Waar ben je naar op zoek?

PASKADOUCE zalf 500 ml

Jeukverlichtende zalf die helpt bij genezing van snij-, brand- en schaafwonden. Geeft paarden verlichting van de jeuk bij eczeemklachten.

€16,90

Incl. btw 21%
Op voorraad

PASKACHEVAL PASKADOUCE zalf 500 ml

Beschrijving

Jeukverlichtende zalf die helpt bij genezing van snij-, brand- en schaafwonden. Geeft paarden verlichting van de jeuk bij eczeemklachten.

Helpt jeuk en schrijnende pijn te verlichten

Op de huid aanbrengen bij jeuk, snijwonden, schaafwonden of brandwonden. Paskadouce kan als zalf dik worden aangebracht op de aanzet van de staart en manen. Op deze manier helpt het verlichting te geven bij staart- en maneneczeem. Door vroegtijdig te beginnen, nog voordat de paarden beginnen te schuren zien we dat de paarden duidelijk minder last van jeuk hebben.

Bij fjorden en Ijslanders bevelen we aan om in het vroege voorjaar mineralen en vitamines aan te vullen. Start dan rond maart met Paskamine bij te voeren in aanvulling op het ruwvoer en zet dit door gedurende het hele SME seizoen, voorjaar en zomer.

Gebruiksaanwijzing

Breng het 3 a 4 keer per dag aan. Paskadouce ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de epidermale cellen (opperhuid) en helpt de jeuk te verlichten.
Dit product bij gematigde temperatuur bewaren.

Meer informatie over

Specificaties

SAMENSTELLING

Belangrijkste ingrediënten
Minerale oliën, lanoline, benzylalcohol.

VERPAKKING

Pot van 500 ml

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Vergelijk producten
Selecteer 2 of meer producten om te vergelijken.

Klik hier om verder te winkelen..
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »