0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Vind specifieke uitleg over producten van Lifeforce en Paskacheval

Het nut van Vitamine E

  • Geplaatst op
  • 0
Het nut van Vitamine E

Vitamine E is essentieel voor elk paard. Het behoort met o.a. selenium tot de anti-oxidanten die vrije radicalen kunnen afvangen, waardoor ze geen schade meer toebrengen. Deze vrije radicalen kunnen namelijk weefsel en cellen beschadigen. Het is dan ook van belang dat je paard deze vitamine voldoende binnenkrijgt, vooral als het paard moet presteren.

Mycotoxines, sluipmoordenaars in het voer

  • Geplaatst op
  • 0
Mycotoxines, sluipmoordenaars in het voer

Een groeiend probleem voor de gezondheid van paarden zijn mycotoxines in het ruwvoer en krachtvoer. Mycotoxines zijn gifstoffen die door sommige schimmels worden gemaakt.
Deze mycotoxines hebben verschillende schadelijke effecten op paarden. De stoffen hebben effect op het welzijn en de prestatie van paarden. De meeste mycotoxinen breken het immuunsysteem af. Maar sommige soorten kunnen kankerverwekkend zijn of afwijkingen van ongeboren veulens veroorzaken. Er zijn vele manieren om het risico van mycotoxicose minimaliseren zoas een bewezen mycotoxinebinder te gebruiken.

Het nut van magnesium

  • Geplaatst op
  • 0
Het nut van magnesium

Magnesium is een van de bekendste en misschien wel meest gebruikte voedingstoffen die los wordt gevoerd aan paarden. De relatie tussen magnesium enerzijds en gedrag en voorkomen van spierkramp worden vaak genoemd als reden om magnesium als enkelvoudig supplementen te voeren.

De onderbouwing achter Lifeforce

  • Geplaatst op
  • 0
De onderbouwing achter Lifeforce

Ben jij nieuwsgierig naar de werking van Lifeforce? Of wil je gewoon weten waarom dit product het verschil maakt of kan maken voor jouw paard? We hebben nu de wetenschappelijke onderbouwing beschikbaar voor jou. De technische analyse waarin Alltech de werking van de verschillende ingrediënten aan de hand van verschillende wetenschappelijke studies uitlegt.

Hoe Paskaflex de gewrichten beschermt

  • Geplaatst op
  • 0
Hoe Paskaflex de gewrichten beschermt

Het team van Paskacheval heeft de PASKAFLEX samengesteld met het doel om de gewrichten te ondersteunen: de essentiële onderdelen van het bewegingsapparaat.
De gewrichten, zoals het kootgewrichten het spronggewricht zijn gebieden waar de uiteinden van de botten van de ledematen langs elkaar staan (subchondrale bot). De gewrichten bestaan uit kraakbeen, synoviale vloeistof en ligamenten (gewichtsbanden). Hun functie is dus van essentieel belang voor de mobiliteit van de  paarden om te kunnen blijven presteren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »