Waar ben je naar op zoek?

Meal paardenslobber, ideaal met Lifeforce

DW Meal is een slobber voor paarden die zware prestaties moeten leveren, schrale paarden en paarden met een verminderde weerstand Rijk aan hoogwaardige en goed verteerbare eiwitten en energie die langzaam vrijkomt.

€2,75

Incl. btw 9%
  • Bestel 30 en betaal €16,95 per stuk
Op voorraad

Dommelsche Watermolen Meal paardenslobber, ideaal met Lifeforce

Beschrijving

DW Meal is een slobber voor paarden die zware prestaties moeten leveren, schrale paarden en paarden met een verminderde weerstand Rijk aan hoogwaardige en goed verteerbare eiwitten en energie die langzaam vrijkomt.

DW Meal is een traditioneel en ambachtelijk product, gebaseerd op een samenstelling die zich al meer dan 100 jaar heeft bewezen.

DW Meal wordt gevoerd als slobber die na toevoeging van lauw water binnen 2 minuten klaar is. In tegenstelling tot andere slobbers die zijn gebaseerd op bietenpulp is er geen risico op uitzetting in de maag of darmen.

Dommelsche Watermolen Meal is speciaal geschikt voor:

Paarden die zware prestaties moeten leveren

Paarden die zwaar worden getraind profiteren van de hoge aandelen celstof, oliën en goed verteerbare eiwitten. DW Meal kan in aanvulling op elke brok en muesli worden gevoerd, waarbij temperamentvolle paarden niet heter worden vanwege de langzaam vrijkomende energiebronnen.

Schrale paarden en paarden met een verminderde conditie

De hoge aandelen vetten en energie leiden tot een snelle verbetering van de conditie en weerstand. Doordat DW Meal tot slobber wordt geweekt eten ook paarden met verminderde eetlust dit product makkelijk. DW Meal kan dan ook prima worden gevoerd aan drachtige merries die schraal worden. Binnen korte tijd zijn paarden zo weer op gewicht te krijgen wanneer ze tweemaal daags een portie Meal krijgen.

Paarden met problemen

Paarden met kauw- en/of verteringsproblemen profiteren van de wijze waarop dit product is samengesteld en dat het als slobber wordt gevoerd. Het aandeel zemelen draagt hier met sterk in bij. Daarnaast is DW Meal zeer geschikt voor paarden met hoef- en huidproblemen.

Gebruiksaanwijzing

Geef DW Meal dagelijks één of tweemaal per dag een portie in aanvulling op het rantsoen krachtvoer
  1. Voeg 1 deel lauwwarm of koud water toe aan 1 deel DW Meal. Roer het geheel, totdat het goed is gemengd. Laat het 5 minuten staan zodat het vocht goed is opgenomen in de slobber. Laat je paard smullen.

Hoeveelheid

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van het gewicht van het paard en het vetpercentage van het paard. Ga uit van maximaal 1 kg per per dag.

Samenstelling

Haver, tarwegries, gerst, mais, luzerne, bietenpulp, ontsloten gerst, lijnzaadmeel, getoaste lijnzaad, ontsloten mais, sojavlokken, natriumchloride, calciumcarbonaat, zonnebloemolie, vitamines, aroma.

Verpakking

Plastic zak van 2,5 kg of papieren zak van 25 kg.
 

Samenstelling & Ingrediënten

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor paarden

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »