijn onmisbaar voor de spierontwikkeling van paarden. De toevoeging met carnitine en levende gisten bevordert de maximale energieopname van het voer.

Door beïnvloeding van zowel de eiwit- als energiebalans draagt MYOBUILDER bij aan optimale spierontwikkeling van het paard. Denk niet dat een spieropbouwer alleen geschikt is voor paarden die hoog in de sport worden gereden. Het kan ook zeer nuttig zijn om bijvoorbeeld de spieren in de rug extra te ondersteunen als je jouw paard recreatief rijdt.

Wat is Carnitine?

Carnitine speelt een essentiële rol bij de ondersteuning van het lichaam om vetten om te zetten in energie die het paard nodig heeft. Carnitine is een type aminozuur: de bouwstoffen van eiwitten /proteïnen. Ze zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van de spieren.

Wat doen de levende gisten?

De levende gisten dragen bij aan een efficiënte omzetting van ruwe celstof (vezels) naar energie voor groei door bevordering van de vermeerdering van de darmbacteriën. Daarnaast helpt het om de zuurgraad van de maag te stabiliseren waardoor er minder risico op verzuring van de maag is.

Zo dragen Carnitine en levende gisten bij aan de opname van energie in supplementen en het voer dat we geven, door de spijsvertering te beïnvloeden. Myobuilder heeft zowel effect op de beschikbaarheid van eiwitten als energie. Daarmee draagt het bij aan de spierontwikkeling van het paard.

Het nut van de Voordeelbundel ⬇️⬇️

Als je een spierbooster zoals Myobuilder gebruikt is het goed om te weten dat de lever en nieren tijdens intensieve trainingsperiodes veel afvalstoffen moeten verwerken. Niet alleen vanwege het eiwitrijke rantsoen vanwege de afvoer van melkzuur uit de spieren.

Voor paarden die intensief getraind worden is het daarom verstandig om ervoor te zorgen dat de lever goed blijft functioneren door regelmatig een detoxkuur te geven. Zo blijven de toegediende aminozuren uit de Myobuilder ook optimaal benut. Na 14 dagen intensieve training ondersteund met Myobuilder adviseren we daarom om een detox van 7 dagen met Algua Digest te geven. Zo ondersteun je de lever en laat je de spieren zich optimaal ontwikkelen en herstellen.

 

Gebruiksaanwijzing

Volwassen paarden: 50 gram (1 maatschep) per dag gedurende tenminste 30 dagen.

Inhoud maatschep: op de verpakking zie je een pictogram van een maatschap. Het getal geeft de inhoud in gram aan.

Bij zeer intensieve training kan de dagelijkse dosis verdubbeld worden.

Samenstelling & Ingrediënten

VERPAKKING
Emmer van 1,5 kilo. Bevat maatschap van 50 gram.

SAMENSTELLING

Voedermiddel
Aardappeleiwit, lijnkoek van zonnebloempitten, fenegriek, biergist, soja-eiwitconcentraat, calciumcarbonaat.
Analytische samenstelling (per kg/l)
Ruwe celstof 4,1 %
Ruw eiwit 46,3 %
Ruw vet 1,3 %
Ruwe as 7,8 %
Additieven
Additieven bij vloeistoffen per l vermeld
Soortelijk gewicht (voor vloeistoffen) Niet van toepassing
Anti-oxidanten
Ethoxyquine (E324) 18 mg
Propylgallaat 4 mg
Aminozuren
Methionine (DL-Methionine) 26.051 mg
L-Lysine monohydrochloride  106.997 mg
L-Thréonine 38.529 mg
L-Valine 42 884 mg
Vitamines
Vitamine E (alfa-tocoferol) 500 UI
Carnitine 50.000 mg 
Sacc. Cerevisiae NCYC Sc47 109 UFC 500 10^9 UFC 
TYPE PRODUCT
Aanvullend diervoeder voor paarden
Erkenningsnummer 44AYR44O47O13

Reviews

4.8 sterren op basis van 9 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

 • Door C. op 03/07/2021

  Ben er nog niet lang (2/3 weken) mee bezig dus weet het nog niet. Dat kan ik eigenlijk pas beoordelen als ik het 1/2 maanden gegeven heb.

 • Door sales op 23/11/2019

  We gebruiken meerdere producten, en behalen daar goede resultaten mee.

 • Door Eva op 03/10/2019

  Mijn paard is geworden na een flinke inspanning, na eerst een periode van absolute weidegang van 4 weken begonnen met opbouwen en Myobuilder ter ondersteuning. Paard is volledig hersteld en loopt weer helemaal rad. Hij komt mooi in zijn spieren. Mijn andere paard moest ook na de vakantie wat bijkomen en kuurt mee, hij glanst erover en je ziet hem ronder en sterker worden. Wederom een succesvolle ervaring met jullie producten.

 • Door A. Migo op 22/08/2019

  echt resultaat geboekt met dit product

 • Door Alraf Dressage op 25/06/2019

  een prettig supplement om Vooren tijdens een groot concours nog even een booster te geven

 • Door Lysanne op 13/06/2019

  Geeft een goed resultaat Heeft mijn paard meer spiermassa en body gegeven

 • Door Donna Zandvliet op 06/03/2019

  Myobuilder gekocht voor mijn 4 jarige paard. Hij is erg groot (rum 1.75) en was erg slap en te mager. Mede door zijn grote had hij echt ondersteuning nodig. Hoewel hij nog niet volop in training staat, omdat hij nog niet lang zadelmak is en ook wat sterker moet worden, zie ik nu na ruim 2 maanden gebruiken verschil. Samen met de lifeforce die ik hem voer is hij mooier geworden. Hij is veel minder bottig/hoekig. Zijn vacht glanst. Zijn ribben zijn niet meer overduidelijk zichtbaar. Zijn billen krijgen meer vorm en waar ik heel blij mee ben, is dat hij sterker is geworden. Hij lijkt minder moeite te hebben met zijn eigen lange benen. Kortom tevreden en we gaan er zeker mee door.

 • Door L. op 04/03/2019

  Ondanks dat ik niet helemaal uit kwam met de hoeveelheid en dus niet de aanbevolen dagen gehaald heb was er zeker een verschil te zien bij mijn paard! Na zijn blessure hebben we rustig opgebouwd, nu we weer aan het echte werk mochten beginnen ben ik gestart met dit supplement. Het heeft mijn paard zeker ondersteuning geboden, zijn spieren en spierconditie is echt toegenomen. Ondanks de structuur en de geur at mijn paard het prima.

 • Door Judith Nauta op 14/12/2018

  Zeer, zeer, zeer tevreden over dit product! Ik zag na een maand behoorlijk verschil in de spieropbouw van mijn paard. Uiteraard mede door goede voeding en training , maar dit supplement ondersteunt er super bij om net even die 'boost' te geven!

Voordeelbundels: Speciaal voor jou geselecteerd

MYOBUILDER: voor spieropbouw
Uw selectie
Gratis verzonden met magnesiumcitraat
Je bespaart 0%

€92,45 €92,45

MYOBUILDER: voor spieropbouw
Uw selectie
Spierbooster & detox
Je bespaart 9%

€76,95 €84,45

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »