Waar ben je naar op zoek?

4 stars based on 1 reviews

Mokzalf

Ontwikkeld om de huid van paarden te verzorgen die last hebben van mok, mijten of een gebarsten huid.

€16,65

€14,95

Incl. btw 21%
Op voorraad

Black Horse Mokzalf

Beschrijving

Ontwikkeld om de huid van paarden te verzorgen die last hebben van mok, mijten of een gebarsten huid.

Verzachtend voor de huid

Het gehalte allantoïne en vaseline zorgen voor zachte maar doeltreffende verwijdering van korsten. Thee-olie en plantaardige extracten zorgen voor antibacteriële, antiseptische en verzachtende werking. De unieke samenstelling op basis van aloë vera en mineralen oliën bevordert het herstel van weefsel en ondersteunt zo het herstellend vermogen van de huid.

Het middel vormt op de plekken waar het is aangebracht een dun, waterdicht laagje dat een aanvullende huidbescherming vormt tegen ongewenste externe factoren.

Gebruiksaanwijzing

Voorafgaand aan het aanbrengen van de zalf moet de huid gereinigd en droog zijn. De zalf rijkelijk aanbrengen op de beschadigde huid en vervolgens zachtjes inwrijven.

Knijp de tube goed uit vanaf de onderkant in de richting van de opening. Voor gebruik op kamertemperatuur brengen om het gemakkelijk uit de tube te krijgen. 

Tijdens het gebruik: de eerste week 2x per dag. Daarna 1x per dag voor korsten en 2x per week op andere plekken totdat de huid volledig geheeld is.

Preventief: aanbrengen voorafgaand aan het buiten zetten op vochtige en regenachtige dagen. Ter bescherming: naar gelang de behoefte en de staat van de huid van het paard.

Reviews

4 stars based on 1 reviews

  • Door Lizanne Wigmans op 01/02/2020

    Ik heb de tube in gebruik, mijn merrie had best erge mok, na de eerste tube had ik niet t idee dat t erg geholpen had.
    Toch begonnen met n tweede tube nu begin ik duidelijk verschil te merken. De grote dikke Korsten beginnen los te laten en n mooi roze geheeld huidje komt tevoorschijn. Blij dat dit helpt want elke winter hydrcortiderm smeren werd ik ook niet blij van maar was t enige wat effect had tot nu toe dan

Recent bekeken

Black Horse Mokzalf

€14,95 €16,65

Mokzalf

Black Horse

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »