Waar ben je naar op zoek?

4.9 stars based on 54 reviews

ELITE: sportpaarden

Het is moeilijk om in een paar zinnen te verwoorden wat Lifeforce doet. Het heeft namelijk een bijzonder brede werking waardoor je een heel breed resultaat ziet.

€59,95

Incl. btw 9%
Op voorraad

Beschrijving

In tegenstelling tot veel andere supplementen kent Lifeforce een wetenschappelijke onderbouwing en dit zie je terug in het resultaat. We zetten dit product in voor paarden die onverklaarbare bultjes hebben of anderszins slecht in de vacht zitten. Het zorgt er ook voor dan paarden op een juist gewicht komen. Bekijk het filmpje hieronder en overtuig jezelf. Paarden komen beter in hun vel te zitten wat je direct onder het zadel merkt. Het is ook de basis voor opbouw en herstel van de spieren. Niet voor niks zeggen wij dat elk paard Lifeforce verdient. 

 • Ondersteuning van het immuunsysteem.
 • Optimaliseren van de darmgezondheid.
 • Ondersteuning van de spijsvertering.
 • Bevordert de spierontwikkeling en breng je paard in topconditie.
 • Gezonde huid en vacht.
 • Versterkt de keratinestructuur voor gezonde hoeven.
 • Grotere beschikbaarheid en opname van antioxidanten.
 • Verbeterde biologische beschikbaarheid van sporenlementen.
 • Minder uitscheiding van sporenelementen.

Belangrijkste ingrediënten 

Lifeforce bestaat uit de volgende gepatenteerde ingrediënten:

 1. Speciaal geselecteerde gist bevordert de prestaties van dieren. Gastro-intestinale (GI) gezondheid en integriteit zijn essentieel voor de prestaties van dieren. De gist zorgt voor voeding van het maagdarmkanaal. Zo speelt het een cruciale rol bij diervoeding en (re)productie. Bovendien verbetert gist de voerefficiëntie door de microflora in de darmen te normaliseren en de natuurlijke afweer van de organismen te stimuleren, wat de functie van het spijsverteringsstelsel versterkt.
 2. Organisch selenium, een belangrijk antioxidant voor mens en dier. Het ondersteunt de normale reproductieve functie van merries en hengsten. Organisch selenium ondersteunt normale waarden van colostrum het (biest) en melkseleniumniveau en biedt voedingsondersteuning van het veulen.
 3. Organische sporenmineralen die minerale voeding leveren in een vorm zo dicht mogelijk bij de natuur. Organisch zink is belangrijk voor normale ontwikkeling en botvorming en is ook een essentieel mineraal voor gezonde huid en haar.
 4. Organisch mangaan voor een gezonde bot- en kraakbeenontwikkeling. Het kan ook de vorming en groei van bindweefsel ondersteunen.
 5. Organisch koper dat helpt bij het bouwen van keratinestructuren voor gezonde hoeven en botvorming. Het speelt ook een rol bij energieomzetting op celniveau en voor de immuunfunctie.
 6. Algenolie, rijk aan Omega 3 vetzuren.

Lifeforce is gegarandeerd vrij van hordenine, cafeïne en theobromine.

*Waarom gedroogde granen?

Zoals je weet, is Lifeforce voornamelijk gebaseerd op gistculturen. Deze levende gisten worden geproduceerd op andere dragers, waaronder Dried Distiller's Grains Solubles of kort DDGS. DDGS is een nevenproduct uit brouwerijen. Meestal van brouwerijen die werken met mais, maar sommige werken ook met gerst of tarwe. Daarom kunnen we niet stellen dat Lifeforce gluten-/granenvrij is, omdat in het productieproces mogelijk granen worden gebruikt. 

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen om 2 keer per dag toe te dienen in de volgende hoeveelheden:

 • Volwassen paarden: 2 maal 1 maatschepje per dag.
 • Pony: 2 maal een half maatschepje per dag.

De meegeleverde maatschep is ongeveer 27 gram.

Lifeforce is een poeder. Als je paard kieskeurig is in de acceptatie van ander voer of supplementen, dan adviseren we om bij het eerste gebruik van Lifeforce te beginnen met een theelepel. Daarna kan het dagelijks worden opgebouwd naar 2, 3, 4 enz. theelepels, totdat de aanbevolen hoeveelheid van 2 maatscheppen is bereikt. Over het algemeen wennen paarden zo aan de geur en accepteren ze het goed.

Daarnaast helpt het mengen door slobber of andere geurend voer vaak ook voor een goede acceptatie. Voeg wel de Lifeforce pas direct voor het voeren aan de slobber toe, om de werking van de gisten in de darmen te behouden. Om zeker te weten dat het goed wordt opgenomen raden we aan om het in een voerbak aan te bieden over het krachtvoer/luzerne.

Meer informatie over

Samenstelling & Ingrediënten

VERPAKKING
Zak van 1,7 kilo of emmer van 5 kilo

SAMENSTELLING

Voedermiddel
Gedroogde en gefermenteerde granen, gistproducten (Saccharomyces cerevisiae), algenolie (Schizochytrium).
Analytische samenstelling (per kg/l)
Ruwe celstof 4,6 %
Ruw eiwit 30,0 %
Ruw vet 5,0 %
Ruwe as 7,6 %
Natrium 0,2 %
Sporenelementen
Koper (koperchelaat) 530 mg
Mangaan (mangaan chelaat) 350 mg
Selenium (selenomethionine) 35,2 mg
Zink (zinkchelaat) 2110 mg

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor paarden
Erkenningsnummer aIEMH000234, aGBRUT8790226

Reviews

4.9 sterren op basis van 54 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

 • Door annemarie op 25/11/2022

  Ik vind het toverspul. Wat een verschil al na een paar dagen. Paard zit veel beter in haar vel, is relaxed, laat makkelijker los.

 • Door Rea op 29/08/2022

  Heb nu drie paarden die dit krijgen, twee oudjes van 25 en 34 jaar en een paardje van 8 jaar. Alle drie eten ze het zo op, ook zonder muesli. Mooie vacht, helpt echt voor de huid en alle drie goed op gewicht

 • Door Annemarie op 16/08/2022

  Wanneer ik het gewoon over haar muesli strooi eet ze het niet. Wanneer ik er een beetje water aan toevoeg wel. Dan wordt het wat soepig en dat vindt ze het wel goed en eet ze alles opz En ze is echt heeeeeeel kieskeurig ☺️

 • Door Carlijn gommans op 23/07/2022

  Bij ons wilen alledrie de paarden het niet eten, waar ik het ook in stop of doorheen roer.
  Specifieke geur blijkbaar.
  Duur supplementje dan....

 • Door Nienke op 10/07/2021

  Mijn paard heeft erg veel last van haar spijsvertering en na koliek zoveel wist ik niet meer waar ik het moest zoeken. Suzan heeft mij enorm geholpen bij mijn zoektocht. Uiteindelijk zijn we op Life force Elite geïndigd in combinatie met de Forage Guard. Deze combinatie heeft mijn paard van: uitval bespiering en conditie naar optimaal presteren gebracht. Mijn paard herken ik niet meer terug. Ze zit heel goed in haar vel en heeft weer een goede darmwerking.

 • Door Esther op 29/12/2020

  Tjibbe doet het super op de Lifeforce Elite, hij ziet er heel goed uit en heeft een prachtige glans op zijn vacht en heeft gelukkig geen dikke buik.
  Wij hebben Lifeforce Elite geadviseerd omdat Tjibbe heel veel last had van spoelwormen en hiermee heeft Tjibbe veel meer weerstand gekregen dus geen last meer van wormen.
  Ik zou dit supplement zeker aan andere adviseren.

 • Door Nicole op 06/12/2020

  Mijn paard doet het echt super goed met dit supplement. Voorheen wel eens andere geprobeerd maar deze is super goed, hij eet het goed, heeft goede conditie en uithoudingsvermogen

 • Door Claudia op 14/09/2020

  Ik gebruik dit product voor mijn ruin. Die vaak opgeblazen is door bepaald ruwvoer. Vooral het gras.
  De lifeforse elite helpt bij een stabiele darm werking.

 • Door Esther op 30/07/2020

  Ons paard ziet er echt top uit, hij is in zijn lijf veranderd nu we lifeforce Elite 2 x daags geven.

 • Door Kim op 24/07/2020

  Top product. Duidelijk verschil
  Merkbaar!

 • Door Silvia op 20/07/2020

  Paard heeft altijd vage plekjes en bultjes met life force nergens last van en het gewicht blijft haar constant . Als ik stop komen de plekjes terug .

 • Door Louise op 22/06/2020

  Doet wat het zegt, makkelijk te mengen door voer

 • Door Janneke op 20/05/2020

  Op advies van Susan besteld. Goede en blijvende resultaten geboekt. Enorm te vreden over prijs, kwaliteit, verpakking en gebruiksgemak.

 • Door Mirella op 24/01/2020

  Wow wat een goed spul, eerst de kleine verpakking geprobeerd. Hier zag ik na zo'n kleine 2 weken al resultaat, maar zo sceptisch als ik ben dacht ik misschien lijkt het maar zo. (ik gaf in overleg 1 schepje per dag) .
  Nadat de zak op was even gestopt ermee, want tja was nog niet overtuigd. Nu ik het zo'n 3 weken niet meer geef merk ik toch dat het wel degelijk resultaat had. Ik krijg haar net niet over dat randje van het werk héen, haar mok is verergerd, weer vetjes die weg gingen, conditie heeft een stap achteruit gedaan en haar vacht is niet zo mooi meer. Dus ik heb vandaag weer snel besteld, morgen komt de 5 kg binnen! We gaan lekker door met voeren, ik ben fan en mijn paard deedt het er super op. Ook super goed advies gekregen, al heb ik meerdere keren wat gevraagd er wordt altijd snel en vriendelijk beantwoord.

 • Door kimvangasteren op 07/12/2019

  Mijn paard ziet er super uit en presteert zeer goed op dit product. Blijft ook zeer goed op gewicht.

 • Door sales op 23/11/2019

  Werkt goed!

 • Door joukjehak op 19/11/2019

  Super supplement voor sportpaarden. Geeft meer energie en gezonde paarden met glanzende vacht.

 • Door jannekestiphout op 18/11/2019

  Geadviseerd door de leverancier op basis van mijn beschrijving van de klachten van mijn paard. Duidelijk en eerlijk advies. Bijvoorbeeld over de geringe smakelijkheid van het product. Maar dit werd direct met een oplossing aangegeven, waardoor het eigenlijk al geen probleem meer was.
  Product heeft mij verrast wat betreft resultaat. Snel zichtbaar resultaat, blijvend resultaat en meer dan vooraf door leverancier was aangegeven.

  Zeer tevreden en een absolute aanrader

 • Door Janneke Stiphout op 09/11/2019

  KWPN-er (18) en Haflinger (24) op Lifeforce Elite gezet met zeer bevredigend resultaat.

  Kwpn-er vanwege wisselende conditie en ter ondersteuning van spieropbouw ivm hypermobiel lijf en haflinger als aanvulling vanwege leeftijd en snel vervetten. Beiden 24/7 in paddockparadise gehouden met veel beweging, 24/7 geanalyseerd ruwvoer en één maal daags uitgebalanceerd krachtvoerrantsoen. KWPN-er heeft wel meerdere dagen moeten wennen voordat het goed gegeten werd. Haflinger werd snel “vet” ondanks beweging en schraal rantsoen. Hij had (zoals verwacht) totaal geen probleem om het op te eten.

  Gedurende de eerste twee maanden twee maal daags de aanbevolen hoeveelheid gevoerd. Al zeer snel resultaat, verbetering van vacht, hoeven, slijmvliezen, mest en dat terwijl dit eigenlijk al heel goed was. Na 2 maanden dosering aangepast naar één maal daags m.u.v. perioden van intensievere training of seizoens/weersverandering dan voor meerdere dagen geschakeld naar twee maal daags.

  Na een half jaar nog altijd zeer tevreden met het blijvende resultaat:
  Kwpn-er blijft stabieler in conditie, ook bij wisselt weer, terwijl hij altijd in conditie inleverde bij o.a. weersveranderingen of wijziging in bewegingsintensiteit. Herstelt beter/sneller van een intensievere training of uitspatting in de weide of buitenrit.
  Ook de haflinger lijkt werk beter aan te kunnen en is voor het eerst het grasseizoen zonder vervetting doorgekomen. Daarnaast had hij vaak in het zomer seizoen last van bultjes op zijn rug en ookal voerde ik daarvoor geen lifeforce deze bultjes zijn ook weggebleven afgelopen jaar.

  Al met al zeer tevreden, het heeft het gewenste en extra (onbedoelde) resultaten opgeleverd. Ik blijf het voeren ter ondersteuning van beide paarden!!
  Bedankt voor het goede advies en snelle levering!!

 • Door kskreuze op 05/11/2019

  Ik heb dit product gekozen omdat ik een wat ouder paard heb die een wat verslechterde weerstand heeft. Ze hoeft niet zo zeer meer eten maar wel meer voedingstoffen e.d. om weer goed te herstellen. Doordat mijn ervaringen al goed waren met dit product ben ik er weer opnieuw mee gestart.

 • Door Marjan van Lavieren op 21/10/2019

  Onze pony kreeg onverklaarbare builtjes. Na contact gehad te hebben met Susan adviseerde ze ons om Lifeforce Elite aan. Na een aantal weken zijn de bulten verdwenen!

 • Door Laura op 13/09/2019

  paard zit weer veel beter in z'n vel na z'n dip door de hitteshock

 • Door Alraf Dressage op 25/06/2019

  Fantastisch product Paarden zien er allemaal top uit, ze glanzen, zijn fit en zitten goed in hun velZe vinden het niet lekker, maar met wat olie en brokjes, gaan ze het allemaal wel eten binnen een paar dagen

 • Door Rosalie op 18/06/2019

  Als ik het niet gebruik lijkt hij slapper op het achterbeen te zijn

 • Door Regina op 17/06/2019

  Ik ben tevreden hoe mijn paard er op reageert. Ze glanst

 • Door Lysanne op 13/06/2019

  Gebruik het supplement al vanaf dat ik mijn paard gekocht heb. Ze ziet er altijd glimmend en gezond uit

 • Door Toro op 27/05/2019

  Doet wat t moet doen. Paard reageert er goed op

 • Door Mjg Van schijndel op 27/04/2019

  Na 2 dagen liep ze al veel soepeler

 • Door Cindy Berkelmans op 23/04/2019

  Het duurde even voor mijn jonge friese merrie het ging eten,langzaam opgebouwd met kleine beetjes,nu eet ze het goed op,ik weet niet of het hier aan ligt maar ze heeft meer looplust, meer energie en ze is niet zo snel leeg
  Voor nu vind ik het top en blijf het zeker voeren!

 • Door Jolanda op 22/04/2019

  Ik heb de lifeforce elite besteld voor mijn ruin met overgewicht en het helpt echtKlein minpuntje is dat hij het niet lekker vind.

 • Door Hester Lau op 08/04/2019

  Dani, mijn Rheinlander van 23 (toen 22), doet het super met Life Force.
  Eerst zijn we begonnen met de Life force Formula en later over gegaan naar de LifeForce elite. Dit omdat hij eerst wel in training stond, maar niet erg zwaar i.v.m. zomer en last van de pollen en dit later weer meer opgepakt. In de eerste instantie merkte ik er niet veel van. Dani vond het echt niet lekker om te eten (ook wel een kieskeurige meneer), dus was ook lastig om het hem echt op te laten eten. Daarnaast lukte het door het weideseizoen niet altijd om het hem elke dag te geven. Door een tip van een vriendin wat appelmoes door zijn voer gaan mengen en meneer at het (incl. de LifeForce) zo in een keer op!
  In het najaar lukte het om de LifeForce minimaal 1x daags te gaan voeren. En ben ik rond die tijd ook echt verschil gaan merken. Dani houdt onder het rijden snel vast en vindt het moeilijk goed te ontspannen zijn lichaam bij de training. Dit ging een stuk beter ineens! Eerst heb ik nog getwijfeld of het wel echt aan de LifeForce kon liggen. Maar toen het laatst per ongeluk op was, was meneer ook gelijk weer erg sterk en had hij veel meer moeite met goed los laten en kwam er weer veel meer tegen in. Ook had hij vroeger nog wel eens dagen dat hij volledig kon blokkeren bij het rijden, je kon dan een soort nauwelijks contact meer met hem maken tijdens het rijden. Ook dit heb ik tot nu toe sinds het gebruik van LifeFroce niet meer met hem gehad.

  Ik gebruik LifeForce op advies van Suzan in combinatie met Paskamine, omdat Dani erg de aanleg heeft om dik te worden en hij dus niet te veel krachtvoer mag hebben, maar hij hierdoor toch voldoende mineralen en vitaminen binnen krijgt.

 • Door astrid op 20/03/2019

  paarden knappen extreem op ervan

 • Door Janneke op 05/03/2019

  Mijn paard doet het super op dit product

 • Door Marion op 27/12/2018

  Twee maanden geleden begonnen met het voeren van de lifeforce op advies van Suzan. Ik ben super tevreden met het advies dat ik kreeg en mijn merrie is in deze tijd zo veranderd (in positieve zin). Ze was altijd lastig op gewicht te houden en zat niet echt lekker in haar vel. Sinds het voeren van lifeforce is ze goed op gewicht en glimt ze als nooit tevoren. Super keuze geweest om dit te gaan voeren.

 • Door Anneke Meijer op 17/08/2018

  Na een aantal weken merkte ik duidelijk verschil in de vachtstructuur ( super glad en glanzend) en ook veel soepeler geworden tijdens het lopen. Eindelijk wat meer ontspanning tijdens het rijden en longeren dat is wat we zo graag wilden zien!

 • Door N. Groenenboom op 22/07/2018

  oh en ook kreeg ik heel snel via messenger of via de site een snel antwoord op mijn vragen

 • Door N. Groenenboom op 22/07/2018

  Werkt supergoed. Heb het nu aan mijn quarter gegeven, ik moest wel de hoeveelheidhalveren, want anders haalde meneer zijn neus op voor zijn slobber. Nu ongeveer een maand verder en hij heeft een superstrakke onderbuik. Heel apart om dat verschil te zien. Zeer tevreden over en we overwegen het nu ook om aan onze merries met veulen aan de voet te geven.

 • Door Mirjam Eykelenboom op 10/05/2018

  Superfijn product.
  Merkte na een paar dagen al verbetering op. Mijn paard had voornamelijk last van zijn buik/maag/darmen en zag er wat dof uit en vond het poetsen niet zo fijn op zijn lijf. Na een paar dagen merkte ik dat het poetsen al beter ging en na een paar weken reageerde hij helemaal niet meer als ik zijn buik aanraakte. Zijn vacht ging ook zienderogen vooruit.

 • Door Anke van Dijk op 15/04/2018

  Lifeforce heb ik voor het eerst gebruikt bij mijn een van mijn wedstrijd paarden. Ze zat altijd net niet mooi in haar vacht en was ontzettend moeilijk op gewicht te houden. Na een tijdje lifeforce te gebruiken zag ik duidelijk verbetering! Super glanzende vacht en tegenwoordig moet ik zelfs oppassen dat ze niet een beetje te dik wordt.

  Ik ben het ook bij mijn andere wedstrijdpaard gaan gebruiken. Hij is 18 jaar en had behoorlijk last van stalbenen, dit is volledig opgelost met het gebruik van lifeforce! Ik ben nog een tijdje van de lifeforce afgestapt met dit paard, omdat ik benieuwd was wat er zou gebeuren. Na 2 weken begonnen zijn benen weer dikker te worden in de ochtend. Ik heb hem weer op de lifeforce gezet en die dikke benen zijn volledig verleden tijd.

  Top product als je het mij vraagt, doet nog meer dan ik had verwacht!!

 • Door Dianne op 29/12/2017

  Afgelopen oktober begonnen met de Lifeforce Elite. Mijn merrie zat nogal dof in het haar. Van mensen in mijn omgeving had ik alleen maar positieve reacties gehoord. Sinds ik de Lifeforce Elite bij voer heeft ze een ontzettend mooie glans en zit ze lekkerder in haar vel. Ook eet ze het heel gemakkelijk. Ze loopt nu met veel meer go! Zelfs complimenten gekregen omdat ze er nu zo mooi uit zit. Dik tevreden!

 • Door Tanja op 05/12/2017

  Ik ben in september begonnen op advies van jullie met lifeforce e lite en paskatonic vitamine.
  De paskatonic heb ik 2 flessen aan een gesloten gebruikt en op advies gestopt.
  Sinds deze combinatie zit appy heel goed in zn vel! Vol energie en power. En dat was ook ons doel! Zo goed dat hij een periode zich gedroeg zoals in het voorjaar met hengstige merries om hem heen (hij is nog hengst)
  Met rijden wilde hij voorheen nog wel eens wat stijf aan voelen en zeker na een dag stil staan wat op start problemen.
  Sinds lifeforce elite is hij soepel in zijn lijf. En voelt nooit meer stijf aan. Zelfs dag na een zware training niet dus hij hersteld ook sneller. Ook merk ik dat hij het werk langer vol houdt zonder te verzuren.
  Al met al ben ik zeer positief over deze middelen!

 • Door Tanja van Meersbergen op 27/11/2017

  Ik ben in september begonnen op advies van jullie met lifeforce e lite en paskatonic vitamine.
  De paskatonic heb ik 2 flessen aan een gesloten gebruikt en op advies gestopt.
  Sinds deze combinatie zit appy heel goed in zn vel! Vol energie en power. En dat was ook ons doel! Zo goed dat hij een periode zich gedroeg zoals in het voorjaar met hengstige merries om hem heen (hij is nog hengst)
  Met rijden wilde hij voorheen nog wel eens wat stijf aan voelen en zeker na een dag stil staan wat op start problemen.
  Sinds lifeforce elite is hij soepel in zijn lijf. En voelt nooit meer stijf aan. Zelfs dag na een zware training niet dus hij hersteld ook sneller. Ook merk ik dat hij het werk langer vol houdt zonder te verzuren.
  Al met al ben ik zeer positief over deze middelen!

 • Door Robin op 06/11/2017

  Sinds ander halve maand gebruik ik dagelijks life force voor mijn paard. Ik zie zichtbaar verschil in zijn bespiering en in zijn vacht. Daarna heeft hij meer conditie tijdens het rijden en meer go gekregen. Ik ven erg tevreden over het product en wil niet meer zonder!

 • Door Carola op 03/10/2017

  Sinds 2 maanden gebruik ik Lifeforce Elite voor mijn paard. Hij schuurde al een tijd zijn staart en manen kapot. Ook zat hij dof in zijn vacht en mocht hij wel sterker worden in de achterhand. Op advies van Suzan ben ik begonnen met de Elite te voeren gemengd 2x daags met DW Meal, dit samen heeft er voor gezorgd dat hij binnen 2 week niet meer schuurde en alle schilfers weg waren. Zijn vacht is glimmend en kort, hij ziet er nu nog veel mooier uit. Hij is door de juiste training en Lifeforce Elite nu veel sterker geworden, ik merk dat hij het allemaal veel makkelijker aan kan. Hij is 1.75 m en vond de verzameling erg moeilijk, inmiddels doet hij het eenvoudig en het kost hem geen moeite meer. Hij is er niet drukker door geworden alleen veel fitter en sterker. Bedankt voor jullie eerlijke advies!!

 • Door Lischinka op 08/08/2017

  Ik heb al eens eerder beoordeeld! Maar gebruik het nu een jaar! En afgelopen maand even geprobeerd zonder! Om te kijken hoe het zou gaan... Merkte direct verschil in conditie en ze kreeg allemaal plekjes/korstjes. Op het hoofd hals gedeelte! Wij blijven het geven! Het werkt echt! Ook de fokmerries! Een aanrader de lifeforce elite maar ook de formule!

 • Door Marita Palm op 24/07/2017

  Ik zelf maak er nu bijna 2 jaar gebruik van. En het verschil is duidelijk aanwezig. Paard is een stuk ronder dan wat hij ooit was, hij heeft een conditie van een huis, heeft weer overal zin in en hij zit goed in zijn vel!
  De foto links onder is een foto vlak voordat ik begon met life force. De foto in het midden van onder is 4/5 jaar gelden. En de foto rechts onder is van 6 jaar gelden. De overige foto's zijn van afgelopen jaar. Het verschil is duidelijk te zien en te voelen! Natuurlijk is het niet alleen het gebruik van het supplement dat ons hier gebracht heeft. Ik voer de life force in combinatie met triple p muesli en gold e brok. Plus nog basis brok en een andere training dat wat het vroeger was. We rijden nu zz-licht maar maken de over stap naar het zwaar. Life force heeft hierin wel geholpen!

  Voor de foto's, kijk op https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1368872849878403&set=p.1368872849878403&type=3&theater

 • Door Ingrid Tent op 10/07/2017

  Ik kreeg vorige week een prachtig compliment van de masseur dat mijn Friezin altijd zulke mooie harde benen heeft, nooit mok en dat ik er vast veel werk aan had om haar sokken schoon en droog te houden.

  Uuuh....zei ik; toen ze 3 jaar geleden bij me kwam was ze wel gevoelig voor mok. Na een jaar kwam ik life force tegen en dat gebruik ik nu 2 jaar.

  Heel eerlijk vertelde ik dat ik eigenlijk nooit wat aan haar sokken doe (beetje poetsen). Zelfs, dit jaar voor het eerst, niet in de zomer met warm weer want dan is ze altijd wat gevoeliger hiervoor. Dit compliment komt geheel toe aan de life force elite. Mijn paard en ik zijn er erg blij mee!

 • Door Sharon Glazenburg op 16/06/2017

  Ik ben Lifeforce gaan geven aan mijn merrie die veel te mager werd. Uiteraard eerst de D.A. erbij gehad maar daarna moest er zo'n beetje 100 kg bij (stokmaat 1.80). Door de Lifeforce Elite I.c.m. de brok en meal is ze snel aangekomen, zag na een week al verschil! Ik zou Lifeforce iedereen aanraden!

 • Door Mariska op 20/03/2017

  Ik ben Lifeforce gaan gebruiken omdat mijn paard nadat ze mijten heeft gehad last had van mok en slappe mest. Ondanks dat Suzan had gezegd dat paarden er niet heter van werden durfde ik niet in 1x de volle dosis te geven en ben ik langzaam de hoeveelheid gaan opvoeren maar Suzanne had gelijk, mijn paard werd er niet heter van. Al binnen 10 dagen werd de mest beter. Een week daarna zag ik de vacht gaan glanzen. Het heeft wel een tijdje geduurt voordat we effect zagen maar uiteindelijk is het helemaal genezen. Wat me ook opvalt is dat ze ineens niet meer van die brokkel-hoeven heeft. Mijn paard blijft dus lekker aan de Lifeforce!

 • Door lischinka klaassen op 20/12/2016

  onze jonge 2,5 jarige merrie hebben we afgelopen najaar met een enorm abces, schraal en wondjes(mok) van de wei gehaald en na contact met suzan gestart met lifeforce elite! ze knapte snel op en begon weer aan te komen in gewicht. normaal heeft ze 1 de winter aan 1 been heel iets mok maar zelfs dat is tot nu toe weg gebleven! een aanrader!

 • Door marloes stanneveld op 30/10/2016

  Mijn paard heeft heel veel profijt gehad van de lifeforce elite, ik heb hem in 2015 erg mager opgehaald uit de wei en ben toen lifeforce erbij gaan voeren, na een tijdje kwam zijn glans weer in zijn vacht en is hij zich beter in zijn vel gaan voelen. Werd erg vrolijk en zijn bespiering kwam er weer op. Hoefde hem zelfs een winter niet te scheren omdat zijn vacht nog zo mooi kort bleef. Ik zou het zeker adviseren voor anderen.

 • Door Marina Meijer op 29/10/2016

  Zeer fijn product! De paarden krijgen meer uithoudingsvermogen op goede wijze, kunnen het werk beter aan en ik merk dat ze sneller herstellen. Bijkomend voordeel is een glanzende vacht. Ik voer het door de DW meal van Balaiko.

 • Door Marjette Kuiper op 28/10/2016

  Ik gebruik Lifeforce voor beide paarden en ze zijn hierdoor zo positief veranderd.Ze zijn conditioneel veel sterker geworden, hun vacht is prachtig glanzend en vooral tijdens het werk is het Lifeforce dat hier het verschil maakt. Zelfs mijn oude paard van 28 wiens gezondheid hard achteruit ging,heeft dankzij de Lifeforce nog een jaar mogen genieten van een kwalitatief verbeterd leven.Het was ongelooflijk zoals hij hierdoor opknapte. Ik kan een ieder het gebruik van Lifeforce aanraden, voor welk paard dan ook.

 • Door Lisanne Meijer op 25/10/2016

  Mijn ZZ licht dressuurpaard had altijd moeite met mesten tijdens het rijden, zo erg dat hij zelfs midden in m'n proef stil ging staan om te mesten...
  Sinds ik Life Force Elite voer gaat t m een stuk makkelijker af en loopt hij tijdens t mesten gewoon door. Hij krijgt twee maal daags een schepje over zijn voer met een beetje lijnzaadolie en eet t graag.
  Verder ziet hij er super uit en blijft mooi op gewicht terwijl ik minder krachtvoer ben gaan geven.

Voordeelbundels: Speciaal voor jou geselecteerd

ELITE: sportpaarden
Uw selectie
detox pakket
Je bespaart 5%

€118,41 €124,90

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »