Waar ben je naar op zoek?

Paskacheval presenteert: 2 nieuwe producten voor de darmen

Ben je op zoek naar een nieuw supplement met prebiotica of probiotica en heb je specifieke wensen aan de vorm van het product? We hebben diverse soorten probiotica in ons assortiment. 2 die we hier uitlichten zijn de nieuwe supplementen van Paskacheval, waaronder een probiotica in gelvorm!

Paskacheval heeft op verzoek van klanten een nieuwe probiotica in spuit ontwikkeld voor paarden die niet graag (een poeder) willen eten: FLOR'STIMUL Flash. Juist paarden die wel wat ondersteuning van de darmen kunnen gebruiken willen probiotica niet eten. Ook handig voor jonge paarden die in het land staan, maar wel behoefte hebben aan zo'n boost van hun darmen. Een spuit met gel geef je gemakkelijker direct in de mondhoek dan dat je met een emmer het land in moet.

Daarnaast is Santos, de probiotica in poedervorm van Paskacheval, toegevoegd in onze webshop. De Santos wordt aanbevolen:

  • voor paarden waarvan de darmflora uit balans zijn,
  • voor oude en magere paarden,
  • na ontworming of tijdens en na een antibioticakuur.
  • voor sportpaarden die zware prestaties moeten leveren en daardoor een bovengemiddelde hoeveelheid krachtvoer moeten verteren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »