Waar ben je naar op zoek?

4.85 stars based on 6 reviews

NO'STRESS Flash: voor gespannen paarden

No'Stress Flash is ideaal voor nerveuze paarden direct voor de wedstrijd. Makkelijk als gel toe te dienen met spuit.

€49,95

Incl. btw 9%
In bestelling: binnen 5 dagen bezorgd

Beschrijving

Ideaal om te geven voor wedstrijden

NO STRESS Flash is samengesteld in een sterke formule en werkt zeer effectief voor paarden die wedstrijden spannend vinden. Het mooie is dat de sportprestaties niet negatief worden beïnvloed. Doordat het met de injectiespuit makkelijk in de mond kan worden toegediend is NO STRESS Flash ideaal om te gebruiken op concours.

NO'STRESS FLASH is een gel die bestaat uit plantextracten (Sint-Janskruid, Calendula, enz.), magnesiumchloride en tryptofaan met een appelsmaak.

Gebruiksaanwijzing

1 volle spuit direct in de mond van het paard toedienen, 2 uur voor een spannende gebeurtenis (wedstrijd, transport, training na een lange herstelperiode e.d.).

Samenstelling & Ingrediënten

VERPAKKING
Spuit van 60 ml

SAMENSTELLING

Voedermiddel
Magnesiumchloride, goudsbloem (Calendula), ghertshooi (Hypericum).
Analytische samenstelling (per kg/l)
Additieven
Additieven bij vloeistoffen per l vermeld
Soortelijk gewicht (voor vloeistoffen) Niet van toepassing
TYPE PRODUCT
Aanvullend diervoeder voor paarden
Erkenningsnummer 44AYR44O47O13

Reviews

4.85 sterren op basis van 6 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

 • Door Monique op 18/03/2021

  Om hem rustig te houden, tijdens het stappen

 • Door Monique op 17/03/2021

  Om hem rustig te houden, tijdens het stappen

 • Door Janyna Bekamp op 19/10/2019

  Als we met de trailer gaan geeft het rijden zelf nog steeds spanning bij mijn merrie.Ook vreemd terrein is altijd even stres.
  Dit haalt de scherpe kantjes daar van af zonder te drogeren.
  Het helpt mijn merrie wat beter weer te relaxen en mij doordat mijn merrie net wat beter bereikbaar blijft wanneer de spanning op komt.

 • Door Donna Zandvliet op 31/10/2018

  Mijn paard gaat sinds een poosje mee op wedstrijden. Haar grootste probleem was het trailer laden en ze kwam er altijd gespannen vanaf en ook in de ring was er veel spanning. Ik ben begonnen om haar voordat ik haar laad wat te geven. Sinds een maand gebruik ik No'stress. Ze komt inmiddels zelf al een stuk rustiger van de trailer af dus dat was al meegenomen. Maar ook in de ring merk ik dat ze minder gespannen wordt. Ik ga het nog een aantal keer gebruiken, maar ben positief.

 • Door Mirjam Blokker op 12/11/2017

  ik vond het erg goed werken...mijn merrie is erg snel nerveus en op wedstrijden heel kijkerig... een volgende keer geef ik een halve spuit omdat ze voor mij
  nu net "te tam" was.. maar zonder sloom te zijn dus fijn product!

 • Door J Bekamp op 27/06/2017

  Mijn paard bouwt in de trailer tijdens het rijden best wat spanning op, staat wat onrustig op de trailer tijdens transport waardoor ze soms bezweet al op plaats van bestemming aan komt.
  Sinds we dit geven ruim voor vertrek staat ze rustiger, knabbelt onderweg aan haar hooi en lijkt meer ontspannen. We gaan maar eens per maand met de trailer, dus om haar op deze manier te kunnen ondersteunen is erg fijn.
  Het doet verder niets aan haar energie of prestatie, ze wordt er niet suf of sloom van.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »