Waar ben je naar op zoek?

5 stars based on 2 reviews

Meal paardenslobber, ideaal met Lifeforce

DW Meal is een slobber voor paarden die zware prestaties moeten leveren, schrale paarden en paarden met een verminderde weerstand. Rijk aan hoogwaardige en goed verteerbare eiwitten en energie die langzaam vrijkomt.

€24,50

Incl. btw 9%
Op voorraad

Beschrijving

DW Meal is een traditioneel en ambachtelijk product, gebaseerd op een samenstelling die zich al meer dan 100 jaar heeft bewezen.

DW Meal wordt gevoerd als slobber die na toevoeging van lauw water binnen 2 minuten klaar is. In tegenstelling tot andere slobbers die zijn gebaseerd op bietenpulp is er geen risico op uitzetting in de maag of darmen.

 

Vanwege het formaat en gewicht worden Dommelsche Watermolen producten niet verzonden via PostNL, maar uitsluitend binnen ons bezorggebied in de omgeving van Hoogezand (Groningen). Kijk in de pagina over ons bezorggebied wanneer we bij jou bezorgen.

 
Kortingen
Winkelprijs afgehaald (pin/contant) 5%
   
Gratis bezorgd in regio  

10-14 zakken

>15 zakken*

3%

5%

   
*Aantal wordt berekend over totaal aantal zakken voer van de merken Dommelsche Watermolen en Hartog. De korting wordt automatisch berekend bij bestellen.

Een speciale paardenslobber

DW Meal is ontwikkeld voor: 

Paarden die wat aanvulling kunnen gebruiken

De hoge aandelen vetten en energie leiden tot een ondersteuning van de conditie en weerstand. Doordat DW Meal tot slobber wordt geweekt eten paarden dit product makkelijk.

Paarden die zeer zware prestaties moeten leveren

Militarypaarden, dekhengsten en zwaar belaste sportpaarden profiteren van de hoge aandelen oliën en goed verteerbare eiwitten.

Verpakking

DW Meal is verkrijgbaar in 25 kilogram verpakking.

Samenstelling & Ingrediënten

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor paarden

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

  • Door Marja op 18/03/2021

    Paard is er dol op! Ook is hij mede door dit product mooi in zijn vacht en gewicht gekomen

  • Door tineke op 12/03/2020

    ideaal voor mijn oud paard van 26 met een slecht gebit

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »