Waar ben je naar op zoek?

Muesli Light havervrij

Speciaal voor temperamentvolle en zenuwachtige paarden is DW Muesli Light ontwikkeld. Een natuurlijke paardenmuesli: onmisbaar in rantsoenen die weinig ruwvoer bevatten.

€17,95

€14,15

Incl. btw 9%
Op voorraad

Dommelsche Watermolen Muesli Light havervrij

Beschrijving

Speciaal voor temperamentvolle en zenuwachtige paarden is DW Muesli Light ontwikkeld. Een natuurlijke paardenmuesli: onmisbaar in rantsoenen die weinig ruwvoer bevatten.

Een samenstelling zonder haver!

Het hoge en zeer gevarieerd opgebouwde percentage ruwe celstof draagt bij aan de noodzakelijke en evenwichtige spijsvertering tussen de dunne en dikke darm.
DW Muesli Light is opgebouwd uit diverse soorten ontsloten en gepofte granen en een constant hoge kwaliteit alfalfa/lucerne. Deze combinatie staat garant voor gevarieerd, kwalitatief hoogwaardig en licht verteerbaar eiwit.

Dommelsche Watermolen Muesli Light onderscheidt zich door:

  1. Verhoogd aandeel vitamine C voor onderdrukking van hittestress.
  2. Toevoeging van biotine draagt bij aan de ontwikkeling van extra sterke hoeven.
  3. Toevoeging van Beta Caroteen draagt bij aan zenuwfuncties en de werking van het totale immuunsysteem.
  4. verminderde kans op hoefbevangenheid.

Gebruiksaanwijzing

Geef DW Muesli Light dagelijks één of tweemaal per dag een portie in aanvulling op het rantsoen ruwvoer en eventueel brok.

Hoeveelheid

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van het gewicht van het paard, de trainingsintensiteit en de rest van het rantsoen. Ga uit van maximaal 2 kg per per dag.

 

Verpakking

Papieren zak van 20 kg.
 

 Verzending en verzendkosten van voer

De verzendkosten van voer wijken af van de reguliere verzendkosten. Het totale gewicht van 1 bestelling zonder verzendkosten mag ten hoogste 30 kg zijn. Daarboven hangen de verzendkosten af van het totaalgewicht van de bestelling.

 

Palletlevering

Bij bestelling vanaf 250 kilo voer is levering per pallet mogelijk. Dan geldt de laagst vermelde stuksprijs per zak. Bij bestelling van 700-1000 kg voer wordt een pallet voer gratis geleverd.

Bij bestelling van 250-700 kg voer zijn de verzendkosten incl. BTW als volgt.

  • 250-500 kg: € 54,50
  • 500-700 kg: €30,25

Uiteraard is gecombineerde samenstelling mogelijk: bijvoorbeeld 10 zakken DW Meal, 20 zakken biks en 10 zakken muesli.

 

Paardenvoer op pallet bestellen?

Helaas biedt het bestelsysteem niet de mogelijkheid om een samengestelde bestelling te maken of een palletlevering van minder dan 1000 kg. Wij maken daarvoor graag een offerte voor je. Stuur ons een email met als onderwerp offerteverzoek naar info@paardensupplementen.nl met daarin vermeld:

  1. het aantal per soort voer (s.v.p. de namen van de producten noemen)
  2. eventuele supplementen met het aantal;
  3. naam;
  4. adresgegevens van het afleveradres.

Als je nog geen account bij ons hebt, maken wij een account aan, waarop je onze offerte ontvangt. Als je akkoord bent, kun je de offerte omzetten in een order, deze online afrekenen. Binnen 3 werkdagen ontvang je je bestelling.

 

Voorwaarden palletontvangst

Let er wel op dat de pallet met een vrachtwagen (bakwagen) met laadklep op een pompwagen wordt afgeleverd. De pallet moet zodoende op een willekeurig moment op de aangekondigde dag worden aangenomen of op een verharde plek zonder drempels achtergelaten kunnen worden. 

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Vergelijk producten
Selecteer 2 of meer producten om te vergelijken.

Klik hier om verder te winkelen..
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »