Waar ben je naar op zoek?

Meal paardenslobber, ideaal met Lifeforce

DW Meal is speciaal ontwikkeld voor paarden die zware prestaties moeten leveren, schrale paarden en paarden met een verminderde weerstand. DW Meal is een kwaliteitsproduct dat rijk is aan hoogwaardige en goed verteerbare eiwitten en energie die langzaam v

€2,75

Incl. btw 9%
  • Bestel 30 en betaal €16,95 per stuk
Op voorraad

Dommelsche Watermolen Meal paardenslobber, ideaal met Lifeforce

Beschrijving

DW Meal is speciaal ontwikkeld voor paarden die zware prestaties moeten leveren, schrale paarden en paarden met een verminderde weerstand. DW Meal is een kwaliteitsproduct dat rijk is aan hoogwaardige en goed verteerbare eiwitten en energie die langzaam v

DW Meal is een traditioneel en ambachtelijk product, gebaseerd op een samenstelling die zich al meer dan 100 jaar heeft bewezen.

DW Meal wordt gevoerd als slobber die na toevoeging van lauw water binnen 2 minuten klaar is. In tegenstelling tot andere slobbers die zijn gebaseerd op bietenpulp is er geen risico op uitzetting in de maag of darmen.

Dommelsche Watermolen Meal is speciaal geschikt voor:

Paarden die zware prestaties moeten leveren

Paarden die zwaar worden getraind profiteren van de hoge aandelen celstof, oliën en goed verteerbare eiwitten. DW Meal kan in aanvulling op elke brok en muesli worden gevoerd, waarbij temperamentvolle paarden niet heter worden vanwege de langzaam vrijkomende energiebronnen.

Schrale paarden en paarden met een verminderde conditie

De hoge aandelen vetten en energie leiden tot een snelle verbetering van de conditie en weerstand. Doordat DW Meal tot slobber wordt geweekt eten ook paarden met verminderde eetlust dit product makkelijk. DW Meal kan dan ook prima worden gevoerd aan drachtige merries die schraal worden. Binnen korte tijd zijn paarden zo weer op gewicht te krijgen wanneer ze tweemaal daags een portie Meal krijgen.

Paarden met problemen

Paarden met kauw- en/of verteringsproblemen profiteren van de wijze waarop dit product is samengesteld en dat het als slobber wordt gevoerd. Het aandeel zemelen draagt hier met sterk in bij. Daarnaast is DW Meal zeer geschikt voor paarden met hoef- en huidproblemen.

Gebruiksaanwijzing

Geef DW Meal dagelijks één of tweemaal per dag een portie in aanvulling op het rantsoen krachtvoer
  1. Voeg 1 deel lauwwarm of koud water toe aan 1 deel DW Meal. Roer het geheel, totdat het goed is gemengd. Laat het 5 minuten staan zodat het vocht goed is opgenomen in de slobber. Laat je paard smullen.

Hoeveelheid

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van het gewicht van het paard en het vetpercentage van het paard. Ga uit van maximaal 1 kg per per dag.

Verpakking

Plastic zak van 2,5 kg of papieren zak van 25 kg.
 

 Verzending en verzendkosten van voer

De verzendkosten van voer wijken af van de reguliere verzendkosten. Het totale gewicht van 1 bestelling zonder verzendkosten mag ten hoogste 30 kg zijn. Daarboven hangen de verzendkosten af van het totaalgewicht van de bestelling.

 

Palletlevering

Bij bestelling vanaf 250 kilo voer is levering per pallet mogelijk. Dan geldt de laagst vermelde stuksprijs per zak. Bij bestelling van 700-1000 kg voer wordt een pallet voer gratis geleverd.

Bij bestelling van 250-700 kg voer zijn de verzendkosten incl. BTW als volgt.

  • 250-500 kg: € 54,50
  • 500-700 kg: €30,25

Uiteraard is gecombineerde samenstelling mogelijk: bijvoorbeeld 10 zakken DW Meal, 20 zakken biks en 10 zakken muesli.

 

Paardenvoer op pallet bestellen?

Helaas biedt het bestelsysteem niet de mogelijkheid om een samengestelde bestelling te maken of een palletlevering van minder dan 1000 kg. Wij maken daarvoor graag een offerte voor je. Stuur ons een email met als onderwerp offerteverzoek naar info@paardensupplementen.nl met daarin vermeld:

  1. het aantal per soort voer (s.v.p. de namen van de producten noemen)
  2. eventuele supplementen met het aantal;
  3. naam;
  4. adresgegevens van het afleveradres.

Als je nog geen account bij ons hebt, maken wij een account aan, waarop je onze offerte ontvangt. Als je akkoord bent, kun je de offerte omzetten in een order, deze online afrekenen. Binnen 3 werkdagen ontvang je je bestelling.

 

Voorwaarden palletontvangst

Let er wel op dat de pallet met een vrachtwagen (bakwagen) met laadklep op een pompwagen wordt afgeleverd. De pallet moet zodoende op een willekeurig moment op de aangekondigde dag worden aangenomen of op een verharde plek zonder drempels achtergelaten kunnen worden. 

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken

Vergelijk producten
Selecteer 2 of meer producten om te vergelijken.

Klik hier om verder te winkelen..
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »