Waar ben je naar op zoek?

4.8 stars based on 11 reviews

RESPIRAL: bij slijmophoping en droge hoest

De ideale oplossing bij slijmophoping en kriebel in de keel. Op volledig plantaardige basis. Toedienen over het voer of direct in de mond.

€38,50 €0,37 / Dag

Incl. btw 9%
Op voorraad

Paskacheval RESPIRAL: bij slijmophoping en droge hoest

Beschrijving

De ideale oplossing bij slijmophoping en kriebel in de keel. Op volledig plantaardige basis. Toedienen over het voer of direct in de mond.

Verlicht en verzacht de keel tot diep in de luchtwegen

RESPIRAL is speciaal ontwikkeld voor paarden die last hebben van slijmophoping of een droge kriebel. Door een slimme mix van plantenextracten draagt het bij aan een vrije ademhaling. Respiral heeft een verlichtende invloed op de luchtwegen en draagt zo bij aan een optimale ademhaling van sportpaarden. 

Gebruiksaanwijzing

 • 50 ml per dag geven gedurende 6 tot 10 dagen achtereen.
 • Direct in de mond spuiten, in het drinkwater of over het voer schenken. 

Meer informatie over

Samenstelling & Ingrediënten

VERPAKKING
Doseerfles van 500 ml of 1 liter

SAMENSTELLING

Voedermiddel
Eucalyptus, tijm, dennen, venkel, knoflook, fenegriek.
Analytische samenstelling (per kg/l)
Ruwe celstof 0,0 %
Ruw vet 0,0%
Ruwe as 0,02 %
Natrium 0,02 %
Additieven
Anti-oxidanten
Smaakstoffen
Mengsel van smaakstoffen Ja
Anti klontermiddelen
Sporenelementen
Jodium 88 mg
Mangaan (mangaasulfaat) 30 mg
Aminozuren
Vitamines
Vitamine C 1000 mg
Vitamine E (alfa-tocoferol)
Vitamine K3
Choline
TYPE PRODUCT
Aanvullend dieetvoeder voor paarden
Erkenningsnummer 44AYR44O47O13

Reviews

4.8 stars based on 11 reviews

 • Door Annelin op 18/01/2020

  Ik heb dit product aanvankelijk gekocht voor mijn paard wat aan het begin van de zomer ergens allergisch voor is. Ik heb al heel veel middelen van de dierenarts gehad. Ik heb een endoscopie laten maken, van alles.. Op de endoscopie was geel slijm zichtbaar. Eerst kon ik het met fenegriek en dergelijke onder controle houden maar inmiddels niet meer. Ik hoopte dat dit een doorbreking zou zijn aangezien het een kuur betreft. Helaas was dat niet het geval. De problemen zijn daar toch te chronisch voor ben ik bang.

  Toen mijn merrie een kriebel kuchje kreeg vlak voor een finale besloot ik dit supplement dan maar te geven. Echter was het hoestje zo aanwezig dat ik de finale al niet meer zag zitten. Wat schetste mijn verbazing?! De hoest was helemaal weg! Wat een top spul is dit!

  Beide paarden moesten wel even wennen aan de geur. Nu wordt het zonder problemen gegeten.

  Aanrader!

 • Door kskreuze op 05/11/2019

  net als de andere producten. De weerstand van ons paard was flink afgenomen door het gebruik van de supplementen hersteld ze weer goed en haar weerstand is weer stukken beter.

 • Door Joyce op 18/09/2019

  Gewoon goed Paard hoest niet tot nauwelijks meer

 • Door Caroline Scholten op 09/04/2019

  Mijn merrie had in december last van een bronchitis/ een dikke laag pusachtig slijm in haar keel. We zijn hier ook mee naar de kliniek geweest omdat dit met middelen van de dierenarts niet over ging. Vanuit de kliniek hadden we een paardenmiddel gekregen wat haar grotendeels van het slijm en hoesten afgeholpen heeft. Maar net dat laatste beetje slijm bleef zitten.
  Toen ik Respiral tegen kwam toch maar een poging gewaagd. Wellicht zou dit ons van dat laatste beetje slijm afhelpen. Mijn merrie moest even aan de frisse smaak wennen, maar hierna at ze het heerlijk op. En na een kuur is het hoesten helemaal verdwenen en heb ik haar ook niet meer horen hoesten.
  Ik ben blij dat ik Respiral in de kast heb staan voor het geval ze toch weer begint met hoesten. Ik ben overtuigd dat dit haar weer kan helpen wanneer er iets dwars zit.

 • Door Rianne van der Ham op 04/09/2018

  Al weken was mijn pony aan het hoesten en proesten. Allerlei dierenartsen erbij gehad en nummer drie kwam achter de boosdoener: een bacterie. Om de klachten te verlichten de PASKACHEVAL RESPIRAL aangeschaft. Na twee dagen gebruik merkte ik al verlichting. We hebben de kuur af gemaakt en mijn pony had veel meer lucht.

 • Door Anke van Dijk op 23/09/2017

  Mijn wat oudere paard hoestte iedere zomer zich de longen uit zijn lijf op de droge dagen. Ik had al verschillende producten geprobeerd, maar er was weinig tot geen verschil elke keer.
  Afgelopen zomer voor het eerst de respiral geprobeerd en na 6 dagen was het hoesten volledig over! Dit was voor mij de eerste zomer dat ik gewoon normaal door kon trainen.
  Als hij nu begint met hoesten krijgt ie direct een kuurtje en dan is het ook direct weer over.

  Al met al ben ik zeer te spreken over dit product! Voor mij het eerste supplement wat daadwerkelijk echt helpt tegen het hoesten.
  Ik geef het hem altijd met een spuitje direct in z'n mond, zo ook makkelijk in gebruik.

 • Door angela prins op 16/11/2016

  Vorig jaar hebben we Respiral voor het eerst gebruikt voor mijn shetlander die wat hoestte ( droge hoest),
  na een poosje gebruiken was het hoesten over :)
  Nu begint hij weer wat te hoesten, en ook de grote pony hoest nu ( weer droge hoest/ diepe kuch.)
  Dus we gaan ze beide gauw een "kuur" resprial geven ;)

 • Door Suzanne Bouman op 16/11/2016

  Zeer tevreden over het product. Heb het gebruikt voor 1 van mijn ponies die al tijden snotterig was en er toen na een week gigantisch van op knapte. Nu had ik een veulen die tijdens het afspenen ontzettend verkouden werd. Na 3 dagen knapte dit al ontzettend op en na een week al bijna weg! Zeker aan te raden!

 • Door Lonneke Mellens op 01/11/2016

  Respiral hebben we heel kort gebruikt, omdat een merrie steeds een vervelende kuch had. Net alsof er iets in de weg zat. Eerst een keer een kuchje en na paar dagen steeds vaker. De andere pony kuchtte ’s morgens altijd, dus ook maar gegeven. Na 6 dagen was het bij beide volledig over! En nu paar weken verder nog niet weer hoeven gebruiken.

 • Door Hetty Verkleij op 30/10/2016

  Mijn paardje had in voorjaar al eens antibiotica gehad. Nu begon ze rond july weer te hoesten, een droge diepe kuch. We hadden een belangrijke wedstrijd in verschiet en heb de respiral gekocht. De 1ste dag moest ze er even aan wennen. Na 2 dagen was de hoest al weg en heb haar 6 dagen gegeven. Tot nu toe niet weer gehoest. Kortom wij zijn blij!!!

 • Door Lisanne Meijer op 25/10/2016

  April 2016 was m'n paard wat hoesterig. Tijdens het rijden af en toe een droge kuch.
  Na een kuur van 6 dagen was het over.
  Ik gaf het gewoon over het voer en dat at hij goed. Ruikt lekker!

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »