Waar ben je naar op zoek?

5 stars based on 2 reviews

Ration Biks sportbrok

Deze sportbrok speciaal samengesteld voor sportpaarden die gemiddelde tot zware inspanningen verrichten. Zeer geschikt voor temperamentvolle paarden.

€12,85

Incl. btw 9%
Op voorraad

Beschrijving

De sportbrok van Dommelsche Watermolen!

Dit aanvullend krachtvoer is speciaal samengesteld voor sportpaarden die gemiddelde tot zware inspanningen verrichten. De constante samenstelling en het gevarieerde aanbod aan kwaliteitsgrondstoffen kenmerken dit voer. Daardoor staat de Ration Biks al sinds jaar en dag bekend als een evenwichtig, veilig en smakelijk voer. Het energieaanbod is prestatiegericht. Het hoge aandeel luzerne dat kwaliteit hoogstaande eiwitten bevat draagt positief bij aan een optimale spijsvertering en spieropbouw. Uniek is de organische zurenmix, onmisbaar voor de juiste balans in het maag-darmkanaal.

Verzending

Vanwege het formaat en gewicht worden Dommelsche Watermolen producten niet verzonden via PostNL, maar uitsluitend binnen ons bezorggebied in de omgeving van Hoogezand (Groningen). Kijk in de pagina over ons bezorggebied wanneer we bij jou bezorgen.
 
Kortingen
Gratis bezorgd in regio  

10-14 zakken

>15 zakken*

3%

5%

*Aantal wordt berekend over totaal aantal zakken voer van de merken Dommelsche Watermolen en Hartog. De korting wordt automatisch berekend bij bestellen.

Gebruiksaanwijzing

Geef DW Ration Biks dagelijks twee- of driemaal per dag een portie in aanvulling op het rantsoen ruwvoer.

Hoeveelheid

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid is afhankelijk van het gewicht van het paard, de trainingsintensiteit en de rest van het rantsoen. Ga uit van maximaal 3 kg per dag.

Verpakking

Papieren zak van 20 kg.

Samenstelling & Ingrediënten

TYPE PRODUCT

Aanvullend diervoeder voor paarden

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen. Wij maken gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat.

  • Door Marja op 15/03/2021

    Paard doet het er super op

  • Door lonneke op 14/12/2019

    Een prima brok waar ze voldoende extra energie uit halen om te halen zonder heet’ te worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »