Waar ben je naar op zoek?

5 stars based on 2 reviews

Quick clean dry shampoo: geen water nodig

Een ideale droogshampoo voor je paard die alle soorten vlekken op de vacht verwijdert zonder dat je water hoeft te gebruiken. De actieve bestanddelen reinigen vlekken door modder, gras, ureum en mest.

€14,95

Incl. btw 21%
Op voorraad

Beschrijving

Reinigt vlekken van de vacht zonder stromend water

Dankzij de verzachtende stoffen raakt de huid van het paard niet geïrriteerd. Nadat je de droogshampoo op de vacht van het paard hebt gesprayd hoef je de plekken alleen schoon te wrijven met een vochtige doek. 90% van de vlekken op een lichte vacht verdwijnt tijdens het eerste gebruik. 

Aanbevolen voor witte, bonte en grijze paarden.

Gebruiksaanwijzing

De te reinigen plek op de vacht van het paard inspuiten van een kleine afstand en daarna 3-5 minuten laten inwerken om de actieve stoffen in de vacht te laten trekken. De droogshampoo niet langer dan 5 minuten laten inwerken. Daarna het schuim verwijderen met een droge spons of keukenpapier. Vervolgens de huid en het haar waar de shampoo op is aangebracht schoonvegen met een vochtig doekje om eventuele resten te verwijderen.

Schudden voor gebruik!

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

  • Door Rea op 26/11/2020

    Black horse quick clean droogshampoo is een product wat boven verwachting zijn werking doet. De vacht van het paard wordt weer schoon en is zeer gemakkelijk in gebruik. Geen water wat er aan te pas hoeft te komen, dit is voor al in de wintermaanden ideaal. Super blij met product.

  • Door Niels op 20/11/2019

    Fijn product, handig op wedstrijd maar ook goed te gebruiken bij onze witte jack russell!

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »