Waar ben je naar op zoek?

Relaxopet: rustgevende geluidstherapie

De mobiele oplossing voor stressgevoelige paarden op basis van geluidstherapie om je paard te helpen met rustgevende geluiden.

€104,75

€77,95

Incl. btw 21%
Op voorraad

Beschrijving

Wij zijn de goedkoopste aanbieder van de de Relaxopet Pro voor paarden. Zie je de Relaxopet Horse ergens anders goedkoper? Laat het ons weten.

De RelaxoPet PRO Horse is speciaal ontwikkeld om paarden met behulp van ontspannende geluiden helpen. Het apparaat laat hoorbare en voor de mens ultrasone geluiden horen die paarden tot zo'n 5 meter van de luidspreker horen. Het apparaat paarden is ontwikkeld gedurende vele jaren van onderzoek en ontwikkeling, specifiek voor diepe ontspanning van paarden en is geschikt voor elk paard, ongeacht leeftijd en ras. Gebruik je de Relaxopet centraal opgesteld op stal, dan kun je meerdere paarden laten profiteren van de effecten. Voorbeelden van situaties waarvoor je de Relaxopet voor paarden kunt gebruikt zijn:

  • voor algemene geruststelling
  • een nieuwe omgeving na verkoop
  • verveling;
  • na het scheiden van veulen en merrie;
  • bezoek en behandeling door een dierenarts;
  • behandeling van de hoeven door de hoefsmid;
  • behandeling van het gebit door de tandarts.

Gemakkelijk in gebruik: door iedereen te bedienen zonder moeite

De Relaxopet is voorzien van een ingebouwde Li-ion batterij die lang meegaat en in 90 minuten kan worden opgeladen met de bijgeleverde micro-USB kabel. Omdat de speaker dus niet aan een snoer hoeft te staan, kan hij overal (droog) worden neergezet in de buurt van je paard(en). De speaker wordt geleverd in een robuuste koffer van waaruit het apparaat ook geluid kan laten horen. Zo kun je de Relaxopet met de koffer veilig ophangen buiten het bereik van de paarden.  

Je kunt zelf instellen hoe de geluidstherapie functioneert. Met een simpele aan- uitknop schakel je het in. Om te voorkomen dat de batterij onbedoeld te snel leeg loopt schakelt het na 240 minuten automatisch in pauzestand. Met 1 druk schakel je het weer in. De Relaxopet heeft de volgende instelmogelijkheden met gemakkelijk te bedienen schakelaars:

  • één schakelaar bepaalt of de microfoons luisteren of er rumoer is qua omgevingsgeluiden om zo zelf te bepalen of het op standby staat of actief wordt;
  • met één schakelaar stel je in of alleen ultrasone (niet voor mens hoorbare) geluiden worden gespeeld of ook voor mensen hoorbare geluiden worden gespeeld
  • met een regelaar kun je zelf het volume bepalen.

Waar kan de Relaxopet worden gebruikt?

Het apparaat is voor binnenhuis gebruik ontwikkeld. Omdat het is voorzien van een ingebouwde accu kan hij overal worden meegenomen en met behulp van de meegeleverde koffer ook onderweg in de trailer worden gebruikt. Het bereik van de geluidsgolven is binnen in een afgesloten ruimte zo'n 5 meter.

Kan ik het combineren met andere ontspannende producten?

De RelaxoPet is uitgebreid getest in laboratoriumomstandigheden in combinatie met andere ontspannende therapieën. Ook radiogolven of televisies hebben geen invloed op de frequentie van de geluidsgolven afkomstig van de Relaxopet kunnen worden gebruikt om elke therapie te ondersteunen zonder prestatieverlies of andere storende bijwerkingen.
 

Zoek je een Relaxopet voor je hond?

Op onze shop hondensupplementen.nl vind je de Relaxopet Pro voor honden.

 
Gebruiksaanwijzing
Voor meer en specifieke informatie kun je hier de handleiding downloaden.

Formaat
Doorsnee: 6 cm

Hoogte: 5,5 cm

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »