Waar ben je naar op zoek?

Ration Plus prestatiebrok

Deze prestatiebrok speciaal ontwikkeld voor sportpaarden die op hoog niveau presteren en daarbij zware inspanningen moeten verrichten. Minder geschikt voor temperamentvolle paarden.

€14,95

Incl. btw 9%
Op voorraad

Beschrijving

De prestatiebrok van Dommelsche Watermolen!

Dit aanvullend krachtvoer is speciaal ontwikkeld voor sportpaarden die op hoog niveau presteren en daarbij zware inspanningen moeten verrichten. Het accent ligt op het maximale constante en gevarieerde aanbod aan hoogwaardige grondstoffen. Ration Plus biedt stabiliteit en hierdoor veiligheid in het aanbod van eiwit en energie. Behalve vier verschillende soorten granen, een hoog aandeel luzerne en onze unieke organische zurenmix, bevat Ration Plus ook lijnschilfers en lijnzaad. Naas een positief effect op de vacht draagt Ration Plus bij de bescherming van de darmwand; essentieel voor een optimale spijsvertering.

Benieuwd naar de samenstelling en voedingswaarden van deze prestatiebrok? Neem dan contact met ons op.

Verzending

Vanwege het formaat en gewicht worden Dommelsche Watermolen producten niet verzonden via PostNL, maar uitsluitend binnen ons bezorggebied in de omgeving van Hoogezand (Groningen). Kijk in de pagina over ons bezorggebied wanneer we bij jou bezorgen.
 
Kortingen
Gratis bezorgd in regio  

10-14 zakken

>15 zakken*

3%

5%

*Aantal wordt berekend over totaal aantal zakken voer van de merken Dommelsche Watermolen en Hartog. De korting wordt automatisch berekend bij bestellen.
 

Gebruiksaanwijzing

Geef DW Ration Plus dagelijks twee- of driemaal per dag een portie in aanvulling op het rantsoen ruwvoer.

Hoeveelheid

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van het gewicht van het paard, de trainingsintensiteit en de rest van het rantsoen. Ga uit van maximaal 3 kg per dag.

Verpakking

Papieren zak van 20 kg.

Samenstelling & Ingrediënten

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor paarden

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »