Waar ben je naar op zoek?

4.9 stars based on 9 reviews

Harpagoflex vloeibare harpagophytum

Helpt je paard soepel te bewegen door de positieve eigenschappen van duivelsklauw, moerasspirea en wilg.

€29,95

Incl. btw 9%
Op voorraad

Beschrijving

Duivelsklauw aangevuld met een slimme plantenmix 

Harpago'flex is een vloeibaar supplement dat een soepel functionerend bewegingsapparaat van paarden ondersteunt. Bovendien bevat Harpago'flex de essentiële ingrediënten zoals duivelsklauw. 

Gebruiksaanwijzing

 • 50-100 ml per paard per dag gedurende 10 dagen per maand. 

Staat op de verboden lijst FEI: tenminste 48 uur voor een race of wedstrijd het gebruik staken.

Harpagoflex niet toedienen aan drachtige merries.

Samenstelling & Ingrediënten

VERPAKKING
Fles van 1 liter

SAMENSTELLING

Voedermiddel
Duivelsklauw (Harpagophytum), moerasspirea, wilg.
Analytische samenstelling (per kg/l)
Ruwe celstof 4,2 %
Ruw eiwit 0,0 %
Ruw vet 0,0 %
Ruwe as 0,0 %
Natrium 0,0 %
Additieven
Smaakstoffen
Mengsel van smaakstoffen Ja
TYPE PRODUCT
Aanvullend diervoeder voor paarden
Erkenningsnummer 44AYR44O47O13

Reviews

4.9 sterren op basis van 9 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

 • Door Karin op 05/12/2023

  Top spul. Paard reageert er goed op.

 • Door Mary op 01/12/2023

  Paard vind het lekker, en wordt gebruikt voor stramme spieren voor al een wat ouder paard. Wordt goed gegeten door het voer, alleen is het wel snel op, das wel een beetje jammer.

 • Door Chantall Yalcin op 12/03/2023

  1 woord geweldig , ik begon het somber in te zien voor mijn shetlander 30 jaar zoals ze liep iedere keer van de wei . Totdat ik harpagoflex kocht , ze is vrolijk en kwam zelfs dravend naar mij toe . Super en zo blij dank je wel Suzanne dag je dit adviseerde !

 • Door Renate op 21/08/2022

  Wauw, Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht!
  Om te beginnen is mijn merrie echt een enorm lastige eter, waar er bijna een 100% garantie word gegeven dat paarden het lusten trekt mijn merrie gewoon haar neus op.. maar dit gaat er met slobber gewoon in!! Na 2 dagen zag ik tot mijn verbazing dat mijn paard haar rechter voorbeen die normaal smorgens wat opgelopen is (al zeker een jaar) gewoon mooi slank was en is nu na een week is deze nog niet terug opgelopen geweest.
  Onze merrie heeft lichte in haar hals hierdoor laat ze haar hals wat lastiger vallen (ontspant tijdens het rijden minder snel) de afgelopen 3 dagen zowel met rijden als aan de longe lijkt dit veel makkelijker te gaan
  Tot nu toe zeer tevreden

 • Door Kimberley van den Berg op 08/01/2022

  Mijn inmiddels 23 jarige merrie doet het super goed op de Harpagoflex en de daaropvolgende kuur Préle. Ik geef dit alleen in de wintermaanden, als aanvulling op de Glucosamine die ze wel dagelijks krijgt. Met de koude temperaturen wil haar schouder nog wel eens opspelen, maar de supplementen houden dit goed onder controle!

 • Door Chantal Drees op 13/10/2021

  In de winter helpt dit mijn oude pony's om lekker te kunnen blijven bewegen. Mijn 30 jarige bleef dekenloos en 24/7 buiten nog lekker rond de track rennen en mijn 29 jarige knalt nog altijd met de staart over de rug rond. Nu de temperaturen weer gaan dalen en het weer regenachtiger wordt ga ik dit weer met het voer mee bestellen zodat ze weer soepel kunnen blijven bewegen. Ik voer het door de DW Meal en ze staan 's ochtends allemaal bij het hek te wachten op hun warme ontbijt.

 • Door paardenergiek op 08/01/2020

  Het helpt net de scherpe randjes af te halen bij koude dagen voor mijn paard

 • Door Joyce Heuvelman op 14/11/2018

  Ik heb een groot paard wat achter kramperig is/was met voeten uitkrabben. De hoefsmid was ook echt altijd heel moeilijk voor hem. Na een paar dagen dit geven was meneer al veel relaxter na ongeveer 1,5 week was de kramp helemaal weg! Hoe top dat dit mijn paard kan helpen.

 • Door Nicolette Smits op 28/07/2018

  Mijn paard is 11 jaar en door zijn grootte (1,80m+) is hij helaas wat kramperig. Met rijden merkte je er niets aan maar hoeven uitkrabben was een drama voor hem.
  Ik geef dit middel nu sinds 3 dagen en eerlijk gezegd was ik sceptisch. Totdat ik gister zijn voetje vroeg en er geen paniek was, én geen kramp! 10 minuten later nogmaals geprobeerd, dacht het zal wel toeval zijn. Maar wederom geen paniek én geen kramp! Het is voor ons echt een uitkomst, het geeft hem zoveel rust.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »